Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk az jó hogy, ha az utcába valami rommal megjelennek, rögtön telefonál valaki és 2 perc alatt ott vannak ... autót nem nagyon visznek a környékről ...
Bp. nem normális hely ne ahhoz viszonyítsunk. Kisvárosról beszélek.
Szerintem nem érdemes E betűt gravírozni NKH szemle előtt, mert úgyis kiszúrják a turpisságot. Az E betűnek is van szabványmérete sőtt egy vagy két szám is van mellette....
" .addig amíg nem fel le rohangálsz a városban ordító kipuffal zavarva a lakosságot...."

Na én pont ezt csinálom Bp-en a II. kerületben lakom, millió rendőr van a külképviseletek, illetve egyéb diplomácia ingatlanok miatt.... de soha nem volt ebből gond, jó egyszer szóltak a Törökvészi úton amikor mentem haza hogy ha lehet ne forgassam el 12x-ig mert az már fáj nekik este .. Mondjuk megállitani sem nagyon szoktak mert mindenki valakinek a valakije ...nem kell a kellemetlenség senkinek...egyedül a parkolásért büntetnek ha 2-ik sorban megálsz a Rózsakert elött mert akadályozod a forgalmat BKV is jár arra és nem fér el a busz......
Meg az éjszakai drift a körforgalomban......
fénykép készült, de nem részletesen...úgy értem csak a kipufogó külső részét tudták fényképezni.

ami a lengővilla mellett van oda nem tudott befényképezni....szal gravíroztatok is egy szép kis E betűt nekik oda.
ha a vád az E betű hiánya és erről írásos bizonyítékod van ,akkor a vádat később már nem lehet módosítani engedély nélküli átalakításért.szerintem.mondom szerintem.
fénykép készült?
Szerintem így se úgy se átalakítás. De ez csak az én véleményem. Max. akkor ha megmérik és megváltozott a környezetvédelmi szint vagy a típusbizonyítványtól eltér. De nem tudom mi van a típusbizonyítványban, ezt az NKH tudja. Ezért is nem mennék bele ilyenbe, mert hínáros, meg nem igazán az én legfőbb dolgom szerintem.....addig amíg nem fel le rohangálsz a városban ordító kipuffal zavarva a lakosságot....
És tegyük fel rajta van az az "E" akkor már nem engedély nélküli átalakítás? Ezt nem értem még....
Ő engedély nélküli átalakításért vette el 35/2000 Bm.rendelet 84§ (1) a, pontja, ha emlékezetem nem csal. Nem tudom megáll e a dolog.........szerintem nem.......
oks köszi.
Már rég nincs törzslap elvétel. Vagy elveszik mind vagy semmit.
Ezek vmi kitanult kollégák lehettek....egész nap bújom a netet, de sehol nem találok ilyet, hogy "E" faszom szarér elvehetik.....márpedig a papírra azt írta a drágaszág. Amúgy az igaz, hogy csak a forgalmi törzslapját vehette volna el?
Gyúrjál popsira....hátha egyszer
engem ha megállítottak még soha nem érdekelte őket a kipufogóm
Nem te fizetsz

Az, hogy mivel foglalkozik a parancsnoka határozza meg.

A műszakira berendelés pont azért jó, mert a helyszínen nem tudsz mérni sokmindent, de ott bent megvan mindenük a mérésekhez.

Ezen esetben nem a kipuf hangja volt a téma, hanem a "nem gyári tartozék" felszerelése a járműre.

Én nem vettem volna el a forgalmit ilyen esetben nem látom indokoltnak. De tévedhetek én is és mások is.....
Nagy találmány....
Nem gyengén büntetik is ...
Én ezt baromira nem értem, tán decibelmérő van beépítve a fülébe minden útszéli integetőnek? Ez így teljessen szubjektív, mi alapján dönti el egy rendőr, hogy hangosabb a kipu a megengedettnél? Mi alapján küldheti műszaki felülvizsglatra az út széléről, minden szakmai tudás, és műszeres vizsgálat nélkül. Ha kápéem megállít, féket eztazt néznek és sz@r, nincs mellébeszélés.

Pohi mindíg azt lelkelitek, hogy rendőrnek meg kell állni, mert így, úgy, amúgy. Ezért? Kötözködjön, szarakodjon? Mondvacsinált hülyeségből elvegye a forgalmimat? Nekik a baleset és bűnmegelőzés lenne a konkrét dolguk amiért fizetem őket, nem a másik felesleges basztatása, meg napszemüvegben Boskót játszani a harmadik műszakból.
Bocs de az indulat beszél belőlem mert a sz@r@kodást nem szeretem

Szolgálunk és Védünk
Üdv.
Akkora E betűt gravíroztatok h kiszúrja a szemít!
Hejjj Tommy ... itt nézz körül..

Hehhhehhe:)))
Igen, az az. A radar általában autóba építve (zöldskoda), vagy dobozban az út mentén szerepel. CSak néhány mobil radar üzemel az országban, de azokkal nem kell célozni, ezért belenézni se
2 motoros meg 1 terepjáróval. Közlekedésrendészeti osztály / Forgalom-ellenőrző Alosztály

Amúgy nagyon rámentek a témára mert egyből azzal kezdett h mutassam az "E"-t. Azt is mondtam h így vettem a mocit....meg hogy majd utánanézek, de leszarta. k*csögök voltak na...nem lehetett velük beszélni.
Nekem van a Termin E betű,de a hangja attól még szép A kipufogómat amúgy meg le sem sz@rták...nem tudom mi szállta meg most őket. Motorosok voltak vagy autósok?