Mondjuk az jó hogy, ha az utcába valami rommal megjelennek, rögtön telefonál valaki és 2 perc alatt ott vannak ... autót nem nagyon visznek a környékről ...
Szerintem nem érdemes E betűt gravírozni NKH szemle előtt, mert úgyis kiszúrják a turpisságot. Az E betűnek is van szabványmérete sőtt egy vagy két szám is van mellette....
" .addig amíg nem fel le rohangálsz a városban ordító kipuffal zavarva a lakosságot...."
Na én pont ezt csinálom Bp-en a II. kerületben lakom, millió rendőr van a külképviseletek, illetve egyéb diplomácia ingatlanok miatt.... de soha nem volt ebből gond, jó egyszer szóltak a Törökvészi úton amikor mentem haza hogy ha lehet ne forgassam el 12x-ig mert az már fáj nekik este .. Mondjuk megállitani sem nagyon szoktak mert mindenki valakinek a valakije ...nem kell a kellemetlenség senkinek...egyedül a parkolásért büntetnek ha 2-ik sorban megálsz a Rózsakert elött mert akadályozod a forgalmat BKV is jár arra és nem fér el a busz......
Meg az éjszakai drift a körforgalomban......
ha a vád az E betű hiánya és erről írásos bizonyítékod van ,akkor a vádat később már nem lehet módosítani engedély nélküli átalakításért.szerintem.mondom szerintem.
fénykép készült?
Szerintem így se úgy se átalakítás. De ez csak az én véleményem. Max. akkor ha megmérik és megváltozott a környezetvédelmi szint vagy a típusbizonyítványtól eltér. De nem tudom mi van a típusbizonyítványban, ezt az NKH tudja. Ezért is nem mennék bele ilyenbe, mert hínáros, meg nem igazán az én legfőbb dolgom szerintem.....addig amíg nem fel le rohangálsz a városban ordító kipuffal zavarva a lakosságot....
Ő engedély nélküli átalakításért vette el 35/2000 Bm.rendelet 84§ (1) a, pontja, ha emlékezetem nem csal. Nem tudom megáll e a dolog.........szerintem nem.......
Ezek vmi kitanult kollégák lehettek....egész nap bújom a netet, de sehol nem találok ilyet, hogy "E" faszom szarér elvehetik.....márpedig a papírra azt írta a drágaszág. Amúgy az igaz, hogy csak a forgalmi törzslapját vehette volna el?
Én ezt baromira nem értem, tán decibelmérő van beépítve a fülébe minden útszéli integetőnek? Ez így teljessen szubjektív, mi alapján dönti el egy rendőr, hogy hangosabb a kipu a megengedettnél? Mi alapján küldheti műszaki felülvizsglatra az út széléről, minden szakmai tudás, és műszeres vizsgálat nélkül. Ha kápéem megállít, féket eztazt néznek és sz@r, nincs mellébeszélés.
Pohi mindíg azt lelkelitek, hogy rendőrnek meg kell állni, mert így, úgy, amúgy. Ezért? Kötözködjön, szarakodjon? Mondvacsinált hülyeségből elvegye a forgalmimat? Nekik a baleset és bűnmegelőzés lenne a konkrét dolguk amiért fizetem őket, nem a másik felesleges basztatása, meg napszemüvegben Boskót játszani a harmadik műszakból.
Bocs de az indulat beszél belőlem mert a sz@r@kodást nem szeretem
Igen, az az. A radar általában autóba építve (zöldskoda), vagy dobozban az út mentén szerepel. CSak néhány mobil radar üzemel az országban, de azokkal nem kell célozni, ezért belenézni se
2 motoros meg 1 terepjáróval. Közlekedésrendészeti osztály / Forgalom-ellenőrző Alosztály
Amúgy nagyon rámentek a témára mert egyből azzal kezdett h mutassam az "E"-t. Azt is mondtam h így vettem a mocit....meg hogy majd utánanézek, de leszarta. k*csögök voltak na...nem lehetett velük beszélni.
Nekem van a Termin E betű,de a hangja attól még szép A kipufogómat amúgy meg le sem sz@rták...nem tudom mi szállta meg most őket. Motorosok voltak vagy autósok?
Na én pont ezt csinálom Bp-en a II. kerületben lakom, millió rendőr van a külképviseletek, illetve egyéb diplomácia ingatlanok miatt.... de soha nem volt ebből gond, jó egyszer szóltak a Törökvészi úton amikor mentem haza hogy ha lehet ne forgassam el 12x-ig mert az már fáj nekik este .. Mondjuk megállitani sem nagyon szoktak mert mindenki valakinek a valakije ...nem kell a kellemetlenség senkinek...egyedül a parkolásért büntetnek ha 2-ik sorban megálsz a Rózsakert elött mert akadályozod a forgalmat BKV is jár arra és nem fér el a busz......
Meg az éjszakai drift a körforgalomban......
ami a lengővilla mellett van oda nem tudott befényképezni....szal gravíroztatok is egy szép kis E betűt nekik oda.
fénykép készült?
Az, hogy mivel foglalkozik a parancsnoka határozza meg.
A műszakira berendelés pont azért jó, mert a helyszínen nem tudsz mérni sokmindent, de ott bent megvan mindenük a mérésekhez.
Ezen esetben nem a kipuf hangja volt a téma, hanem a "nem gyári tartozék" felszerelése a járműre.
Én nem vettem volna el a forgalmit ilyen esetben nem látom indokoltnak. De tévedhetek én is és mások is.....
Nem gyengén büntetik is ...
Pohi mindíg azt lelkelitek, hogy rendőrnek meg kell állni, mert így, úgy, amúgy. Ezért? Kötözködjön, szarakodjon? Mondvacsinált hülyeségből elvegye a forgalmimat? Nekik a baleset és bűnmegelőzés lenne a konkrét dolguk amiért fizetem őket, nem a másik felesleges basztatása, meg napszemüvegben Boskót játszani a harmadik műszakból.
Bocs de az indulat beszél belőlem mert a sz@r@kodást nem szeretem
Szolgálunk és Védünk
Üdv.
Hehhhehhe:)))
Amúgy nagyon rámentek a témára mert egyből azzal kezdett h mutassam az "E"-t. Azt is mondtam h így vettem a mocit....meg hogy majd utánanézek, de leszarta. k*csögök voltak na...nem lehetett velük beszélni.