Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

patrol, én feladtam, visszaolvastam, és nem is írok rá semmit.
Mit kérsz ki magadnak?
hol vetted, miféle embertől?
nyugi, a pénz eddig is befolyt, csak most nem a nagy kalapba megy, hanem a rendőrség zsebébe.
Hú fzr már kora délután így berúgtál, egy szót sem értettem abból amit írsz.
Ha gondolod talizhatunk, átadok minden papirt ,old meg legyen át irva a nevemre rád bizom h.csinálod ha érdekel
jaj faszom ahány iyletén is írtamutólagmegaszomtudjahogy.. ittmax ő kavarhat be. kérezdeg h akkor hogy gondolná h menyitfzessmeghogy, ezt vedd fel a telefonnal (mindegyikkel fel lehet már, ha nemtudod akkor meérdemledh fizess) és utána mondd megh felvetted, és ha nem cserélitek vissza, mész a rendrségre. jahjj
Formanyomtatvány kiegészitve,az kézzel irva!3 példányos indigos 2példánya nálam!
milyen az adásvételi? teljesen kézzel írt, vagy formanyomtatvány kiegészítve? és az fénymásolva?
amúgy az a vicc hogy nem hoztad el az eredetit.........
funny boy
simán felteszem azt az 50 rugót hogy semmi gebasz nem lesz belőle

de szerezz egy telefont ami fel tudja venni a beszélgetést hívd fel ismét kérd tőle, majd a felvétellel indulj a yardhoz
2-3 hónap és már át is tudod íratni rengeteget el tudnak szarozni....
addig meg nem fogsz motorozni mert nem a te neveden van
nekem mindegy nem az én gépemről van szó
bár utóbbi 10 évben mindig 2 eredetit írunk
aztán nincs probléma
Szerinted! A vicceskedést hagyuk ha tudsz segiteni segits!
illetve az egyik

eladó lejelenti lakhely szerinti okmányirodában eredeti példánnyal a jármű eladását, hogy mentesüljön a további adófizetési kötelezettsége alól, te pedig felkeresed levélben vagy telefonon azt az okmányirodát, és kérsz egy hiteles másolatot az eredetiről
ugyanmár
amikor autóm vettem rá lett olvasztva fél tábla csoki
de durván
be volt téve egy műanyag mappába gyerek meg betolt mellé egy csokit
megvetted a tiéd ennyi.........
Érdekel!
Kösz! Okirathamisitás
van egy kivitelezhető ötletem, de csak PÜ-ben
ezt konkrétan illetve ennek a menetét az okmányirodában tudják megmondani
Ezen felül mit segítsünk ?

1, tanulópénz, legközelebb biztos hogy jobban figyelsz.
2, valóban, rendőrség. Két tanúval akik hallották.
fogsz egy adás-vételit kitöltöd tollal aztán beviszed az okmányirodába
ennyi
50 ezerért csinálok neked 100 eredeti példányt
Üdv! Sajnos szét vet az ideg ,képzeljétek kb 2 hete vettem egy motort, normális körülmények között:Megnéztem kifizettem, megirtuk az adásvételit,tanuk stb...csak hogy én mint vevő a két másolatot hoztam el az eredeti helyett,mivel a csávó azt mondta hogy az eladóé az eredeti példány!Probálom átiratni hát mi kell ,az eredeti!Felhivtam az eladót mondom neki mi történt erre ő :-oké 50000ft-ér elküldi ez eredetit addig nem áll velem szóba! Valaki ha tud segitsen kétségbe estem! ! feljelentés a rendörségen (zsarolás+lehetetlenné teszi az átirást)Valaki valamit irjon!köszönöm!
az fasza....csak Én kiakartam vonni a motort télre. attól még kilehet vonni?
Leslie

adatlapodon megadott mailcímen zavarhatnálak cseppet?
a helyzet az, hogy a forgalmi valóban elmegy 3 napon belül az okmányirodába..
ott 7 nap alatt iktatják és előadóhoz kerül, akinek
30 napja van a határozat meghozatalára, amit kipostáz a címre
kézhezvételtől van 15 nap az új műszakira
15 napon túli vizsgáztatás esetén + 8.400 ft az illeték
pohi lenne egy olyan kérdés, hogy ugye 3 munkanapon belül el kell küldjék az elvett forgalmit a lakóhely, székhely szerint illetékes közlekedési igazgatási hatóságnak....

Mivan ha már 5 nap eltelt és még nincs ott a forgalmim?