Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok...akkor milyen papírjainak kéne meglennie hogy műszakiztatható legyen...mert az eladó szerint lehet de nem részletezte én meg életemben nem csináltam ilye t...pórul meg nincs kedvem járni
Én közölném vele, hogy OK, akkor a gyorshajtós bírságokat ő fizeti, osztan helló. Az első csekk után leadná az adásvételit. Komolyra fordítva, mivel valszeg nem adta le az adásvételit a pénz reményében, röhögve hamisítanék egyet, és egy másik okmányirodában leadnám átíratásra.
Tudja valaki hogy a forgalmiban beírt színtől hány %-ban lehet eltérni? Arra gondolok itt hogy az én esetemben fekete szín van megadva és mennyire lehet több színt belevinni a fényezésbe hogy az még feketének minősüljön? pl 1/3-da lehet más színű a motornak? És amúgy ezt mi alapján nézik meg hoyg tényleg anniy-e? vagy lesz olyan rendőr aki elhiszi lesz olyan aki nem?
akkor erre a kw visszaírásra van okosság?
egy 25 lovas gépnek 37kw van a forgalmijában
Ha megcsípnek akkor nyilván lenne gond mind anyagilag mind a jogsiddal.......a pitek igen zajos gépek nehéz elhitetni róla, hogy 50-es.....
Ez elég szemét ügy.....azért biztos lenne megoldás........hívj fel egy eredetvizsgást akik átírással is foglalkoznak, majd megmondják mit lehet tenni hivatalosan, ha másképp nem akkor csak meg kell kérdezni az eladótól személyesen, hogy miképp is gondolja ezt?
Üdv!
Azon agyalok hogy télire melóba járni (helyben) kéne egy Pitbike....szerintetek mennyire feltűnő hogy 125 v 200 ccm 4T ja természetesen 50-es papírral!Mibe kerülhet ha bukta van?
Nógrádba én meg itt vagyok németbe a papirok a havernál ö intézné az átirást törzskönyv,eredetiség vizsgálat,forgalmi müszakival,2db indigós adásvételi( de ezt nem fogadja el az okmányiroda) neki az eredeti kell csakogy az a tulajnál 50000 kér mivel amugy is olcson vettem a gépet Szoval zsarol visszatartja a papirt mert ha leadná akkor minden oké!
Természetesen befejezem ezt a témát, csak feldühített. Nem a yard! Hanem a "válság-kezelő szuper kormányunk" ötletes, és "állampolgári szolidaritást" kifejező újabb remek megoldása!
...valóban. Igazad van, ebből 4 év Kat. kollégium volt. Elnézést! Így pontos.
Kennex! Jó korán kezdted a hivatásoskodást.
jó reggölt

te sem bírsz aluni
"mondhatsz bármit" na látod ez a baj.
ha 09.30-ig van fizetve, akkor azt rugalmasan kezelik és elfogadják +30 napig az igazolások pótlása miatt.. legalábbis ez a gyakorlat
Sziasztok!Mi a szankció, ha be van fizetve a biztosítás, de nincs nálam, (mert tőlem 200km-re van és a posta csak hétfőn kézbesíti, )engem meg igazoltatnak a 9.30-ig érvényes csekkel.
a kőkemény motiváció igazából az lenne ez esetben, ha feldobná a felső vezetés: a bírság 10 százaléka marad a bírságolónál...

na az motiválná a szervet
még a végén kiderül, hogy a rendőrség szétzüllesztése a jogkövető magyar állampolgárok kezdeményezésére indult
...szerintem elég annyit megemlítenem, hogy mondjuk mi történik néha egy vizsgáló irodájában (már ha csak a rendőrségnél maradunk)? Szerintem ebből értesz te is egyből! Ezek után ne gyere a szabályok betartásával ! ...és ez csak csepp a tengerben.
Azért tudom mit beszélek.... Én is 25 évet rántottam le hivatásosként (igaz nem a rendőrség állományában), és nagyon sokat dolgoztam együtt zsarukkal, ismerem a mentalitást, az elöljárói utasításokat, meg az időszakos statisztikák jelentőségét is.... Mondhatsz bármit , ez kő-kemény motiváció! A szabályok betartásáról meg annyit, hogy erről annak ra hatóságnak lenne bármiféle erkölcsi alapja, aki maga is betartja a szabályokat. Nem általánosítok, de azt gondolom többnyire szó sincs erről! Azt hiszem ebben bőven egyet érthetünk!
én is. Bár én nem bírságolok
De gondolj bele. Az APEH, de még a magáncégek is motiválnak.
Ne keress emberséges rendőrt, adóellenőrt, stb. Vagy tartsd be a szabályt, vagy ne fogjanak meg.
"nyugi, a pénz eddig is befolyt, csak most nem a nagy kalapba megy, hanem a rendőrség zsebébe"

...akik ugye ezek után cseppet sem lesznek orientálva, hogy minél több befolyjon, ugye? ...ez vicc! Remélem te sem gondoltad komolyan, amit írtál!
...a véleményemen ez sem változtatna!
...vagy te is a testületnél vagy?
Nem ez bosszant "tesó"! Hanem az elv, ahogy mag akarják oldani! Szerinted ezek után majd egyre több normális, emberséges rendőrrel fogsz találkozni? Na majd azt nézd meg, hogy fognak bírságolni! ...tudván, hogy a kiszabott bírságokból fog majd okt 23-án "juti"-ra is jutni. Ez bosszant barátom! Eddig is kevés volt az elnéző, korrekt rendőr, de majd ez után....
gumibillentyűzet. még szokom.