Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Tegyél be lécci egy képet, és megmondom hogy jogos volt e, vagy sem! Igy látatlanban nem lehet eldönteni. Köszi.
Mi a fasz bajuk van a rendőröknek azzal,ha a rendszámtáblám nem kifelé van megdöntve,hanem befelé?a farokidomom fel van huzva magasra és az aljára van felcsavarozva a rendszámtábla...
Jó látható helyen van,tisztán látható. erre ilyet szól a kék,h az nem gyári mondom neki,te honnan tudod mi a gyári he?
ezek kezdenek egyre inkább ellenszenvesen viselkedni...
Most találtam, sztem jópofa: http://www.youtube.com/watch?v...
(aki már látta ne küldjön el melegebb égtájakara)
Meg nem minden rendőr Pohi, vannak köztük butábbak is,és lehet hogy azt hitték nyulat fognak !
Forgalomtól elzárt magánterület? Ha igen ok , ha nem csöcs....
A szántóföldek az enyémek!
szeva pohi
erre van egy spéci zöld szám
Hát általában ügyészség vagy bíróság, amennyiben annyira durva a dolog....de nagyjából körbeírhatnád a történetet....kíváncsivá tettél.
azt a helyet címet keresem ahol nem panaszkodni akarok, hanem feljelenteni.van olyan szerv a rendvédelemnél ami ezeket a fel-bejelentéseket vizsgálja ki, a felettese nekem zsákutca.
a pohit kérdezem, tudnál infót adni a 11119h.sz. ra.köszönöm.
Nincs Pont ez a dolga mondjuk egy közlekedési rendőrnek. A többieknek meg van más dolga valóban....

Nem tudom te örülnél e neki, ha a szántóföldeden motoros szaladgálna?
Belöled még ki tudnak sajtolni egy kis pénzt. A bodzásokból meg szart se! Bocs Pohi !
Szisztok! Mit lehet tenni...!? DR500 am van kicsit átalakitva kroszra nem használom kőzúton csak a földesen, szántó földeken de mégis cseszegeni szeretnének a rendörök ugyanis volt példa h. utánam jött persze csak egy darabig márt ittsem tudok nyugottan motorozni!Nincs más dolguk?
gondolhatod.....de már nincs fent, baszogatott a főnököm miatta
AGV V-flyer, nem volt vele gond, de néha tényleg megcsóválta a fejet, ha olyan légáramlat érte......maradok a shoei-nél azzal semmi gond..... Tapasztalatlanul vettem az AGV-t, első sisakom volt.
AGV-t látok a fejeden. Stealth? Ha az nem rázza a koponyádat 2 kiló felett?
Halihó.

aMEDVÉT kérdezném hogy a rendszámánál lógó mackóhoz mit szólnak a rendőrök?
sőt, ha már.. biztosítási csalás?
Ezt értem, de biztosítás nem csak a rendszámosra kötelező hanem a rendszám nélkülire is. Tehát akkor is áll a biztosításért a seggbeszex.....
ja, egyedi azonosító jel meghamisítása, ha variált. Ha nincs az egy érdekes kérdés, én azt mondanám, volt, amikor elindultam
Ráadásul az bcs, nem?

Vagy ha nincs rajta rencám, az szabs, ha más rencám van, vagy variált rencám, az a bcs?
bazdki a konyak...szal szabs. Nem szas
a rendszám köteles, de rendszám nélkül használt esetén szas a rendszámért. Ez a 30.
A be nem fizetett kötelező meg más szabs, súlyosabb, ergo 100 nem?
azért írtam, mert én sem értem...........