Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyedi azonosítójel eltávolítása is bcs. nem csak a megváltoztatása.....

Elméletileg ha nagyon megszexeljük a dolgot akkor nem bcs., mert nem te távolítottad el a rendszámot, hanem az út egyenletlensége által okozott rezonancia, mely végett a műanyag rendszámtartó keret anyaga elfáradt és letört.

Az más kérdés, hogy ha ez menet közben történik 99%, hogy soha nem találod meg a rendszámot, hacsak nem jön mögötted valaki aki szól, mert látja, hogy leesett.
Én átlátszó ragasztószalagal odaragasztottam a motor hátuljára amikor hasonló helyzetben voltam.
Átmenetileg jó megoldás, legalábbis szerintem jobb mint táskában hordani.
Aztán felfúrtam közvetlenül a sárvédőre 4 csavarral.
Szerintem csak szabs. 20 000 ft-ra gondolnék.
Bcs. szerintem csak akkor lenne, ha fenn lenne a rendszám, de megváltoztatnád a betűt vagy a számot, vagy teljes más rendszámmal mennél vele és elkapnának.
Én sokáig rendszám nélkül jártam...
hali,
mi most az aktuális büntetés azért, hogyha a motoron letört a rendszám, tehát nincs a helyén viszont benne van a táskában?
bcs-nek számít?
nincs. Üzembentartó kapja, ki kell csengetni, ennyi.
csak ha céges lenne az ótó asszem.
Egy kérdés a szakértő Urakhoz!
Gyorshajtáson kapták apámat, sajna pont az én kocsimmal, 50 helyett 75. Most jött egy értesítés a közig eljárás megindításáról. A bünti jogos, ki is fizeti, de érdemes-e valamit trükközni, hogy elkerüljük a pontosztogatást. Már persze, ha van ilyesmi egyáltalán.
Ez csak természetes! Nem is azért, hogy kitakarjon a rendszámból néhány részletet!
jahhh...én is ck mosás után szárítani szoktam kitenni...
vagy csak kezeljétek le a kipuffot laktacid feminával, hisz a motornak is jár az intim kényeztetés
jó, hogy nem tampont dugdostok a légszűrőbe meg a résekbe bazz+
A mostani esős időben a tangádból gyorsan "szaros" tanga lesz, az meg már eléggé lehangoló. Szerintem dobd le róla a picsába :D
nekünk azt tanították indulás előtt meg kell nézni pár dolgot, ha ezeket megnézed akkor észreveszed a tangát..........
Ha meg fizetned kell, majd "ledolgozza" a leányzó!
Ez nagyban függ attól rendőr-e a feleséged...
Üdv!

Az illetékesektől kérdezném: ha egy hölgyrajongóm ráhúzott egy tangát a rendszámomra, amit én természetesen nem vettem észre, akkor helyszíni bírságra vagy szabs. feljelentésre számíthatok?
nemnem
ez fix
Végül is ez felhajthatós?
15perces munka meg előtte egy kis OBI már nem büntethetnek meg a rendszámért
Nemrég hajítottam ki két d209-et elsőket. Motorhoz adták még bírt volna futni...
Pirelli dragonom volt fent előtte, eddíg még mindig a metzka jött be nállam csak borzalmassan kopik...
mondjuk a bolgárok is tudnak szép mutatványokat , mikor az egyik kiskamionra felálnak még kettővel .... és így mennek ki üresbe ....
saját kárukon tanulták ki a szakmát ...
eleinte úgy hozták , hogy a vásároltkocsiban az egysofőr + vontatókötél + mégegykocsi sofőrnékűű....
csak így sokat csapkolódott hazáig a háccsókocsi....
asztán jött ez a "kutyás" megoldás
Lehetünk pár ezren
Azt a találékonyságot
pont ezaz , hogy a "gyári" kutyát üresen NEM húzgálod... ....
hollandiából huzgálják vele a kocsikat a szerbek....
odafelé a csomagtartóban viszik , visszafelé a vásárolt kocsival húznak mégegyet. így egy sofőr=kétkocsi ....