Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és a videó szerint őrült is, tehát valszeg cselekvőképtelen, gondnokság vagy gyámság alatt van, szintén nem jogképes.
Jaizé, ha a sebesség öl, ellene nem kéne eljárást kezdeményezni? Ismeretlen tettes.
A sebesség öl és a gyorshajtás miatt van a legtöbb baleset. Így, mivel a videó készítője szörnyethalt a sebességtől és balesetet is szenvedett utána a fenti, megcáfolhatatlan állítások eredményeképp, holtak ellen csak nem kell eljárást kezdeményezni...
Haveromnak a Bravo-jában is néha ilyen. 140-ről leesik a mutató...
tedd át bele, legyen nálad a blokk papírja is, de azt csak akkor add ha kérdezik.
hát, ugyse néznek motorszámiot kismotornál. megmondod, így vetted, készpasz. küldjenek műszaki vizsgára, majd kijön hogy valóban 50es. ennyi.,
feltettem ezt a kérdés már egy másik topokban és mondták hogy próbáljam meg itt:) bemásolom

"Hy.
Nemtudom jó helyen teszem-e fel a kérdést de egy próbát megér...
tehát adott egy simson adásvételivel meg minden:) biztosítás is rajta és lenne nekem egy morini fraco motori blokkom 6seb. 50ccm-es
ha ezt áttenném simsonba megbüntetne a rendőr vagy van ennek valami módozatja? adásvételi lenne a blokkhoz. szívesen várok bármilyen választ:D"
enyém motor meg 37kw aztán még ló sincs annyi benne....
Legfeljebb röhög egy jót.
Ha a forgalmiban 25kw van sokat nem szólhat a yard
25kave? Mit szolna a yard hozza? link
Izé.. mi van akkor, ha a delikvens (ha nem személyeskedünk ) blokkolója frankón 0 km/h-t eredményez mondjuk az ótópályarendőr RS Octavia mérőberendezésén, ugyanakkor a felvételen szereplő másik adat, az Octavia haladási sebessége jóval több mint a megengedett és a követési távja nagyjából állandó x időn át?
Ott nincs azok túristák voltak , a telepített traffikon meg amúgy is infra vaku van, nem villan fényeset max halvány vöröset láthatsz.
na ez a kérdés most nálam is aktuális
az Erzsébet híd budai oldalán - kanyar előtt - az oszlopról mintha vakuztak volna ma este (40-es van felvestve az aszfaltra én kb. 70-nel mehettem). nem tudja vki, hogy közvetlen a kanyar után van-e kamera?! remélem nincs , mert ha igen, akkor azt nagyon megszívtam...
Hy!
Bár nincs motorom, de érdekelnek a jó gépek, nemsokára tervben van a jogsi motorból is.
Egyenlőre csak kérdeznék. Kíváncsi vagyok, h ha vki gyorsabban megy mint lehetne motorral, és "lefényképezik", mennyire tudják beazonosítani?
no majd akkor legközelebb
bár most kiborítják a hátulját mert az még nagyon fent van
de majd igyekszünk

sünök meg leshetnek
pedig azé lehet
nem benne, előtte
azóta nem jön vissza......
260 felé nem kalimpálok fotogéppel......
Ja,ez tiszta X-akta.
ford számmérő nullán garázsban állva....hmm
no ezt csinálja valaki utánnunk..... gps 265öt mért..... 14.astra.... helyett egy 3.2es omega motorral szerelt
A másik kontinensen van, ahol legál, van, ahol ugyanez, azaz tilos. A dolog pikantériája az volt (vagy talán most is az), hogy a totalcarhun is megjelent írás szereplője próbálta befizetni, de erre módot nem adtak a hatóságok, amikor ezt az igényét eléjük tárta.

(Nem véletlenül érdekel, hogyan kívánna (egész konkrétan) a hatóság fontos képviselője fogást találni egy olyan emberen, aki nem alárendeltje. Leszámítva a kényszert persze.)
iratkozz be a jogra, én már el sem olvasom a szófosást.

Forgalomba helyezés: kellene a szürle forgalmija, de meg kell próbálni az okmányirodán, ott megmondják neked mi az ami kell a forgalomba helyezéshez.
Ez a jövedék adó dolog nem csak nálunk van így.
Kint se tankolhatsz csak hivatalos helyen, mert nagyon megbüntetnek ha lebuksz. pl.sütőolajjal.
Nézd, a jövedelem ami adóköteles. Ha a vetőmag kikel és ennek gyümölcse szerintük jövedelem.. Markolják fel a százalékukat és adják el 'maguknak' a garantált felvásárlási árért, ha pénz kell.
Nonszensz, ahogy az is, ha mondjuk a vizeletedtől menne a motorod és ezentúl azzal töltenéd a tankot, akkor -amennyiben magyar állampolgár, jogi sz. v. hasonló vagy- jövedéki adót kéne fizetned.