Mi a fasz bajuk van a rendőröknek azzal,ha a rendszámtáblám nem kifelé van megdöntve,hanem befelé?a farokidomom fel van huzva magasra és az aljára van felcsavarozva a rendszámtábla...
Jó látható helyen van,tisztán látható. erre ilyet szól a kék,h az nem gyári mondom neki,te honnan tudod mi a gyári he?
ezek kezdenek egyre inkább ellenszenvesen viselkedni...
azt a helyet címet keresem ahol nem panaszkodni akarok, hanem feljelenteni.van olyan szerv a rendvédelemnél ami ezeket a fel-bejelentéseket vizsgálja ki, a felettese nekem zsákutca.
Szisztok! Mit lehet tenni...!? DR500 am van kicsit átalakitva kroszra nem használom kőzúton csak a földesen, szántó földeken de mégis cseszegeni szeretnének a rendörök ugyanis volt példa h. utánam jött persze csak egy darabig márt ittsem tudok nyugottan motorozni!Nincs más dolguk?
AGV V-flyer, nem volt vele gond, de néha tényleg megcsóválta a fejet, ha olyan légáramlat érte......maradok a shoei-nél azzal semmi gond..... Tapasztalatlanul vettem az AGV-t, első sisakom volt.
Jó látható helyen van,tisztán látható. erre ilyet szól a kék,h az nem gyári mondom neki,te honnan tudod mi a gyári he?
ezek kezdenek egyre inkább ellenszenvesen viselkedni...
(aki már látta ne küldjön el melegebb égtájakara)
Nem tudom te örülnél e neki, ha a szántóföldeden motoros szaladgálna?
aMEDVÉT kérdezném hogy a rendszámánál lógó mackóhoz mit szólnak a rendőrök?
Vagy ha nincs rajta rencám, az szabs, ha más rencám van, vagy variált rencám, az a bcs?
A be nem fizetett kötelező meg más szabs, súlyosabb, ergo 100 nem?