Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem sem E betűs a kipuff,
ráadásul házi gyártmány, eddig nem is gondoltam hogy elvennék.....
másikon marving dob van azon sincs E betű pedig bóóóti cucc
jah és yoshimura r55 dob van a mocin.
Sztori: volt kb. 20 motoros mecsek pihenőnél. A yardok kint álltak az egyik parkolóba (mértek is meg ilyesmi) Igen mentünk fel-le. Nem mentem gyorsan azon a részen mások sokkal bátrabbak voltak. Azt is elárulhatom, hogy nem az enyém volt a leghangosabb motor....mivel volt aki rendszerrel ment ott miért nem akarták keresni az E betűt?

Ha tényleg nem kötelező az "E" betű akkor mire föl vette el a forgalmit? amúgy rendőr cimbi azt mondta, hogy kell a jelzés ha nincs a forgalmiba külön bejegyezve.
volt ez már korábban is téma, nem kell az E betű. A forgalmi elvételének szigorú szabályai vannak, és a kipu nem az. Éedekelne a komplett sztori, ez a "mások fel-le" is arra utal, valami más okból kötöttek bele.
Én is valami ilyesmire gyanakszom...
Bocs hogy belevau, de ez volt MINDEN ?
Nem csak ürügy volt a kipu, egy jelen/múltbeli történet miatt ?

Nem bírálat, de felénk egy olyan tucatnyi fel-le etap amit tegnap nyomtatok, már bőven kib@szta volna a biztit a helyi szerveknél...
Biztos? Csak azért mert különben honnan lehet sejteni egy a forgalmiba be nem írt adatot a közegnek?
nem kötelező az E betű......szerintem a hangja miatt vették el, nem?
nem vagy egyedül
Ja,csak kár hogy jövőre lesznek...
Én már az idén szívesen szavaznék...
"sport" kipufogó volt?
Szerintem választások közelegnek .
Ma elvették a forgalmim ezek a mocskok.....ok: nincs "E" jelzés a kipufogó dobon (mások rendszerrel körözgettek föl alá)

Mennyit kaphatok ezért?
szerintem igen, de látnom kell a jogszabályt hozzá.
megéri, 45.000 az öv, a mobil, a gyerekülés hiánya......és ez a bevétel a rendőrségnél is marad
Hmmmmmm olyan is van hogy levideozza hogy be voltam e kötve?
Meg hogy ment e a világítás meg ilyenek,Az megéri nekik?
Szerencsére nekem mindíg olyan koszos a szélvédő hogy én is alig látok ki nem hogy ők be,meg azt sem tudják levideózni ha be vagyok rúgva mint állat azt úgy megyek ,
Esetleg pénzbedobós távcső
A helyi látványosságok megtekintésére.
100Huf/min.
nem. Van, ami kamera az öv és a telefonálás miatt.
ja
A talpra állított belenézős ketyere az mind lézer?
Akkor az nem radar volt, hanem lézer. És ha a gyorshajtás ténye meg a rencám nincs egy folyamatos felvételen, akkor az nem jáccik... hát ennyi
Így van, csak most fizetned kell a forgalmi cseréért...
Urak!

Pár éve amikor átfényeztettem a motoromat,csak besétáltam az okmányirodába forgalmi csere és kész. Ez volt a módja ha színváltozás történik.Ma is így van? Csak mert NKH-s szemlével riogatnak?!
ha jön a a papír kérd a felvételt. Amúgy ha nem volt nála sasszem nem lesz gond.

Bálint, neked meg legyenek a személyes adataid benne a szerződésben, és nem gond a cím.