Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ez még nem valós.
Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy a térfigyelő kamerák illetve autóút, autópálya kamerák képei alapján szoktak-e büntetni? Illetve hol lehetne utánanézni a használt típusoknak? Igaz-e, hogy az M0-ás új szakaszán átlagsebességet is mérnek a kamerák, illetve büntetik felvételeik alapján többek közt a leállósávban előzőket?
oks, de lehet olyan számok vannak nekem is. De várom a képet.
szerintem ha szabálysértési értéken történt a fényképfelvétel, akkor még működik..

ha közigazgatásin, csak akkor nem
Köszi Bear. Akkor a mostani hónapban aggódás...
Jah, ITT olvasgattam róla , remélem a fókusz nem ránk állt.
az eljárás megindításáról 30 napon belül bírság 60 napon beül.
Ok igy már lehet, de akkor is sokkmindennek kell összejönnie hogy csekket kapj,eggyik barátomnak is izélt a lézer a képébe azt nem lett csekk belőle,tehát csak pozítivan ,azért kezdj gyüjteni ha más nem lessz a következö szezonra meglessz a pénz az új gumira
Az év eleje óta nagyjából 80-100 gyorshajtót rögzít naponta a két kamera. Ez elég sok annak tudatában, hogy kint van a radar control tábla, és a sebességmérők a 130-as szakaszon csak 160-tól villannak.
Remélem ez is igaz... Akkor még pont beleférnék...
Fasza, vajon mennyi időn belül küldik a papírt, ha küldenek?
na de nem mindegy hol látta, mert ha a hátán...ugyanis ha látta, akkor hátulról mért, ezek olyanok...
De, mert vissza is jöttünk(ugyan abban a sávban, mert tereléses volt...
ha a haver látta a piros fényt akkor valószínű felétek volt fordítva tehát nem bizti hogy bukta
hát igen, akkor valszeg bukta
Valószínű. Hát mentünk egy gyorsabb kört a pályán, és este volt sötét, nem láttam, h merre áll a doboz, meg hogy van-e benne kamera. Aztán amikor megálltunk, és aki jött utánam, az azt mondta látott valami piros fényt a kameránál...
Ebben az a baj, h utána mondta, miután oda-vissza mentünk 1 kört...
neked. Tuti, hogy beleszaladtál?
Gondolom a második nekem. Az fasza. Akkor lehet lesz egy szép számlám...
a zsarolás bcs, az 60 napos határidejű, de mivel itt nincs mit nyomozni akár 10 nap is lehet.
Bigen, nem műkösik.
Tommy. Ahogy mostam ma a gépet megtaláltam még1 helyen a számokat beleütve a másik végén. Holnap csinálok róla képet...
Pohi. Kérdés, ha autópályán lefényképezett a gép, akkor még működik a közvetlen családtagos dolog?
Egyszer már mondtam, talán ez lesz az utolsó, irj magadnak egy vételit aszt csá...
Olvassák itt talán sokan a fórumot nem is szeretnék én ötleteket adni, állambácsinak de pl. egy ház vásárlásakor, kell egy ügyvéd a szárazpecsétjével, egy autónál, motornál meg elég egy baráti tanu. Ha komojra vennék, akkor ott is minimumj ügyvéd, vagy jegyzői tanusítás kellene egy valag pénzért. Amíg ez nincs irogasd az adásvételidet ingyen. Ha ez nem megy én 50 ezer helyett 25 ezerért vállalaom...
Kamera van felszerelve, de nem mérnek.
Legalábbis eddig nem jött semmi.
Vedd fel az eszmecserét a mobiloddal és irány a yard.
Ez zsarolás,amiért rálépnek a kötsög farkára és hanyatt lökik.
mivel ismertek az ügyben szereplők, elég lesz oda 30 nap is :)
csak érdeklődésképp:
szerinted mennyi ideig tarthat majd az ügy?
én olyan 90nap körülire tippelek