Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor már 2en vagyunk akik szerint jó
meglepődnél de itt zuglóban, meg sokfelé pesten egyre nagyobb divat zacsiba összeszedni kutyaszart.
Én nemrég vettem le a Dunlop D209 Gp Racer-t hátulról,elöl még birja a Dragon Supercorsa.
A D209 egy álom tapadás terén ,viszont 4000km alatt lefutott oldalt és középen is.Használtan vettem jó állapotban,és ha tehetném mindig ilyen lenne rajta.Most Diablo Supercorsa ment fönt helyette,de azt már csak jövöre tesztelem.Ja és csak utcán ment.
A követési távolsággal én is így vagyok. Betartom normálisan. Erre az idióta Pocok 2 Jenő erőlködik és bejön elém...persze ilyenkor megint le kell maradnom és jön a következő majom....

A cigi meg a kutyapiszok megszokott dolog. Ha büntetsz érte, akik ezt csinálják azok egyből mondják "miért ezzel kell foglalkozni, más is ezt csinálja, miért pont engem, stb." a többi járókelő ugyanezt gondolja nagy %-ban így, meg alapból sem akarnak tanúskodni járni a bíróságra, mert önkormányzati dolgok ezek mint pl. a közterületi italfogyasztás. Amíg nincs megfelelő %-ban állampolgári akarat ezen dolgok mögött addig nem is fog vele foglalkozni senki. Szerintem legalábbis....mert eredménytelen a dolog....feleslegesen meg nem szeret dolgozni senki.....meg amúgy sem.
ha erre rárohansz, akkor szvsz bőven nem a biztonságos követési távolságot tartottad amúgy: ettől fasz kivan, hogy én szeretek TÉNYLEG megfelelő követési távolságot tartani, és faszomba állandóan bejönnek elém, faszom kivan, sok köcsög.. másik meg buzeráns drogos cigisek, tegnap is dobáljha ki a csikket a kocsijából, odagurulok mellé (autóval) és átszólok neki hogy hé, te fasszopó, mi a kurva anyádér dobálod ki a szemeted? azt egyből elkapta a fejét, és nagyon nem erre nézet. komoylan legközelebb kiszállok bassza meg és bedobom az ablakán. faszomba, ez szabálysértés, de még nem láttam egy nyomit sem hogy büntetne ezért.. ugyanez a kutyák.. pontosan meg van határozva milyen fajta vagy/és méretű kutyákra kötelező a szájkosár, a kijelölt futtatókon kívül pedig a póráz. Ki nézi? Ki büntet? ahogy néztem senki, de ha odamennék egy rendőrhöz, h ugyanmár nézzen már el két sarokkal odébb akkor leszarná, vagy max tesséklássék odamenne, de fél óra múlva szintén leszarná. látható rendőrség, faszomat látható. Várban is ott pirosoznak a cigók a halászbástyán vaze, 20méterre rendőautó, rendőrök sehol. faszomba, tényleg elkeserítő. még jó hogy te nem pesti vagy..
pedig jó.
oké... Csak mert mindenki mást mond. Valaki azt hogy én leszek más meg azt hogy a teherautós. és nem tudom mire számítsak.
Egészen addig amíg minden irányváltoztatásnál jelzel a karoddal....de ennek kicsi az esélye szerintem
A d209-ről szerintem te vagy az első aki jókat ír...
Hát ez nagyon nem megítélhető egy laptop elől. A szabálysértési előadó, majd megoldja, mindent figyelembe véve.
Ha már itt vagyok:
pohi! 1,5 hete volt balesetem, de a másik sofőr nem ismerte el hogy ő lenne a hibás, a rendőrök meg nem tudták megállapítani. Ha elmesélem a történetet tudsz rá valamit mondani?
jólvan na! de az indexért nem szólhat...!?
Mondjuk nem kell rá elméletileg...de majd megírják, hogy miért igen miért nem...a járműkategóriákkal amúgy is nagyon nagy a keveredés mostanában.
Nah...ja.....és ha nincs rajta semmi? És nekirohansz mert nincs kivilágítva?
A B. Függelék B/10. számú melléklete a 6/1990. (IV 12.) KöHÉM rendelethez
A motorkerékpárok és a segédmotoros kerékpárok hátsó rendszámtáblájának elhelyezésére vonatkozó követelmények
I. Rész
Alapvető rendelkezések
1. A melléklet alkalmazási köre
1.1. Ez a melléklet motorkerékpárok és a segédmotoros kerékpárok (a továbbiakban: jármű) hátsó oldalán a rendszámtábla felszerelési helyére érvényes.
II. Rész
Követelmények
2. Méretek
A jármű hátsó oldalán a rendszámtábla felszerelési helyének az alábbiak a méretei:
2.1. Segédmotoros kerékpárok és négykerekű nyitott könnyű motoros triciklik
2.1.1. Szélesség: 100 mm,
2.1.2. Magasság: 175 mm, vagy
2.1.3. Szélesség: 145 mm,
2.1.4. Magasság: 125 mm.
2.2. Motorkerékpárok, háromkerekű járművek 15 kW legnagyobb teljesítményig és négykerekű motoros triciklik a négykerekű nyitott könnyű motoros triciklik kivételével
2.2.1. Szélesség: 280 mm,
2.2.2. Magasság: 210 mm.
2.3. 15 kW-nál nagyobb teljesítményű motoros triciklik és a négykerekű nem nyitott (karosszériával ellátott) motoros triciklik
2.3.1. A gépkocsikra az MR A. Függeléke A/4. számú mellékletében meghatározott előírások érvényesek.
3. A rendszámtábla helyzete általában
3.1. A hátsó rendszámtábla felszerelési helye a jármű hátsó oldalán úgy helyezkedjen el, hogy
3.1.1. a rendszámot azok között a hosszanti síkok között lehessen elhelyezni, amelyek a legnagyobb szélesség külső pontjain átfutnak.
4. A rendszámtábla helyzete
4.1. A hátsó rendszámtábla
4.1.1. merőleges legyen a jármű hosszanti középsíkjára;
4.1.2. legfeljebb 30°-kal dőlhet a függőlegestől - terheletlen jármű esetén -, ha a rendszámmal ellátott oldal felfele mutat,
4.1.3. legfeljebb 15°-kal dőlhet a függőlegestől - terheletlen jármű esetén -, ha a rendszámmal ellátott oldal lefele mutat;
5. Legnagyobb távolság a talajtól
5.1. Terheletlen járműnél a rendszámtábla felszerelési helyének felső széle és a talaj közötti távolság maximálisan 1,50 m lehet.
6. Legkisebb távolság a talajtól
6.1. Terheletlen járműnél a rendszámtábla felszerelési helyének alsó széle ne legyen a talajtól 0,20 m-nél, illetőleg a kerék sugaránál kisebb magasságban.
7. Geometriai láthatóság
7.1. A rendszámtábla felszerelési helyének láthatóságát abban a tartományban kell biztosítani, amelyet két térszög határoz meg.
7.1.1. a függőleges térszöget az a két sík határolja be, amelyek a rendszámtábla felszerelési helyének felső és alsó peremén futnak át, és a vízszintessel azt a szöget zárják be, amelyet az 1. ábra mutat.
7.1.2. a vízszintes térszöget az a két sík határolja, amelyek a rendszám felszerelési helyének bal és jobb szélén futnak át és a hosszanti középsíkkal azt a szöget zárják be, amelyet a 2. ábra mutat.

