Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amíg a kereskedő el nem adja addig azé aki bevitte
kereskedőnek csak értékesítési joga van
mivel nem íratja át nem a kereskedőé
én így szoptam 1 évet a bizosítással nem tudtam a bónuszt átiratni mert nem volt adásvételim a leadott járműről
hát.. szopóó
Hogy hogy forgalomba?
vagyis átirhatová tenné----
ma baszéltem a kereskedővel,és 150.000Ft-ért forgalomba helyezné megint.pénz előre kell....ez is átbaszás akar lenni....
részletesen ennyi.ja.és ha csődeljárás van,de Én bementem az okmányirodában,miért nem vették el a papirokat?
magyarán eladta a keresskedőnek, lejelentette, majd elhozta tőle(jogilag kérdéses a dolog..), de a papírokat nemtom le kell e adni vagymi de visszakerült hozzá, a törzskönyv is (amik szintén érdekesek), és most valéahogy hozzád került egy a kereskedő nevén lévő, ám tőle önkényesen(?) elhozott motor, meg valahogy a papírjai? elég érdekes.. valami nem kerek. mesélj még részletesebben
Ez sajnos szívás....mivel beszámolták így a kereskedést birtokló KFT tullajdonába került amiről nyilván szerződés is van a KFT könyvelésében csak a kereskedéseknek nem kell megfizetni az átírást így nem kerül a nevükre, de attól még az övék. Ha megindult a felszámolás a cég ellen akkor bizony minden a cég tulajdonában lévő eszköz a felszámoló álétal kijelölt hitelező-é....többnyire bankok és az apeh-é....
Ez a motor egy xy emberé volt.Ő bevitte egy kereskedésbe,ráfizetett egy busára.aztán elment az okmányirodába és odaadta a kereskedövel irt adásvételit,ezzel igy a kereskedö KFT-jének nevére?vagy mi került.de közben a kereskedotol tartozás miatt elhozták.....aztán most átirattuk volna csak nem engedik,mert a KFT ellen csődeljárás van....De nem került a KFT nevére a motor mert itt van előttam az előző tulaj nevén forgalmi,törzskönyv...nekem ez sokk....
elvileg vette meg? ezt magyarázd már el..
sziasztok.segitséget kérnék.Mi van akkor ha egy motornak a kezemben van a forgalmija,Törzskönyve,de nem irathatom a nevemre mert elvileg ezt egy motorkereskedés már megvette.,csak az ellen már csődeljárás van és elvileg a motort is érinti.Nálam a motor +minden papirja,de nem irathato a nevemre...megoldás van erre?S.O.S!
Jah, ne is mondd, a csajomék kocsijában én is kínlódtam vele a műszerfal cserénél...
Perszeeee, zárt autópályára gondoltál...
Azért kipróbálnám milyen érzés abban nyomni a pedált...
3000-res autómataváltós Nissan Primera-t próbáltam, de az is brutális volt.
no mindegy.....
nem hoz lázba ki mit hisz, az a lényeg megy...
bezzeg ha motor lenne akkor mindenki szórná az ötösöket

szóval nem is ment a gép, bakon állt és kézzel hajtottuk a kerekeket
lelepleztem a titkot
számomra ennyi.
Majd elhiszem, ha felraksz egy vidit is. Vagy inkább mégse, mert ez ugye nem az astra fan club
kicsit lassabban de szinte
220nál még úgy húz mint az én gépem 40 től
még megcsinálják a hátulját, utánna szerintem gyorsabban is megy, mert most rettenet instabil
és kb. 3 mp. alatt gyorsul 180-ról 240-re
nem működik igazán a ford mérő
maxigázon is olyan 3 ezer a vége
vízkábel meg nem ér oda a gombáig, csak drótozva van...
nem kis meló volt betenni az astrába a 3,2es motort, alig fért be meg kissé orrnehéz lett
csak azért tettem be nem csak egy motorral lehet tépni 250 felett
persze szigorúan csak zárt pályán
Pohííííííí ! pohíííííí !bújj ki!
a jog az ébereké.
Nem kizárt, hogy rosszul fogalmaztam: jogképes alatt azt értem, hogy szerződhet és ezen gyengeségeinél fogva (ezekre hivatkozva) sem támadható meg a szerződés. Pl. mamika _mondjuk_ dimenziót vált agyilag (őrült). Hozzártartozói ebből fakadóan kivizsgáltatják, etc, nehogy ezt külsősök kihasználják. Később jön egy porszívóügynök, módját leli, hogy a gyámság alatt álló mamival aláírasson (ráutaló magatartás). Vajon kérhet-e végrehajtást a mamira, ha sem ő, sem gondnoka nem teljesít?

Ami a jogot illeti, én éppen, hogy szabadulni szeretnék attól a "jogtól", ami nem véd, csak feltételt szab, vagy kötelez. Másfelől az ilyen-olyan kamarai tagság nem egy esetben eredményezi a mundér becsületének (khm) védelmét.

Amúgy is érdekes dolog a jog: jogodban áll hallgatni, ugyanakkor adott esetben a hallgatás beleegyezésre utaló magatartásnak számít. Kérdezni ajánlatosabb :)

Tyt fején találja a szöget a fogalmazással, némely szösszeneten elég mély nyomot hagy a párhuzamos gondolkodás, ill a fejben már máshol járás. Kussolnék én, ha ez a baszott rendszer életszerű lenne, azaz élni hagyna. Jó dolog, ha a 300000-as bírságot van ki behajtsa, rossz, ha az indokolatlan százmillás kifizetések után meg nem megy senki.
2500 RPM
Be sem melegítetted? Há a hőfokmérő nem mutat semmit, meg lassan tankolni is kéne...
sok hitetlenkedőnek, de utoljára
sorrendben.......
csendes olvasóként megjegyzem, hogy Leslie kollégát akármennyit szivatjátok, még mindig ő az egyik legértelmesebb az egész fórumon. Az meg más kérdés ha vki. nem érti meg amit mondani akar. :) Én kifejezetten érdeklődve bogarászom az irományait.
Leslie, várunk a mindentudás egyetemén! Szerda este 6tól SZTE TIK. Sajna közgazdász előadó az idei szemeszterben nem lesz (nagy bánatomra), de azért még marad érdekesség.
Igazán megpróbálhatnád a jogot..menj iratkozz be...amúgy meg jogképes ....