Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja az SCS-102-t is, sőt az eljövendő 103-ason sem változott a távmérő csak a rögzítő egység tehát azt is pedig még nincs is. Ráadásul egy mezei 904nm-es praktikeres lézer-távmérőt is sikeresen blokkolt úgyhogy idegen eszköz ellen is finom az áru
Macsek, azért óvtosan a kijóval. Ez a Blinder M-20, vagyis egy régebbi infrás blokkoló ma is forgalmazott változata. Ami információim szerint az NJL kft. által fejlesztett SCS101 és 102 mérőműszerek algoritmusát nem tudja, vagyis azokat képtelen blokkolni. A régebbi Fáma (Prolaser) II ellen pedig az adóteljesítménye gyenge kissé. Viszont működik a rendőrségi lézeres állomány kb 70%-át alkotó Fáma III ellenében, amiről Téged is mértek, sztem
Köszi a választ

Reméltem, h így van, ha már ráadásul télleg leszoktam a tilosban előzésről... legutóbb pont ilyenért fizettem 4 éve
Megállítottak volna ha feljelentenek. Rendszám alapján nem tud feljelenteni......normálisan......nem tudni ki vezette az autót. Nem mindíg az üzembentartó.
Záróvonalon okés, de ott, ahol én előztem, abszolút szabályosan tehettem meg. És nemtom, ha feljelent, mennyire bizonyíthatom az igazam hármójukkal szemben egyedül. Főleg ha az esetleges feljelentésben nem egyértelműen, vagy másképp jelenik meg az eset
Télire be kéne újítani valamit a kocsira is. Nem járok vele eszeveszett tempóba de 30-40.000 mindig sanszos...
nem rossz
esetleg ha 80km/h val megy a 40km/h helyett es szembol kamerznak a rendszam felhajto motor bekapcsolasa segit remeli a motoros biztos tuti,de ne ugraljanak az uttestre a fiuk,nem eri meg,mindenkit hazavarnak,nem bunozunk
Amúgy csakis lanolinost mert az nem dörzsöli ki a se...
Kiyo laser pro 3, két fejjel. egy elöl a beömlők alatt, egy hátul a lámpa alatt.

http://www.sportmotor.hu/motor...

Kicsit átalakítottam az agyát mert 100 felett a csipogót nem hallom a gyári LEDek meg szart se értek. KApott két 250.000Cd-s 1cm fényágyúkat. Rámmért egy mozgó az M3-mon sötétben, képembe villogott a kék, úgy megijedtem majdnem leugrottam
Amúgy az, hogy utánad fordul és felvesz csak városi legenda. Próbálja csak ki bárki. Fog egy digit fényképezőt (lagalább 10x opt. zoommal) rátolja csutkára a zoommot és várja a motoros cimborát aki gangol lagalább 150-nel. Közeledőben bent tartja a kereső közepében, ok. Elzúg mellette a motor, utánafordul. Na ha 100 méteren belül jár még a motor amikor egyáltalán a keresőben megtalálja, fizetek neki egy csavaros csoki-vaníliát (nem, hogy a kép közepén stabilan a célkeresztben. Mire meglenne addigra meg nem lesz olvasható a rendszám a képen. Ennyi, az elméletet nap, mint nap traffizó rendőrök is megerősítették és szarnak a motorosokra. Szivacs csak akkor van nekünk ha bujkálnak és hátulról tisztán ránk tudnak mérni.
mit használsz?
Hova? Z1000, FZ6N, Monster soroljam még?
Nem hülyültek meg, hogy feleslegesen fáradjanak... Bár a múltkor többszáz méteren keresztül engem méricskélt valami csökkent képességű túlbuzgó egyed mert végig sikított és villogott a blokkoló. Gondolom nem sikerült rájönnie, hogy miért nincs adat, már 20 méterre se voltam tőle és integettem neki akkor adta fel.
Egy szó mint száz, szemből motorost csak a hülye rendőr mér mert értelme nincs. (Vagy egyszerűen kíváncsiságból de arra is gondoltam már, hogy egymással versengenek, hogy ki tudja befogni a célkeresztbe a gyorsan közeledő hasalódeszkást)
Ha sebesség és rendszám látszik a felvételen, az bizonyíték akkor helló van.
Az M5 autópályán többször mértek szemből 240-250-el. szerencsére még előre nem találtak ki a rendszámot, de majd valamelyik fejbefingott, biztos kötelezővé teszi előre a matricarendszámot előbb-utóbb...
Nem, hiszem, hogy feljelentenének, de hasonlóan nyílvánultam meg egy szlovákkal kapcsolatban amint elhúzott záróvonalon előzve mellettem, csak éppen el voltam foglalva egy túlsúlyossal.......
fater helikopter szerelő volt egy darabig 10x túlbiztosítással működtek
ami alkatrész 100órát bírt azt már cserélték 10nél
ha ez be van tartva örökké repülnek
te most komolyan nem érted, vagy nem érted komolytalanul? Szard már le
elavult...menjenek a motoros terminátorok
Csak ezek az öreg szitakötők a fejünkre ne essenek, rég túl lehetnek az üzemórájukon.
Egyébként múlt hét végén a 0-son mértek be 180-vannal Jimy haverral szemből. Ott nyüzsögtek az 5-ös lehajtó előtt vagy 5-6-an. Ránk se basztak, még csak a fejüket sem fordították oldalra, amikor elmentünk mellettük...
ja akkor ugy teszem fel mi van ha 230 al el illan a motoros a radar mellett ?kap csekket a motoros?
Rád küldenek egy MI-24 géppárt
és mire hazaérsz ott a csekk
neeem, mondom, a beépített 10000MP-es gép kattog, és le is adja wifin a központnak...
és akkor pontosan mivan ha látja?lerajzolja?és kb 896odx van ez itt megkérdezve.