Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Tárgy: Értesítés közigazgatási eljárás meginditásáról.

Kérdésem lenne a következő. Szept 13.-án Bicske magasságában az M1-en Pest fele készült róllam egy szép kis fotó mely igazolja, hogy 130km/h helyett 170km/h val kullogtam hazafele. 1 Db A4-es papírt küldtek Semmi kitöltendöt és semmit a birság mértékéről.

Körübelül milyen összegszerüségre lehet számitani?
No persze ha addig nem tudom elintéztetni

Köszi
Ennek örülök,és köszönöm a választ
mondjuk többen is mondták,h van egy fix,de senki sem tudta biztosra.
állitólag a 89.km-nél van a hídon ,és vmi csúcs szuper oda-vissza fényképezős lézeres cucc.
Remélem,h nincs ott semmi
Bár nem vág a témába, de télleg igaz....mindenbe beleköt mindenki azokat büntetik akik jót csinálnak....vagy aki semmi rosszat.
ez gyönyörű... hát ezért tartunk itt, szar látni h ebbe kell felnőnöm...
Lám, ez a gyorshajtás , meg a hangos cső nagy bűn ebben az országban, meg az, ha egy orvos nem hajtja végre az állam megfelelő minisztériuma/OEP által kiadott halálos ítéletet cikk.
egy sincs fix.
azt nem tudom,mert kizárt dolog azért én belenéznék szivesen,de kisbaltával,h mitől csinál olyan drága képeket
Há aszt mé akarod tudni,nincs benn alumínium! . . . . . . . . . . . .
Üdvözletem Azt kérdezném ,h az M3-autópályán hány fix sebességmérő eszköz van,és hol vannak pontosan?
Lehet elqurtam,mint gyurcsány
Angoloktól vettem ebay-en...
Te hol vetted ezt a yoshit?
Ez a szám a Yoshimon... Ilyet gravíroztass bele. Sztem kulcsmásolós simán megcsinálja...
Mivel lefényképezték, ezért sztem célszerű avval vinni. Annyira ők sem hülyék. Csak én beleraknék elötte egy ilyet mint amit én is szoktam műszakira...
Pont nem a Yoshimuraval kellene oda vinni...
Kaptam egy elismervényt a rendőrtől, hogy elvették a forgalmit, alatta a tájékoztatóba az van írva, hogy ha nem balesetveszélyes a jármű akkor hazáig vagy a telephelyig közlekedhetek vele.
ez nagyon komoly bakker.no van itt néhány pontatlan vagyis nem pontosan behatárolható adat eccerűbb ha nincs fenn,én még mindig aszondom.akkor nincs vita hogy hogy áll
Miért nem használhatod? Tréleren vitted haza? Én simán használnám...

Hát most majd jól hoppon maradnak. Hogy kapnák be...
Na ja, igazad van. Bár ne a gyárival vidd, hanem a Yoshival, csak rakd bele a tompítót...
.jpg formátumban mentsd le a képet akkor jó lesz ide is, van mikor a paint nem abban ment automatikusan.
Hát....táblák?
faszom paint nem megy be ide. y utkereszteződés.jobbról jövő balra fordul nagyivben,balról érkező -egyenesen továbhaladni kivánó telibeveri.ki a hibás.tudom tudom az okozo.csakhogy policét hivtak émmeg nem tudom bevállaljam e a melót.
Szerintem az okozó

Gyerünk crazy....meg tudod csinálni
Hát maci, te is tudod megyénként sőtt városonként is lehet más és más az ítélet azonos ügyekben....... Én úgy gondolom az NKH ennek a témának a szakértője, inkább rájuk hallgatok, mintsemhogy bárki másra ilyen kérdés tekintetében. Nem foglalkozom xenonnal, de jó tisztában lenni vele......

Alufelni? Erről is van egy iratom. Valaki kérdezte, mert ezért vették el a forgalmiját:

Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult. Az alábbiakban tájékoztatjuk a járműveken alkalmazható könnyűfém keréktárcsák alkalmazási feltételeiről.
Nem kell semmiféle külön igazolás, engedély az olyan, gyárilag könnyűfém keréktárcsákkal szerelt járművek forgalomban való tartásához, amelyeket a gyártójuk ilyen keréktárcsákkal szerelt fel, és az erre vonatkozó adatok szerepelnek a járműtípusra kiadott hazai típusbizonyítványban, egyedi vagy sorozat forgalomba helyezési engedélyben.
A közlekedési hatóság előzetes átalakítási engedélyét kell kérni azonban akkor, ha a járművet a gyáritól eltérő, olyan könnyűfém / acél keréktárcsákkal – és esetenként, ezzel összefüggésben a gyári méretű és fajtájútól eltérő gumiabroncsokkal akarják felszerelni – amelyek nem szerepelnek az előbb említett dokumentumokban. Az átszerelés csak a közlekedési hatóság átalakítási engedélye alapján végezhető el.

Hát elgondolkodtató pl: Suzuki swift 13-as kerekei helyett egy 16-os....
rajz lemaradt
pohi!
itt ki a hibás?