Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó.

Hátha valaki tud segíteni. Nyáron megváltozott a lakcímem, de a motor forgalmiban a régi cím van. Úgy gondoltam most ezért nem kérek új forgalmit...
El szeretném adni a motort, a kérdésem az hogy okoz-e majd valami gondot hogy az adásvételi szerződésen a és forgalmiban különböző cím lesz a nevem mellett?

Üdv. Bálint
Üdv egybegyűltek!
Most akkor hogyan is van ez..... ha beradaroznak,de ha nem fordítja utánad a ketyerét,akkor nem kell várni a csekket? Volt ma egy 80 helyett 110 a nulláson,a megyeri híd közelében.A ketyerét nem fordították utánam,de az egyik őr nagyon lesett utánam,mi közben a kocsi tetején mintha irogatott volna valamit.....
Hegylakók topic te
Hajnali 9.30 és 9.45-között indulás Siófokról,majd csatlakozás a Kutya csapathoz valahol.........Orfű ,Mecsek stb.
Természetesen a közlekedési szabályok betartásának részbeni/teljes mellőzésével (a nemkivánt rész törlendő)
Különprogram:Ramm fedőnevű fórumozó jogosítványának bevonása.
És még sok egyéb látványosság megtekintése
Még meggondolhatod
nafene, hol, merre?
A papírra van ötletem
A többit meg majd..............,

Hú de gyenge poén
Mind1.Holnap túra
És csak ez számít.
értem én, mit mondassz. Nem csak a rendőri mivoltom, de a jogászi miatt is az írott papírhoz kell ragaszkodnom. Majd egy sör mellett túrán mesélek. Itt túl sokan olvassák.
Peace.
Szerintem közénk állnál hogy egyszer már téged is megölelljen valaki
anomália.........
lekopna minden ujjad (lábaidon is) mire legépelnéd ide mindet
sajnos
Most szépen öleljétek meg egymást
Én csak az anomáliákra próbáltam felhívni a figyelmedet.
Nincs semmiféle rosszérzés bennem
Csak arra kértelek már régebben is és most is,hogy amiért néhány elbaszott irodakukac hoz egy idióta jogszabályt (ami szerintem sehol nem állja meg a helyét)és esetleg ezt valaki(PL.Én)nehezményezi,legalább mi ne ugorjunk egymásnak.
Én megértem hogy a munkádból adódóan nem adhatsz igazat nekem(nem is haragszom érte),csak arra próbáltam rávilágítani hogy te is hibázhatsz mert emberből vagy.
Remélem egy közös túra alkalmával néhány sör mellett jókat röhögünk majd ezen,mert mind a kettőnknek vannak sztorijai
Ha a kollégák meg böngészik az oldalt,talán ezeket elolvasva ők is emberségesebbek,esetleg megértőbbek lesznek azokkal akik érdemesek rá.
Kössz hogy válaszoltál
Üdv:Én.
te valamit félreértesz. Én nem mondtam, hogy ez baj lenne, sőt, örülök, hogy ezúttal megúsztad.

Korán örülsz
Ez csak egy hivatalnok tévedése ami véletlen,de mi észrevettük és fellebbeztünk.
Ennek következményeként az okmányiroda megkért minket hogy fáradjunk be kijavítandó a hibát,mert ez valóban tgk.
A megengedett maximális sebesség be nem tartása miatt eljáró hatóság viszont kénytelen volt eltekinteni a büntetéstől mivel mi a forgalmi engedély szerinti járműosztályba sorolt gépjárművel az idevonatkozó jogszabály szerint nem léptük túl a megengedett sebességhatárt.

A véleményem erről bővebben nem fejteném ki neked,mert szerintem nem vagyunk közös nevezőn
Ha esetleg magadba néznél és PL.emlékeznél egy nem is oly rég történt sajnálatos balesetre melynek részese voltál te is belátnád hogy itt mindenki emberből van és talán még hibázhat is.
Te is Én is.
Széles utat!
Balesetmentes közlekedést!
Emberibb hozzáállást!
Csumi
Lacibáttyád.
egészségedre
Én sem azt vitattam, hogy 2500 vagy 3500, hanem a sebességedet. Örülj neki, hogy szgk, viszont így az adózásban fogsz szívni.
Szasz Maci
Bocs,de ezt muszály.
Akkor most teherautó vagy nem?
Ha egy 40-tonnás kamion forgalmijába véletlenül egy figyelmetlen hivatalnok beírja hogy szgk. akkor az személyautó?
Nem vitáznék de változatlanul az a véleményem hogy a 2500 és a 3500kg.közötti összsúlyra vonatkozó rendelkezések csak a pénzlehúzásról szólnak.
Én nem vitatom hogy ezeket a szabályokat be kell tartani,de ez akkor is egy rohadt szemét dolog.
Üdv.
ha így folytatódik ügyvédmedve lesz
Helló yardmedve
írtam rá. Ez csak egy szabs.
Dobtam egy mailt, nezd meg legyszi!
nem kapsz a határozatból automatikusam. be kell a rendőrségre menni és kérni azzal, hogy polgári jogi igényed van. Betétlapot nem kaptál?
látnom kéne a határozatot, de nem hiszem, hogy összevonnának két időben eltérőt.
Urak!

Aug.20.-án elütöttek (én motorral,károkozó autóval) biztosító addig nem fizet még nincs határozat (a tata elismerte a rendőrök előtt hogy ő a hibás).Mikor szokás meghozni azt a határozatot? Meddig várjak?
e nincs.
akkor felejtős
thx!
Vlaki?
A figyelmeztetés az mindig szóbeli mint az ejnye-bejnye is.
Később esetleg átmehet írásbeli figyelmeztetőbe,amit ugye otthon már alá kell iratni a szülőkkel
Ezek után esetleg megrovás jöhet,de egy intő sincs kizárva
Ha mindebből nem tanultál és továbbra is folytatod a közlekedési szabályok be nem tartására ráutaló magatartásodat,akkor esetleg kapsz egy csekket ami 8 napon belül gyógyuló seggberúgást fog eredményezni apádnál
Súlyosbítva a napi fejlődésedet elősegítő tápszer megvonásával.
Szóval tessen figyelni
Ha E betűs lehet. Nincs a mintára előírás, csak az 1,6 mm.