Olvasd el az Index fórumon a radar és lézerdetektor gyakorlatban fórumot. Elmondom másodszor is, hogy megértsd, a lézer ellen csak a blokkoló jó, a jelző, az már csak azt jelzi, hogy nyithatod a pénztárcádat (mert a lézeres sebességmérés kb. 1/2 sec alatt lezajlik).
A legjobbak a Laser Interceptor és az Antilaser G8-as. Az olcsóbbak nem biztos, hogy érnek valamit a hamis biztonságérzeten kívül
Nekem így ment Veterán motornál. Nem volt adásvételim az utolsó forgalmiban szereplő tulajtól, így kellett utánajárnom. Olyanról is hallottam hogy bontó kiállít egy papírt hogy tőle származik, és névreírható ezzel, de nem tudom mennyire életképes, sztem nem.
Szisztok!Nincs semijen származási papirja a mocimnak, utánna lehet járni kié volt motor és alváz szám alapján?Hogy aztán vele megcsinálnám az adásvételt, igy márt vissza lehetne hozni az élők sorába,gondolom?!"csumi"
szép jó napot mindenkinek. kérdés, ha megszületett egy balesettel kapcsolatban egy rendörségi határozat, amiben engem hoztak ki vétlennek, és az ürge fellebezett, az előadó most küldte fel biroságra, mire számithatok időben? Mit tehetek én hogy "simábban" lemenjen az ügy? . üdv
A 300e drága, de ha azt veszed csak 1 fullos közig. bírságot megspórolsz, és utána ingyen van.
Én pénteken fizettem az M8/M6-on kocsival. Szerencsére csak 5e (80 helyett 91-gyel mentem) Még jó, hogy nem 100 m-rel hátrébb álltak, ahol 60-as tábla volt.
Mindenkit kitereltek egy benzinkútra, majd ott szortírozták a jónépet két irányba.
Én még olcsón megúsztam, voltak 30e-res bírságok is, ahogy hallottam fél füllel.
Én az M9-esen ami szekszárdnál van, végig mentem oda-vissza 40-el és így találtam meg a rendszámom. Igaz az inkább csak gyorsforgalmi út és össz-vissz kb 20 km. Autópályán ez gondolom nem ilyen egyszerű.
de azért azzal vitatkoznék,hogy mennyi dobozos,és mennyi mobil trafi van!
Egyébként Menya barátunknak van ilyen szerkentyüje,és esküszik rá!Azt mondja mindent észrevesz neki(trafi,lézer)mindent!
Énis gondolkozom egy ilyenen,azért kéne info,szakavatott embertöl!
Nagy mázlid van! Én egy hete hagytam el minden iratomat az M7-en de még mindig semmi. Nekem a Zippzár a másik végéről bomlott fel. Egyébként bementem a földvári kapitányságra, adtak egy jegyzőkönyvet és azt mondták, ezzel 1-2 hetet nyugodtan közlekedhetek.
Bár én nem vagyok Pohi, de talán annyit elmondanék, hogy a telepített dobozokon kívül már alig van radaros sebességmérő berendezés. A lézeres ellen meg nem véd, arra blokkoló való. A dobozok ellen meg jó a GPS sebességmérő kamerákra figyelmeztető opciója. Ha az RX65 érzékeli is a lézeres sebességmérést (bár ezt nem tudom, hogy megteszi-e), az már csak arra jó, hogy jelezze, hogy nyitni kell a bukszádat. Viszont neked kamionra legalább 3-4 blokkolófej kell, hogy megfelelően tudja zavarni a hatóság munkáját. Az viszont beszereléssel 300e forint. nem olcsó...
Érdeklödnék,hogy a Beltronics (RX-65) radardetektorrol,mi a véleményed!?
Illetve mit tudsz rola(mennyire megbizhato,mennyire müxik jol)?
tudom mennyek szabályosan!De mégis,te mit mondanál,mit ajánlanál?!
Nem az hogy nem bírom ki, csak nekem a motor inkább közlekedési eszköz. Odaúton megnézném nem találom-e meg, aztán ha nem, holnap mennék mindent elintézni hogy legyen új, és a továbbiakban nem használnám.
- befékez előtted egy autó (pl. fiatal Audi A6)
- Te belemész, megsérülsz
- rendőr kijön , helyszínel
- kiderül hogy a biztosításod nem érvényes az adott motorra
- zsebből kifizetsz 4-500 EFt-t a hátsó lámpa + 1elem fényezésre, meg a bírságra még egy keveset.
Szóval ne erőltesd. Egy 70-es hengerrel megáldott 2T is megy úgy, mint egy 125 4T.
Én is gondolkoztam rajta erősen, de túl sok a kérdőjel.
Inkább egy olcsó 250-es rencámos robesz ( 400 alatt már van Burgman) mint 150-200-ért a rizikó.
A legjobbak a Laser Interceptor és az Antilaser G8-as. Az olcsóbbak nem biztos, hogy érnek valamit a hamis biztonságérzeten kívül