Üdv!
Városon belül szemből letrafiztak kocsiból kb 100-120 környékén...mivel nem tudtam semerre lefordulni kénytelen voltam elmenni mellette..kérdés ha a fejét utánnam fordítva felírta a rendszámom akkor érvényes e vagy csak ha hátulról rendszámmal együtt vagyok megörökítve?Egyébként nem intett hogy áljak meg se nem jött utánnam...civil kocsi út szélen a rendőr meg az anyósülés mögött ült a trafi mögött...
hello mindenki!Van valaki olyan aki vagy (ismer olyat aki) tud redszámoztatni motort aminek nincsenek papírjai!Az írjon már ide bojtor.imre@freemail.hu!
zsép napot urak, gyors és egyszerü kérdésem lenne, változtak a sebességhatárok a nyáron felfelé vagy maradt minden a régiben ugy hallotam 90röl 100ra emelték 130 rol 150re igaz lehet?
pont az a pici hiányozna nekem mert 6 dikba 90nél még nagyon köhécsel a gépem de 100 körül már okés
üdv
Akkor szerintem a motor behozatal mkülföldről topicban jobban tudják a választ......de szerntem friss adásvételi, épp alváz és motorszám kell, meg egyéb papír amit ők tudnak.....
forgalomba volt már a motor helyezve, és kivonták ideiglenesen? Ha nem íratja át bírság, és fél év után visszahelyeződik automatikusan.
Ha véglegesen kivonták akkor később újra forgalomba helyeztetheti bármikor.
Ha még nem volt forgalomban, akkor kell minden papír, plussz adás-vételi, és nincs időkorlát.
help!
egy haverom venne egy 125 ös robeszt ,amit idén még nem de jövöre regadóztatna forgalombahelyezne.mivel nem tudok neki tanácsot adni hogy milyen papírok kellenek mire figyeljen adásvételnél,hogy jövőre tudja legalizálni ezért kérnék egy illetékes segítséget.köszi.
Városon belül szemből letrafiztak kocsiból kb 100-120 környékén...mivel nem tudtam semerre lefordulni kénytelen voltam elmenni mellette..kérdés ha a fejét utánnam fordítva felírta a rendszámom akkor érvényes e vagy csak ha hátulról rendszámmal együtt vagyok megörökítve?Egyébként nem intett hogy áljak meg se nem jött utánnam...civil kocsi út szélen a rendőr meg az anyósülés mögött ült a trafi mögött...
A figyelmeztetés az csak szóbeli, vagy postán jön valami papir is?
Mert haverom azt mondta hogy őt gyorshajtás miatt figyelmeztették.
Volt 2 szabalytalan elozesem az egyik 1 honapja kb. a masik most penteken.. 2. nal aztmondtak, hogy lehet ossze lesz vonva a 2..
Hatarazoat:
elsobbseg es elozes szabalyainak megsertese
es
elsobbseg es elozes szabalyainak megsertese
szabalysertes elkovetese miatt..
Ebbol en arra kovetkeztetek, hogy ossze van vonva, viszont az indoklasnal csak az 1. eset szerepel..
Tudja vki, hogy akkor ez most mind2 re vonatkozik v csak az egyikre?
Kosz elore is!
vagyis átmenne vele?
elég kopottak olyan 5mm bütykök vannak rajta
pont az a pici hiányozna nekem mert 6 dikba 90nél még nagyon köhécsel a gépem de 100 körül már okés
üdv
Ha véglegesen kivonták akkor később újra forgalomba helyeztetheti bármikor.
Ha még nem volt forgalomban, akkor kell minden papír, plussz adás-vételi, és nincs időkorlát.
egy haverom venne egy 125 ös robeszt ,amit idén még nem de jövöre regadóztatna forgalombahelyezne.mivel nem tudok neki tanácsot adni hogy milyen papírok kellenek mire figyeljen adásvételnél,hogy jövőre tudja legalizálni ezért kérnék egy illetékes segítséget.köszi.