Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a valamelyik nap a megyeri-híd közepén, a leálló sávban álló....semmilyen megkülönböztető jelzését nem használó ....rendőrautót láttam állni. Szépen, nyugodtan pakolgatott az ember a csomagtartóban és szerelgette össze a 3lábút.

Hogy is van ez?
1. Hídon tilos megállni !?
2. Leállósávon tilos megállni !?
3. Lakott területen kívül kötelező a láthatósági mellény viselése !?
.
.
.

Csak úgy érdekesség képen írtam le.
Sajnos mire bekapcsoltam a kamerát a motoron, már elhaladtam mellette....
ÁÁ 3-4 éve nem volt nekem még digifényképezőm. Egy céghez mentem a megrendelt áruért és csak úgy az érdekesség kedvéért elmondtam mit láttam. Erre csak legyintettek, hogy itt minden nap ezt csinálják...
hát ez az. Ez 1,5 havi nettó bérem
Az igen......
Videó, fénykép róla?
Az hagyján. Néhány éve Tatabányán a saját szememmel láttam amikor a sün a rendőrautó hátúljából kivette a földre rakható "építkezés 30 km/h" táblát és elhelyezte a fámától kb. 100 méterre... Na erre varjál gombot...
Nos, nekem teljesen tökmindegy, ki mire költi a pénzét. Én max elmondom a tapasztalatomat a téma kapcsán, tekintve, hogy olyan 1 éve járok radardetektorral és lézerblokkolóval. Viszonylag sokat autózom, és a hajam kihullik, amikor falutábla után 5 méterre, évek óta nem használt vasúti szárnyvonal kereszteződésében, vagy útépítés után kinnhagyott 30-as táblánál mérnek...
legegyszerűbb, legolcsóbb az hogy nézni kell a sebességmérő eszközt és betartani a szabályokat.
így még több esély is van, arra hogy hosszabb ideig életben marad az ember
lehet lehurrogni
és ez nem lehet, h annyival egyszerűbb, h nem is működik?
Hallottam már én is tv távirányítótól kezdve mindenről. Mondjuk ha lenne valami olcsó megoldás motorra, az lehet engem is érdekelne. Mondjuk persze úgy, ha kipróbálás megoldásba bele menne valaki és amolyan pénz visszafizetési garanciával mert ugye nem nagy pénz amiket néha rebesgetnek ilyen tv távirányítós dolgokért, de ha nem működik akkor inkább bele tankolja az ember a motorba.
Motorra eccerűbb a kérdés, mivel kicsi a felülete, ráadásul elöl nincs rajta azonosító. Ha Matska nevű fórumozó társunkat kérdezed néhány oldallal hátrébb a topicban, ő talált költséghatékony megoldást motorra. Arra elég a ledes (infrás) blokkoló is
motorra is ilyen draga?ki gyartja?esetleg direkt gyartotol olcsobb lenne
Lézerblokkoló... olyan cájg, ami elsősorban természetesen parkolás asszisztens, de véletlenül blokkolja a lézeres sebességmérést is. Így csak akkor tudnak megmérni, ha már lelassítottál a megengedett sebességre, és kikapcsoltad
skacok mi ez a cucc
Attól függ,mire raknád - autó mérete, színe, mennyi lámpa meg króm van rajta. Egy oktávia méretű fehér kocsira elég jó első-háccsó védelmet ad egy négyfejes ceptor, vagy G8, G9... vagyis lézerdiódás cucc. Ha érdekel, időnként van a spanomnál használtan, és az is jó, én se újat vettem. Ha érdekel, összehozlak vele, egy főváros melletti srácról van szó
Interceptor 3 fejjel 280.000.- autóra, motorra elég a 2 fejes 170.000.- Ez emberi? A medve sem ember...
engem az érdekelne, hogy nincs valami emberibb árban? Sokallom azt a 120-200.000-at érte.
Ha azért érdekel, Neked elárulom...

merr minket nem érdekelhet azért, hogy rárakjuk a verdánkra, he?
Ugyanis egy blokkoló nem akkól szól, h megveszed a teszkóban, felhányod a vasra oszt elfelejted... van pár dolog, amire érdemes odafigyelni menet közben
Olyan körülményekre gondolok, amik befolyásolhatják az eredményes működést. Ezek nagyjából hasonlóak a ceptor és a G8 esetén is, és nem jó, ha ezekkel tippeket adunk azoknak, akik át akarják lőni a védelmet...
Hát fogalmam sincs mire gondolsz
Ez a készülék szoftver frissíthető, bármikor rátehető a legújabb csodamasina elleni védelem
A ceptor a király ebben a témában. De csak javaslom, h ne írd le, mitől okoz falsriasztást, ne adjunk tippeket senkinek. Gondolom, érted, mire gondolok
nekem egy laeser interseptor-om van a járgányon, ő is csak lézeres mérékor szólal meg, fáma ilyesmi ill. azt nem tudom, hogy mi izgatja fel, de a 0-son, meg az autópályákon szokot lenni ilyen szövegkiírás, hogy övet csatold be, jobbról ne előzz, sávelhúzás, stb. barom szöveg amikor előtte vagyok csak néhány méterre akkor bejelez és a szőke női hang ennyit mond " ismeretlen lézer blokkolás aktív kérem lassítson" Ott lehet valami lézer de, hogy mi nem tudom...
Mér nem? Én simán megdufláztam a húszéves típóm értékét a lézer meg radar elleni cuccal... és emiatt a múltkor Pécsen sikeresen lealáztam egy fekete Ferrarit (piros Brembókkal)
Ahányszor szólt eddig mindig volt traffi. Kocsira az Echo Lasertec-et nézegetem. Olyat nem akarok ami többet ér, mint a járgány (nem nehéz túllőni az értékét)
Akkor jó... és vakriasztással hogy áll a cucc? Nekem a kocsimon van 4 fejes G8, ami katonai lézertechnika, USB-n keresztül szoftverfrissíthető és vakriasztása gyakorlatilag nulla... állítólag a ledeseknek ebből több van. De ha jó, akkor télleg meggondolandó a cucc motorra. Kocsira ne rakj kijót, arra csapnivaló