1. ábra: A függőleges térszög (a felszerelési hely alsó és felső pereme, vízszintes éllel)

2. ábra: Vízszintes térszög
Én is azt mondom mint pohi! Én is Briantől vettem a gumit. Az enyémen Dunlop D209 Gp Racer van most és kurva jó tényleg. Mentem vele azóta 4000 km-t és meg sem látszik rajta.
Akár igen:
Lár-fári
Gyáva népnek nincs hazája...
ja, játsza majd a zsanett-nótát a sünfurulyán
érdekes meglátás, de van benne valami
mondjuk ez nem gyári ..., hanem valami maszek cucc ....
láttam már pár ilyent , és egyiken sem volt rendszám ....
elvileg használat közben nem is látszódna sem a rendszám , sem a lámpák ...
Ugye ezt nemkérded komolyan? KRESZ-ben benne van, h a rendszámnak megközelítőleg függőlegesen kell állnia, fokra nincs bekalibrálva ugyan, de ezért ami neked van 100% h megbasznak És természetesen bűncselekmény kategóra mert egyedi azonosító jellel való vétség az az.
Miért büntetnének... Hisz ami nem látszik az nincs is
Nekem is megvan hozzá a cucc, szombaton vettem...
Pont azért vettem most rá túrát, mert untam már , hogy úgy cserélem a gumákat, mint más az alsógatyáját...
De úgy néz ki ez sem bírja majd tovább. Szűk 2000 km-eren 2,5 mm-ert kopott
Lehet rakok rá targoncakereket, az legalább tömőr...