Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amit leírsz az alapján nincs.
Valaki?
Krézi kemény csávó az elzárást választja...
tudod crazy, ez igaz is lenne, ha a 8 napos fellebbezésen belül élnél vele. Így 6 hónap után ha nem fizeted be a csekket várd a behajtót, vagy az elzárást.
azt várhatják...ha valakinek leverek egyet és ő feljelent,nem nekem kell bizonygatnom hogy nem tört el az orra hanem ő neki hogy szétesett./látlelet/
akkor ennyi, ezzel elismerted, fizetned kell.
öööö olyan fél éve kaptam meg ezt csak leszartam.szóval a 8 nap már éppen elmúlt
fellebbezz.
akkor mi van ha kaptam csekket 30 ezerről határozatban 50 helyett 69 ről ,de a helyszínen 70 0 megengedett
Csaoo

Kijott a papir 90 @ 165.. 90 ropi.. Nem tabla elott v utan tortent kozvetlenul.. Van ertelme kikerni a felvetelt? Ha igen akkor mi a modja?

Kosz elore is!
Nekem dettó!
6 hóról indultam és 35 pénzről, és a bíróságon lett belőle 3 hó és u.a. pénz!
Se jogsi, se érvényes forgalmi, se biztosítás, ja és 2 éven belül már volt szab sért.eljárásom, szóval nagyon elnézőek voltak velem!
ismerősnek 3 hó eltiltás és 30 pénz volt
jogsi nélkül és rendszám nélküli motorozásért
elég kevéske büntit kapott elsőre
következőnél duplája lett neki beígérve
nem küldhetnek el, az ellened folyó szabs anyagába betekinthetsz, a bizonyítékokat megismerheted.
Hali!
30 nap az átfutási idő szabálysértési eljárásnál!
Szóval még pont időben voltak!
Élhetsz kifogással, valami hülyeségre hivatkozva, vagy kérhetsz részletfizetést amit 2500 forintos ileték befizetése után hagynak jóvá, de ha kifogással élsz akkor megint 30 nap az átfutási idő, amit már a bíróság hagy jóvá, ill onnan jön a köv levél, ott megint kérheted a Tárgyalás tartását, amivel megint tudod húzni az időt, majd lesz egy tárgyalás ahol elmondják, h miért is vagy ott, megkérdezik, h van-e valami hozzáfűzni valód és ha jól rizsázol és szimpi vagy a bírónak v bírónőnek akkor esetleg még lejjebb is nyomhatod az összeget.Hivatkozz a családra, gyerekekre, munkanélküliségre vagy valami kamu dumára.És máris túl vagy a karácsonyon, meg szilveszteren, és senki nem marad ajándék nélkül!
Sok sikert az egészhez!
Medve! Ez engem is érdekelne. Honnan kérhetem a fotót el megnézni,(és megnézhetem, vagy elküldenek a búsba?) hogy járhatok utánna, hogy adott területen volt-e seb.korl tábla. Mondjuk tőlem 500 km-re van....
engem elöszőr fél évre tiltottak el, másodszor egy évre, pénzben elsőnél csak nem volt érvényes a forgalmi, meg nem volt jogsim, az iylne 60ezer lett kb, másodiknál, semmije nem volt a 750es motornak meghát jogsim se volt még megin, akkor 90et fizettem.
eltiltanának, nem vizsgázhatsz max 2 évig, és 100.000 max ha ez az első.
Üdv 50 ccm re most csinálom a jogsit. Ha elkapnának 50 essel akkor mit kaphatnék?
honnan tudod, hogy fotóztak? Mielőtt befizeted nézd meg a felvételt, mi látszik rajta. Aztán ha egyértelmű, hogy a tábla előtt fotóztak akkor nézd meg, szerepel-e a szabálysértés anyagában hivatalosan, milyen korlátozás volt ott és milyen táblák. A többi9t a fantáziádra bízom.
egy netes oldal szerint:
Büntetés mértéke: 60 000 Ft
Hali Mindenki!

Nem mocival hanem autóval az autópályán lefotóztak 106-al a 60-as korlátozás alatt a feloldó tábla elött kb 15 m-el.
Én meg hülye fejemmel elötte pár kilóméteren keresztül végig 60-al cammogtam.

Kb 90000 ben fog fájni (karácsonyi ajándékok összegét befizetem nekik).

Nagy kérdés. Gyorshajtás esetés a fizetendő ősszegen felül van e valamilyen retorzió?

Illetve mennyi idő alatt kell értesítenie a hatóságnak engem, szeptember 19-én mentem gyorsan és ma kaptam a levelet amit tegnap póstáztak.

Köszi
Massa előtt te mentél Pohi?
Mindíg informálj, ha kint vagy a ringen, még nézőként is elbújunk...
aha.. főnökúrnak a hringen esett le.. háá azéé áll ojjan furánn bittosúr
Mázli..... ...én a H.ringen hagytam el......a pályabírók megtalálták leadták....épp hazaindulás előtt vettem észre...erős extázisba kerültem ......kíváncsi vagyok milyen élmény volt egy mögöttem jövőnek mikor 260-nál elrepült a lemez..... ...hát...egyengettem egy darabig, míg normális kinézete nem lett.
Én megtaláltam.
Kurv@nagy mákom volt. A 200km-es úton azon a 20 km-en hagytam el ahol nincs fű az út szélén.