Egyedi azonosítójel eltávolítása is bcs. nem csak a megváltoztatása.....
Elméletileg ha nagyon megszexeljük a dolgot akkor nem bcs., mert nem te távolítottad el a rendszámot, hanem az út egyenletlensége által okozott rezonancia, mely végett a műanyag rendszámtartó keret anyaga elfáradt és letört.
Az más kérdés, hogy ha ez menet közben történik 99%, hogy soha nem találod meg a rendszámot, hacsak nem jön mögötted valaki aki szól, mert látja, hogy leesett.
Én átlátszó ragasztószalagal odaragasztottam a motor hátuljára amikor hasonló helyzetben voltam.
Átmenetileg jó megoldás, legalábbis szerintem jobb mint táskában hordani.
Aztán felfúrtam közvetlenül a sárvédőre 4 csavarral.
Szerintem csak szabs. 20 000 ft-ra gondolnék.
Bcs. szerintem csak akkor lenne, ha fenn lenne a rendszám, de megváltoztatnád a betűt vagy a számot, vagy teljes más rendszámmal mennél vele és elkapnának.
Én sokáig rendszám nélkül jártam...
Egy kérdés a szakértő Urakhoz!
Gyorshajtáson kapták apámat, sajna pont az én kocsimmal, 50 helyett 75. Most jött egy értesítés a közig eljárás megindításáról. A bünti jogos, ki is fizeti, de érdemes-e valamit trükközni, hogy elkerüljük a pontosztogatást. Már persze, ha van ilyesmi egyáltalán.
Az illetékesektől kérdezném: ha egy hölgyrajongóm ráhúzott egy tangát a rendszámomra, amit én természetesen nem vettem észre, akkor helyszíni bírságra vagy szabs. feljelentésre számíthatok?
Nemrég hajítottam ki két d209-et elsőket. Motorhoz adták még bírt volna futni...
Pirelli dragonom volt fent előtte, eddíg még mindig a metzka jött be nállam csak borzalmassan kopik...
saját kárukon tanulták ki a szakmát ...
eleinte úgy hozták , hogy a vásároltkocsiban az egysofőr + vontatókötél + mégegykocsi sofőrnékűű....
csak így sokat csapkolódott hazáig a háccsókocsi....
asztán jött ez a "kutyás" megoldás
pont ezaz , hogy a "gyári" kutyát üresen NEM húzgálod... ....
hollandiából huzgálják vele a kocsikat a szerbek....
odafelé a csomagtartóban viszik , visszafelé a vásárolt kocsival húznak mégegyet. így egy sofőr=kétkocsi ....
Elméletileg ha nagyon megszexeljük a dolgot akkor nem bcs., mert nem te távolítottad el a rendszámot, hanem az út egyenletlensége által okozott rezonancia, mely végett a műanyag rendszámtartó keret anyaga elfáradt és letört.
Az más kérdés, hogy ha ez menet közben történik 99%, hogy soha nem találod meg a rendszámot, hacsak nem jön mögötted valaki aki szól, mert látja, hogy leesett.