Az én tapasztalatom, hogy sportmotorra nem szabad túragumit tenni, mert kicsi a súlya és elcsúszkál ha nagyon kened neki. A Metzeler Sportec M1 nekem is ezt csinálta az R1-en. Ha 600-asod van dobj rá egy Pirelli supercorsa-t vagy Dunlop 209RR-t,,,,,akármi hasonló superbike gumit. Brian-nak mindíg van pályán használt jó állapotú. Tapad nagyon. Öcsém GSR-én volt a gyári BT14-es gumi....csúszkált és 4000 km alatt lekopott. Vettünk Briantól egy pályáról ledobott Pirelli Supercorsa párt. 10.000 km van a motorba és még van rajta minta hátul, elől meg tökéletes. Tapad mint a ragasztó, még véletlenül sem csúszkál. Szerintem ilyen irányba mozdulj. Árban is jobban kijössz, mert 30-35.000 párban a gumi Briantól, a boltban meg 70.000 körül van egy garnitúra új gumi ami előbb elkopik és nem tapad....
Nekem 20 km-er múlva sem tapadt a road gyorsításnál elforgott... Nyáron emeli az elejét
Előtte egy metz sport 1 em volt. Hidegben az jó volt de kopott mint az isten...
Én 2-5 c-ban is lapratettem az FJR-t egy kisebb sebességű kanyarban, persze súly is van a tapadáshoz 300 a moci + én meg a rakomány.....szerintem 400 kg fölöt vagyunk. Michelin Pilot road 2 2CT van fent. Istenkirály gumi FJR-re, jó esőben szárazon hidegben melegben. Soha nam csúszott meg, kivéve mikor felraktuk és 1 naposan már szakadó esőben korcsojáztunk vele....de akkor még nem volt igazán bekopva...azóta tapad mint a takony.
Én mentem szombaton vagy 50 km-ert Hát belém sz@rt a fagy. Csúszkált a kerék rendesen. Teneked dzsodzsi 2 fokban betapad a kerék?
Én úgy mertem kanyarodni mint valami öregember. pilot road van fenn
Ezt én is ismerem, de nem lehet véletlen, hogy EGYIK SEM rendszámos ezekből a készségekből.
Nincs olyan kiegészítás valahol, h a szállításra alkalmatlan vontatmányok? Hiszen ezzel szállítani gyakorlatilag nem lehet.
Ha erre rendszám kell, akkor a pesti 'lopós' autók papucsaira is kéne , nem ?
Ha pótkocsi akkor kell rá helyzetjelző irányjelző és rendszám......szerintem meg kéne kérdezned az NKH-t. A fő honlapjukon van elérhetőség, általában 2 héten belül válaszolnak. Kutakodok azért még én is.
n) Pótkocsi: olyan jármű, amely gépjárművel, mezőgazdasági vontatóval vagy lassú járművel történő vontatásra készült. A legfeljebb 750 kilogramm megengedett legnagyobb össztömegű pótkocsi: könnyű pótkocsi, az ennél nagyobb össztömegű pótkocsi: nehéz pótkocsi.
Jó napot kívánok, itt tartok épp én is. Hiába mondja 100 ember hogy nem kell, ha egy rendőr állítja hogy mégis (mondjuk pont az , aki megállít).
Arról nem beszélve, hogy ennyi erővel a teherautó merev vonórúdja is pótkocsi, mert ugyanúgy húz vele egy másikat
A paragrafus a "lyukas" vagy a törvényalkalmazás a sánta ez esetben ?
Persze...most fontos, csak már nem nagyon közlekedem motorral.....ma még voltam építőanyagot rendelni meg ügyintézni, de elég "paprika" időjárás volt.........szóval csípős volt
Büntetnek a rendszámomért?