Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs, lapul
a hús váz alatt egy T-800 éaőul, szal persze
szoval mi van ha bemer a rendorauto szembol es a motoros 200km/h val elhuz a yard auto mellett?latja a rendszamot?
[12821]-es hozzászólásom természetesen rád is vonatkozik...
"Bocs, a vessző után megakadtam..."
köszi!
ezt is átnyálazom
Vegyél vissza a meghatározással..... miszerint hülyeségeket beszélek!
Nyugodt legyél...... biztos nem te fogsz kioktatni.

Szövegértésből pedig vegyél leckét légyszíves! Az egy bővített mondat volt és tartalmazott egy vesszőt és a vessz után felsorolás vagy a mondat többi része szokott következni.
"előzni , kikerülni "
Okoska.......olvasni!
1996. évi LV. törvény
a vad védelméről, a vadgazdálkodásról, valamint a vadászatról

talán ez.
nem egy vadász
hivatásos vadász, nem ugyanaz
régen ennek is volt elég sok joga, mostani dolgokat nem ismerem
azért próbálom összeszedni a friss ismereteket
mi van? Mióta igazoltathatna egy vadász? Aki magánszemély?
ezt ma én is láttam, üldözés közben 260-nál kukásmellényes integet az út széléről, hogy lassabban Mondjuk nézett, amikor az 5. autó hagyta ott
Bebaszna, ha feljelenthetne.
Kössz a választ
eddig m-re volt, most meg lett a1-re is, és kaptam az m mellé k-t is
Helló Maci!

Ma különös esetem volt, kocsival. Lakott terület, enyhe balos, belátható kanyar. Előttem ráérő paraszt. Előzni tilos tábla feloldásánál kövér gáz, előzés, következő előzni tilos tábla előtt sávba vissza. Index is volt, sztem tök szabályosan csináltam. De olyan 200 méterrel odébb szemben állt 3 db kukásmellényes igazoltató közeg, az egyik felém fordult, széttárta a karját és nagyjából a "miaf@sztcsinászbammeg" kifejezés volt leolvasható az ajkairól... Nem állítottak meg... De feljelenthetnek a vélt igazuk alapján? És ha igen, micsinálhatok vajon, hogy bebizonyítsam, semmit nem vétettem?
DE VAN!

"A" kategória motorkerékpár
"A" korlátozott kategória legfeljebb 25 kW teljesítményű és 0,16 kW/kg teljesítmény/saját tömeg arányt meg nem haladó motorkerékpár
"A1" alkategória a 125 cm3 hengerűrtartalmat és a 11 kW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott motorkerékpár
"B" kategória - a 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsi, amelyben a vezető ülésén kívül legfeljebb 8 állandó ülőhely van
- az ilyen gépkocsiból és a 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó pótkocsiból álló járműszerelvény
- az ilyen gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény, feltéve, hogy a nehéz pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vonó gépkocsi saját tömegét, és az összekapcsolt járművek megengedett legnagyobb együttes össztömege sem haladja meg a 3500 kg-ot
"C" kategória az autóbusz és a trolibusz kivételével a 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsi, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény
"C1" alkategória az autóbusz és a trolibusz kivételével az olyan gépkocsi, amelynek megengedett legnagyobb össztömege a 3500 kg-ot meghaladja, de nem több mint 7500 kg, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény
"D" kategória az autóbusz, valamint az autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény
"D1" alkategória az autóbusz, amelyben a vezetőülésen kívül legfeljebb 16 állandó ülőhely van, valamint az ilyen autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény
"E" kategória gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény a "B" járműkategóriában meghatározottak kivételével (csak kombinált kategóriaként adható ki)
kombinált kategória: "B+E" a "B" kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény, a "B" járműkategóriában meghatározottak kivételével
kombinált kategória: "C1+E" a "C1" alkategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény, feltéve, hogy a járműszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege nem haladja meg a 12 000 kg-ot, és a pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege sem haladja meg a vonó jármű saját tömegét
kombinált kategória: "C+E" a "C" kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény
kombinált kategória: "D1+E" "D1+E": a "D1" alkategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény, feltéve, hogy a járműszerelvény megengedett legnagyobb együttes össztömege nem haladja meg a 12 000 kg-ot, a pótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vonó jármű saját tömegét, amelynél a pótkocsit nem személyszállításra használják
kombinált kategória: "D+E" a "D" kategóriába sorolt gépkocsiból és nehéz pótkocsiból álló járműszerelvény, amelynél a pótkocsit nem személyszállításra használják
Nemzeti kategóriák
Nemzeti kategóriák
"K" kategória kerti traktor - állati erővel vont jármű
"T" kategória mezőgazdasági vontató és két nehéz pótkocsi - lassú jármű és pótkocsi - kerti traktor - állati erővel vont jármű hajtására
"M" kategória segédmotoros kerékpár - állati erővel vont jármű hajtására - kerti traktor (16. életév betöltése után)
"TR" kategória trolibusz - mezőgazdasági vontató és két nehéz pótkocsi - segédmotoros kerékpár - lassú jármű és pótkocsi - kerti traktor - állati erővel vont jármű hajtására
"V" kategória villamos - kerti traktor - állati erővel vont jármű hajtására
Kurva?
Sztem nincs olyan...
Hy!
a K kategória az mi ?
Köszi.
köszi!
e szerint igazoltathat a mezőőr....
mondjuk hivatásos vadász ebben nincs
ehh. Csak mert rólad van szó:
1997. évi CLIX. törvény
a fegyveres biztonsági őrségről, a természetvédelmi és a mezei őrszolgálatról
pontosan nem emlékszel melyikekben?
lehet akár 15 is
és ne keress egy jogszabályt, emlékezetem szerint ez több jogszabályban van eldugva.
pl. a mezőőr nem. De a természetvédelmi területre pl. nem hajthatsz be...
akinek fegyvere van....a többit szard le....
nem adom fel:
még mindig érdekelnem ki állíthat meg földutakon, és milyen intézkedési joga van
de a rendes jogszabály érdekelne.
thx!