A szüleimtől elszedtek mindent,a Rákosiék, mert az volt a közösség érdeke . Tőlem elszedtek mindent koministáék, mert minek nekem fizetés ellát mindennel az állam. Majd jött a gengszterváltás elszedtek mindent mert kell pl :kátrányoséknak. Miért kellene meghalni?!? Hiszen eddig sem volt semmim.Amim van azért legalább duplán megdolgoztam.És nem kaptam 100 millás végkielégítést.
szép napot mindenkinek, talán érdekelhet valakit , nálunk egy haver profi modon megoldotta a "rendszám problémát" holnap megyek megnézni valami ablaktörlö motoros spirálos okosság gombnyomásra müködik. ha megnéztem lefotozom, nem a vaterás okosságról van szó házi fejlesztés , de profi, és ez a lényeg senki sem szurja ki ha nem vágja. üdv szép napot
ne legyen igazam, de szerintem itt olyan emberek irányítanak akiről azt sem tudjuk, hogy léteznek.
színház az egész..... szegfűstől, narancsostól gárdástól romástól.......
csak 1 kérdés: feláldoznád az életed a közösségért?
vagy kicsit szelídebben: a saját érdeked a fontosabb, vagy a közösség érdeke?
a kérdés megválaszolása után rájön mindenki miért is tartunk(és persze mások is) itt.
á, nem ér annyit az emberélet, gondatlannál max 2 év a jellemző.
Más. Pohi, és aki még itt van kolléga. Most hívott egy ismerősöm, hogy nem ismert el egy szabsot a helyszínen, erre a járőr bekísérte az őrsre-felszólította, hogy kövesse-ezt sem értem...majd egy előre elkészített jegyzőkönyvet íratott meg vele, amin elöl az szerepel, hogy a hamis tanúzás bcs. majd leghátul, hogy nem köteles vallomást tenni, stb. Tanúként írta alá. Mondjátok, hogy ez csak a vecsési kolléga? agymenése volt, és nem valami rendszeresített jkv. mert szívrohamot kaptam amikor elmesélték.
Ja igen, a kolléga közölte, hogy de most ő bírságol, mert neki napi x bírságot kell kiszabnia
btk meg jog meg ilyenek........
ezek pénzzel kikerülhetőek
épp most hallottam egyik "ismerős" 1 év felfüggesztettet kapott egy biciglis elgázolásáért aki még jól bele is halt
mindkettő elég ittas volt......
2.5 milla ráfordítással
van itt megoldás
én ezért tuti kaptam volna 5 évet
akárki aki tudja:hol lehet utánanézni hogy egy rendőr milyen helyeken nem mérhet?(rémlik a hid de nem vagyok benne biztos viszont a forgalomtól elzárt területben igen )
csak kíváncsiságból kellene.gugli nem barátom,itt vannak hozzáértők
Jó vagy rossz, ez mindig nézőpont kérdése. A zsenialitás távol áll, a gond pedig éppen az, hogy kissé túl van bonyolítva a világ.
Az eszmefuttatás megértését, ha gondolod, megpróbálom elősegíteni.
A bonyolult fogalmazást azért követtem el, mert a jog tudós doktorának címeztem, így igyekezett jogilag korrekt, ill. nem félreértelmezhető lenni. Itt ő a zseni, mert remekül hárít.
Fensőbbrendűségről szó nincs, akkor gyúrnék, mint állat, a motorom csicsáznám és tuningoltatnám, stb, stb hogy minél többnek látszódjak, de akármit csinálnék, akkor se lennék, csak egy ember (legfeljebb olyan, aki különbnek hiszi magát).
színház az egész..... szegfűstől, narancsostól gárdástól romástól.......
csak 1 kérdés: feláldoznád az életed a közösségért?
vagy kicsit szelídebben: a saját érdeked a fontosabb, vagy a közösség érdeke?
a kérdés megválaszolása után rájön mindenki miért is tartunk(és persze mások is) itt.
Egyébként pedig az első és utolsó mondatod (is) kellő indok arra, hogy ebből az igazságos rendszerből valamiféle kiutat keressen az ember.
aztán vihar közeleg... és végre új szelek fújnak
Más. Pohi, és aki még itt van kolléga. Most hívott egy ismerősöm, hogy nem ismert el egy szabsot a helyszínen, erre a járőr bekísérte az őrsre-felszólította, hogy kövesse-ezt sem értem...majd egy előre elkészített jegyzőkönyvet íratott meg vele, amin elöl az szerepel, hogy a hamis tanúzás bcs. majd leghátul, hogy nem köteles vallomást tenni, stb. Tanúként írta alá. Mondjátok, hogy ez csak a vecsési kolléga? agymenése volt, és nem valami rendszeresített jkv. mert szívrohamot kaptam amikor elmesélték.
Ja igen, a kolléga közölte, hogy de most ő bírságol, mert neki napi x bírságot kell kiszabnia
Az agyam eldobom az ilyeneken.
Meg is könnyeztem
ezek pénzzel kikerülhetőek
épp most hallottam egyik "ismerős" 1 év felfüggesztettet kapott egy biciglis elgázolásáért aki még jól bele is halt
mindkettő elég ittas volt......
2.5 milla ráfordítással
van itt megoldás
én ezért tuti kaptam volna 5 évet
Tehetsz, de legfeljebb a saját idődet vesztegeted. Ha nincs kamera a parkolóban, bárki is lehetett.
csak kíváncsiságból kellene.gugli nem barátom,itt vannak hozzáértők
Az eszmefuttatás megértését, ha gondolod, megpróbálom elősegíteni.
A bonyolult fogalmazást azért követtem el, mert a jog tudós doktorának címeztem, így igyekezett jogilag korrekt, ill. nem félreértelmezhető lenni. Itt ő a zseni, mert remekül hárít.
Fensőbbrendűségről szó nincs, akkor gyúrnék, mint állat, a motorom csicsáznám és tuningoltatnám, stb, stb hogy minél többnek látszódjak, de akármit csinálnék, akkor se lennék, csak egy ember (legfeljebb olyan, aki különbnek hiszi magát).