Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pohi!
Büntetnek a rendszámomért?
Az én tapasztalatom, hogy sportmotorra nem szabad túragumit tenni, mert kicsi a súlya és elcsúszkál ha nagyon kened neki. A Metzeler Sportec M1 nekem is ezt csinálta az R1-en. Ha 600-asod van dobj rá egy Pirelli supercorsa-t vagy Dunlop 209RR-t,,,,,akármi hasonló superbike gumit. Brian-nak mindíg van pályán használt jó állapotú. Tapad nagyon. Öcsém GSR-én volt a gyári BT14-es gumi....csúszkált és 4000 km alatt lekopott. Vettünk Briantól egy pályáról ledobott Pirelli Supercorsa párt. 10.000 km van a motorba és még van rajta minta hátul, elől meg tökéletes. Tapad mint a ragasztó, még véletlenül sem csúszkál. Szerintem ilyen irányba mozdulj. Árban is jobban kijössz, mert 30-35.000 párban a gumi Briantól, a boltban meg 70.000 körül van egy garnitúra új gumi ami előbb elkopik és nem tapad....
Ilyen alapon a farkad egy ló seggében is az
hiszen ha úgy vesszük ez nem más, mint egy spéci vontató"kötél".
Nekem 20 km-er múlva sem tapadt a road gyorsításnál elforgott... Nyáron emeli az elejét
Előtte egy metz sport 1 em volt. Hidegben az jó volt de kopott mint az isten...
Régen volt a KRESZ-ben olyan kitétel, hogy a pótkocsinak rakfelülettel kell rendelkeznie...most nincs ez benne......

Az NKH-nak írtam, várom a választ. Régen a faaprító gépeket sem vizsgáztatták, ma már többet is láttam....szóval változott valami....
Én 2-5 c-ban is lapratettem az FJR-t egy kisebb sebességű kanyarban, persze súly is van a tapadáshoz 300 a moci + én meg a rakomány.....szerintem 400 kg fölöt vagyunk. Michelin Pilot road 2 2CT van fent. Istenkirály gumi FJR-re, jó esőben szárazon hidegben melegben. Soha nam csúszott meg, kivéve mikor felraktuk és 1 naposan már szakadó esőben korcsojáztunk vele....de akkor még nem volt igazán bekopva...azóta tapad mint a takony.
Én mentem szombaton vagy 50 km-ert Hát belém sz@rt a fagy. Csúszkált a kerék rendesen. Teneked dzsodzsi 2 fokban betapad a kerék?
Én úgy mertem kanyarodni mint valami öregember. pilot road van fenn
Rendben, kösz. Akkor én nem zaklatom őket ugyanazzal.
Ok, ez nem rossz tipp, megkérdezem őket.
Ezt én is ismerem, de nem lehet véletlen, hogy EGYIK SEM rendszámos ezekből a készségekből.
Nincs olyan kiegészítás valahol, h a szállításra alkalmatlan vontatmányok? Hiszen ezzel szállítani gyakorlatilag nem lehet.

Ha erre rendszám kell, akkor a pesti 'lopós' autók papucsaira is kéne , nem ?
Rákérdezek az NKH-nál, mert már szeretnék én is pontot rakni a kollégám és az én vitámra.....írok ha jött válasz.
Ha pótkocsi akkor kell rá helyzetjelző irányjelző és rendszám......szerintem meg kéne kérdezned az NKH-t. A fő honlapjukon van elérhetőség, általában 2 héten belül válaszolnak. Kutakodok azért még én is.
Szerintem ezért pótkocsi:

n) Pótkocsi: olyan jármű, amely gépjárművel, mezőgazdasági vontatóval vagy lassú járművel történő vontatásra készült. A legfeljebb 750 kilogramm megengedett legnagyobb össztömegű pótkocsi: könnyű pótkocsi, az ennél nagyobb össztömegű pótkocsi: nehéz pótkocsi.
Sziasztok
Pohi szeretnék kérdezni tőled valamit.Légyszives az email cimemre irj ha tudsz.
Köszönöm előre is.
Attila
email cím: danonrudi@gmail.com
Ez valaminek a valamije , így nem megy.
Jó napot kívánok, itt tartok épp én is. Hiába mondja 100 ember hogy nem kell, ha egy rendőr állítja hogy mégis (mondjuk pont az , aki megállít).
Arról nem beszélve, hogy ennyi erővel a teherautó merev vonórúdja is pótkocsi, mert ugyanúgy húz vele egy másikat

A paragrafus a "lyukas" vagy a törvényalkalmazás a sánta ez esetben ?
Ez egy "kutya" Nem kell rá semmi elméletileg, gyakorlatilag ezen vitázunk kollégámmal, szerintem igen szerinte nem. Szerintem pótkocsi szerinte nem.
Valaki... ezzel a kis készséggel mit és hogyan lehet húzni ? És főleg: kell rá rendszám, vagy nem ?
Gondolom, osztozkodni a 2 milkán...
Építkezés hogy áll?
Hát evvel már nem fogsz ringezni...
idén már voltam ringezni 2 fokban és szállingózó hóban.ugyhogy átérzem.de fennvoltam a pályán másodmagammal nem vót meleg
Persze...most fontos, csak már nem nagyon közlekedem motorral.....ma még voltam építőanyagot rendelni meg ügyintézni, de elég "paprika" időjárás volt.........szóval csípős volt
végül is nem ilyenkor kell a pinlock hanem nyáron hogy ne lihegd tele amikor 56 fok van a bukó alatt
Ahhh.....majd megoldjuk....nem fontos annyira.