Hát én nem vettem volna el ezért, csak berendeltelek volna és írtam volna egy feljelentést, már ha ilyennel foglalkoznék.
Az lehet a motorodon amit a 6/1990-es megenged. A dobhoz nem ír elő "E" betűt szerintem. De lehet, hogy a típusbizonyítványnak nem megfelelő az új dobod. Akkor megáll az eng.nélk.átalakítás......szerintem, de ebben a történetben sok a "vagy" "talán" "lehet". Szóval menj el a berendelő szerinti NKH állomásra majd, vidd a dobot és ott elmondják. Ez az ő asztaluk.
De a www.nkh.hu oldalon ha felveszed a kapcsolatot a központtal e-mail formájában és leírod a történteket és kérdésedet, 2 héten belül válaszolnak. Legalább is nekem eddig válaszoltak kielégítő módon már több esetben is.
És van forgalmid? Mert nekem nincs...amúgy ha kicsit visszaolvasol láthatod, hogy mi a sztori. Én piskóta voltam a többihez képest, mind hangban mind tempóban.
Látod Tommy,mindíg csak a száguldozás.... R6-okra rájár a rúd mostanában. Engem is legalább háromszor állítottak meg az elmúlt időben azon a szakaszon.
Igen, engem be rendeltek műszakira, de azt mondták, hogy vissza kell rakjam mindenképp a gyári dobot, mert nincs E betű. Így akkor hogy döntik el h szabályos volt e a sport dobom? Készítettek fotót is a helyszínen....Ezek szerint akkor jogtalan volt?
A 6-osban van benne. Az eleje felé a leírt rész...és kb. az 1800-adik oldal felé találtam meg egy mellékletben hogy lefelé 5 fokkal döntheted felfelé meg 30 fokkal a vízszinteshez képest.
Van amibe kell, de úgy nézem ebbe nem........persze tévedhetek...kissé szétszórt vagyok mostanában
Az átalakítás megáll akkor szerintem, ha a típusbizonyítványban benne van a kipufogóról szóló rész.....tehát mondjuk mennyi decibel a hangja x fordulaton és ezt te mondjuk áthágtad, mert hangosabb a dobod......de ezt egy e betű nem dönti el szerintem, egy műszakira berendelés annál inkább.
ha valaki elcsúszik a gyári dobbal és lecsiszolja az E betűt-mivel általában az pont abban a mezőben van,nem hinném ,hogy azzal törvényt sértene,hogy ujra használja pl.
Na ezen már túlvagyunk, a sok elcseszett dolgon...lassan kijavítgattam ami el lett cseszve.......már több + meló nem kell, az van amit én akarok........vagy legalább is azt hiszem
igy van ez rendjén.ugyse az lesz amit te akarsz-de gondolj csak bele mekkora előnyökkel jár ez.később ha nem tetszik asszonynak,vagy valami baj van a választott cuccal,simán mondhatod mosolyogva:Te ragaszkodtál ehhez drágám
Az lehet.......ki is vettem egy hét szabit, mert a házat csinálni kell. Itt a hideg. Kissé szétszórt vagyok mostanában, sok a dolog. Szolgálat, építkezés, mit, honnan rendeljek, mikorra, embereket összeszedni, nekik kaja PIA .......milyen lámpák legyenek, milyen kapcsolók, ajtók konyhaszekrény.....persze asszonypajtinak mindenből más tetszik, akkor vitafórum helyben, boltosok menekülnek.....
Az lehet a motorodon amit a 6/1990-es megenged. A dobhoz nem ír elő "E" betűt szerintem. De lehet, hogy a típusbizonyítványnak nem megfelelő az új dobod. Akkor megáll az eng.nélk.átalakítás......szerintem, de ebben a történetben sok a "vagy" "talán" "lehet". Szóval menj el a berendelő szerinti NKH állomásra majd, vidd a dobot és ott elmondják. Ez az ő asztaluk.
De a www.nkh.hu oldalon ha felveszed a kapcsolatot a központtal e-mail formájában és leírod a történteket és kérdésedet, 2 héten belül válaszolnak. Legalább is nekem eddig válaszoltak kielégítő módon már több esetben is.
válasz:
Kedves Tamás!
Szabványos tompítóval jönnek, de nincs E betű bennük. (Azt neked kell megoldanod..)
Az átalakítás megáll akkor szerintem, ha a típusbizonyítványban benne van a kipufogóról szóló rész.....tehát mondjuk mennyi decibel a hangja x fordulaton és ezt te mondjuk áthágtad, mert hangosabb a dobod......de ezt egy e betű nem dönti el szerintem, egy műszakira berendelés annál inkább.