Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor még legyen kedvem rendszámot tenni rá....amire nem kevés pénzt fizetek. Ha egy betű miatt ekkora ügyet csinálnak.
Azért köszönöm az eddigi segítséged.
Hát én nem vettem volna el ezért, csak berendeltelek volna és írtam volna egy feljelentést, már ha ilyennel foglalkoznék.

Az lehet a motorodon amit a 6/1990-es megenged. A dobhoz nem ír elő "E" betűt szerintem. De lehet, hogy a típusbizonyítványnak nem megfelelő az új dobod. Akkor megáll az eng.nélk.átalakítás......szerintem, de ebben a történetben sok a "vagy" "talán" "lehet". Szóval menj el a berendelő szerinti NKH állomásra majd, vidd a dobot és ott elmondják. Ez az ő asztaluk.

De a www.nkh.hu oldalon ha felveszed a kapcsolatot a központtal e-mail formájában és leírod a történteket és kérdésedet, 2 héten belül válaszolnak. Legalább is nekem eddig válaszoltak kielégítő módon már több esetben is.
Jaja,olvastam Nekem még megvan a forgalmim,bár legutóbb a hátsó gumim miat már csak vonakodva adták vissza
És van forgalmid? Mert nekem nincs...amúgy ha kicsit visszaolvasol láthatod, hogy mi a sztori. Én piskóta voltam a többihez képest, mind hangban mind tempóban.
Látod Tommy,mindíg csak a száguldozás.... R6-okra rájár a rúd mostanában. Engem is legalább háromszor állítottak meg az elmúlt időben azon a szakaszon.
Most megkéreztem a Yoshimura Hungary-t, hogy Eu szabványos e a dob amit árulnak.

válasz:

Kedves Tamás!

Szabványos tompítóval jönnek, de nincs E betű bennük. (Azt neked kell megoldanod..)
Igen, engem be rendeltek műszakira, de azt mondták, hogy vissza kell rakjam mindenképp a gyári dobot, mert nincs E betű. Így akkor hogy döntik el h szabályos volt e a sport dobom? Készítettek fotót is a helyszínen....Ezek szerint akkor jogtalan volt?
Na erre voltam kiváncsi. Mondjuk nem félek a berendeléstől, de jó tudni az ilyet.
És szerinted nem fényképezném le a feljelentéskori állapotot?
A berendelés hogy működik? Gondolok arra hogy mielőtt begurulok a csarnokba visszecserélem a gyárira a dobot.
A 6-osban van benne. Az eleje felé a leírt rész...és kb. az 1800-adik oldal felé találtam meg egy mellékletben hogy lefelé 5 fokkal döntheted felfelé meg 30 fokkal a vízszinteshez képest.
Van amibe kell, de úgy nézem ebbe nem........persze tévedhetek...kissé szétszórt vagyok mostanában

Az átalakítás megáll akkor szerintem, ha a típusbizonyítványban benne van a kipufogóról szóló rész.....tehát mondjuk mennyi decibel a hangja x fordulaton és ezt te mondjuk áthágtad, mert hangosabb a dobod......de ezt egy e betű nem dönti el szerintem, egy műszakira berendelés annál inkább.
Akkor megnyugodtam, bár az enyémen van "e" ( jardine )
rendszám elhelyezési köhém rendelet száma estleg?
ha valaki elcsúszik a gyári dobbal és lecsiszolja az E betűt-mivel általában az pont abban a mezőben van,nem hinném ,hogy azzal törvényt sértene,hogy ujra használja pl.
5/1990 köhém rendelet és a 6/1990 köhém rendelet
Ezek szerint az "E" csupán marketingfogás?
Ezt a jogszabályt hol találtad? Mert ha tényleg így van akkor ezt nem hagyom annyiban.
látom már jó asszonyhoz híven ezt is elhitették Veled
Na ezen már túlvagyunk, a sok elcseszett dolgon...lassan kijavítgattam ami el lett cseszve.......már több + meló nem kell, az van amit én akarok........vagy legalább is azt hiszem
igy van ez rendjén.ugyse az lesz amit te akarsz-de gondolj csak bele mekkora előnyökkel jár ez.később ha nem tetszik asszonynak,vagy valami baj van a választott cuccal,simán mondhatod mosolyogva:Te ragaszkodtál ehhez drágám
Gyere oda legközelebb és rúgjál bokán, ha nem figyelek ......persze csak finoman
Az lehet.......ki is vettem egy hét szabit, mert a házat csinálni kell. Itt a hideg. Kissé szétszórt vagyok mostanában, sok a dolog. Szolgálat, építkezés, mit, honnan rendeljek, mikorra, embereket összeszedni, nekik kaja PIA .......milyen lámpák legyenek, milyen kapcsolók, ajtók konyhaszekrény.....persze asszonypajtinak mindenből más tetszik, akkor vitafórum helyben, boltosok menekülnek.....
Persze csak szerintem