Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez az egész filmbe illő....

1. Ki van vonva a motorod a forgalomból? (Ha ki van, a rendszám és a forgalmi akkor is nálad van...)
2. Lejárt a jogsid?

Ha ezekre az a válasz, hogy nem követtél el hibát, akkor semmi bajod nem lehet.

Amit az ember mond, hogy megrugdaltad a kocsiját......ha nem történt ilyesmi..... és nem tud bizonyítékot felmutatni, akkor meg fog szűnni az eljárás.
Nem neked kell bizonyítani az ellenkezőjét, hanem neki azt, amivel vádol......
Szerintem.
alája irtál valamit?
Jogsi, forgalmi, minden nálam.
Eljöttem. Feljelentettek elvileg...
szopatnak anyám stop.egy állítás egy tagadás.mi lett a "lejárt jogsi" vége?
megtanítottad olvasni őket?kapásból indítanék egy rágalmazási ,becsületsértési ellenfeljelentést
Mit lehet ha céges az autó?
Szép estét mindenki!

Mai kis sztorim:
Hazafelé tartottam az M3ason a páromtól .
Mivel hideg volt, meg fáztam is, ezért lightos 130al "verettem" a pályán. Mögöttem egyszercsak észrevettem a tükörben a villogó rendőrautót... lehúzodtam, mögém állt.
Jogsi, forgalmi, személyi.
Rendőr: Magának 5 éve lejárt a jogositványa, és február óta ki van vonva a motor a forgalomból...
Köpni, nyelni nem tudtam. (jpgsim elején ott van, hogy 2012ig jó... a rendszám nálam, a forgalmi hivatalosan nálam...)
Rá két percre megáll egy citromsárga autóval egy faszkalap, és el kezd felém és az igazoltató rendőrök felé sétálni...
Ő feljelentést tenne ellenem, hogy én menet közben-három perccel ezelött megrugdaltam az ő autóját... Na itt végképp dobtam egy hátast... Ha én megrugdalom, akkor nem egy karc lenne az autókáján a buzijának...
Felvették a zsaruk az adatait, az enyémek ugye náluk voltak, és azt mondták, hogy ez ügyben is meginditják az eljárást...
Aztán szépen beültek-visszakaptam a papirjaimat, és pápá...
Na ilyenkor mifaszvan?
Most néztem csak, hogy az egyik 40 helyett 70, de az csak 45e péz...nem 60e, mint ahogy ők küldték
nem az enyém volt
De természetesen panasszal meg lett küldve. Mivel ez okirathamisítás8 a visszadátumozás) ezért a katonai ügyészség előtt pihengethet éppen. Ha nem adtak neki helyt azonnal, és szüntették meg az eljárást....
azt már bebukták nemde?
kedvencem volt, amikor a március 12-i gyorshajtás bírsága megjött szeptember 2-án, határozat ideje: április 10.....
igy van igy van.az számít
amire érdemes figyelni: az egy dolog, hogy a határidő előttre van dátumozva, csakhogy mikori a postára adás?
Már pár levelet váltottunk az ügyben....valahogy mindig a határidejük lejárta előtt 1 nappal küldik a következő levelet....
kérd a betekintést 8 napon belül, figyelj rá, hogy betartották-e a 60 napos határidőt, és fellebbezz ha nem.
Én semmit.
Jött a papper, hogy gyorshajtás. Mivel nem nagy rossz cselekedet ezért az egyik 30e a másik 60e.....
Még valamikor tavaszról.....semmi több nincs a levélben, hogy hol vagy mikor és mennyi helyett mennyi.....
brad pittel sosem beszéltem mégis utálom.mert nem nézek ki ugy mint ő..... de ugy dugok szoval vannak ilyen mondvacsinált indokok
hát te meg mit csináltál?
ezt most nem értem, nem is ismerlek, miért utáljalak? Vagy kétszer ha beszéltünk.
Nekem is (vagyis a mamának) lenne beszélni való.....
pedig mérget vettem volna rá hogy utálsz monnyuk ettől még lehet,de remélem te nem olyan vagy mint egy-két "barátod",hogy a hát mögött más a mondat tartalma általában
keverni pedig még nem kell majd megoldom a dolgokat
BV úgyis szeret mostanában

A te esetedben beszélek a BV-vel, hogy keverjék el a papírt.....
nem kell tennem ,az vagyok.azóta semmilyen papír nem jött.több mint fél éve....nem mondtam hogy a szabályokat te hozod.de ha beigazolódik a bűnmentesség akkor a rabot kiengedik ugye
ne tedd már a hülyét légyszíves. A szabályokat nem én hozom. Ha a fotót küldted vissza ugyanaz, mintha nem válaszoltál volna. Az, hogy a járőr hülyeséget csinál nem mentesít téged.
ez pl olyan hogy feljelentettek yárdán parkolásért.az autóm mellett ugyanúgy parkolt egy meseautó.lefotóztam.kijött a papír hogy töltsem ki ki vezette a yárművet az adott időpontban.csak a fotót mellékeltem.nem firtatták tovább.ha jön az elzárás megkérdem mire fel mikor nem követtem el szabs.-t?
Nálunk csak a tutit küldik ki, ha a felvétel necces, akkor nem küldik a bírságot, hanem elrakják a "lomtárba". Szerintem ez így korrekt. Máshol sem működik másként......szerintem.