Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tedd meg a feljelentést a rendőrségen, mindjárt másképp fog beszélni, amikor kihallgatják gyanúsítottként.
Hát zsarol az adásvételivel ,nem érted? Ha nem kö..ög akkor szerinted mi? Üzletember?
jézusom
130 kilót ált. nem a köcsög nyom. Mindegy. Az adásvételnél nincs is értelme másolatot készíteni, hanem több eredetit. Ha abból egy lett és nem gondoltad, hogy mint vevő, inkább neked fontos az eredeti igazolni az aktuális, mint az eladónak a VOLT tulajdonjogot (amit valójában(?) a törzskönyv igazolna), továbbá ő nem kíván ettől megválni, talán aláírni még hajlandó egy másikat (tanúk úgyszint).
A volt tulaj általi átírásról máshol(?) olvastam, a lényeg, hogy a delikvens kapta a parkolási cécót, holott ő eladó volt és jelezte az eladás tényét az ocsm.irodában.
Egyébként ez is mutatja, hogy ezen országban valós tulajdonjogot nem lehet szerezni, ugyanis a valós tuladon az, ami felett kizárólagosan rendelkezik a vevő. Amely dolog névre volt valaha írva (regisztrálva), az egyfelől az állam tulajdonába kerül (különben nem lenne alapja adót kivetni, ahogy nincs is semmire, ami nem szerepel a nyilvántartásaiban), másfelől az előző névről addig nem kerül le a dolog, amíg másikra nem írják helyette. (örömmel olvasnék arról, hogy lehet levenni az eladó nevéről és egyúttal kihúzni a nyilvántartásból)
figyu
nem a semmiért írtam amit írtam
megvetted, papírod van róla......
mond egyik haverodnak írjon egyet
hétfőn írathatod is át
Sok kamera van kis dobozzal maga alatt, amire jelezték, hogy mérnek+figyelnek, ezek mellett pedig ált. gömbkamera is van.
A pereskedéssel az a gond h. sokáig elhuzodik!Amúgy 130kilós kö..ög! De ha valaki át tudná irni a gépem átadom az összes okmányt nem érdekel h.csinálja legyen a nevemen! Nem lennék hállátlan Mert ha perre viszem lehet a jövö szezon kiesik!
van a szabadszállási vasúti átjárónál is ami a piroson áthajtást figyeli
figyelem!
akinek sok pénze van az ne sajnálja a gázcsavarást az 52 úton Solt-on aföldvári híd irányába a körforgó felől az árokban van telepítva trafi+teherauto matrica ellenőrző,ma beleszaladtak már néhányan
Elég nagy kategoriás vad b..om !
Megyeri hídon van fix trafi?
Sziasztok tudja valaki hogy lehet-e magyar robogót németbe használni,50ccm-est rendszám nélkül?Köszi
Ok Köszi!Akkor gondolom ez is csak amolyan hobbi célra van mint a legtöbb quad...
a francot, ma is melóztam, most értem haza, 3 nap csak alvás, zuhany, vissza
Basszus létezik ilyen vadbarom?
Szerintem ezt az ügyet simán perre viheted,beszélj egy ügyvéddel megnyernéd az tuti.
Meg valami szuper ketrechrcosé volt nem fél hogy,odamész ahol lekik azt kivered belőle?
miféleembertől vetted kérdem mégecce
eddig úgy volt, hogy a bejegyzett szín 50 %-át ne haladja meg a másik szín..

a pirospöttyös szponzorautók is fehérként vannak bejegyezve
Tavaly már volt,de hogy pontosan mióta az passz.
ez mióta van? eddig sosem tettem pedig volt pár cserebere a gépparkban
Le kell jelenteni az eladást 2héten belűl az okmányirodában.
csak ebben az a hiba hogy tudja bizonyítani, hogy eladta.
az eladást meg nem kell jelenteni sehová (max biztosító ha nem akar fizetni)
A legjobb megoldás tényleg a nyugodt használat, főleg ocsmányirodás volt tulaj által le nem jelentés után (már ha utána tudsz nézetni). Főképp, ha a te tanúid írták alá az adásvételit. Utána egy csutkagázos pörkölés a megyeri hídon (vagy egyéb, fix traffis helyen, autópályán videós matrica-ellenőrzőnél, stb. persze lehajtóval, hogy ne legyen üldözős jelenet és küldik neki az 50000-et. Utána majd a saját költségén íratja a nevedre, hogy ne kapjon több bírságot.
Nem lehet mert nem felel meg a környezetvédelmi előírásoknak. Az eredeti számlára rá is írják(már ha olyan helyről származik), hogy közúti forgalomban nem vehet részt....legalábbis az enyémre ráírták magukat védve.
ezt mondtam én is aztán lehülyézett........
ő dolga.... ha nem sürgős menjen a yardhoz
Adásvételit annyit írsz amennyi tinta van a tolladban... elég komolytalan találmány...