Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De legalább kicserélték... Sajnos jártam már úgy hogy fékolajcsere kifizetve, de nem cserélve, stb...
Hát nem!
Mondod a gps szerint 112 volt a legnagyobb sebességed egy 1100-as géppel. Úgy gondolom ez száguldozásnak nem nevezhető + pláne autópályán. Mondjuk én ott 220-230 alatt ritkán megyek, az viszonylag biztonságos terep.
De látod van akinek ez is sok bekaphatja az összes labanc ge.i Egyszer engem is büntettek autóval, bár velem nem ordítoztak.
Öcsém vitte a mocit Suzuki szalonba vitte a castrol olajat olajszűrőt, kemény 6000 Ft-ért lecserélték az olajat, ez még elmenne, mert a pecsét a lényeg, de beleírták a szervízkönyvbe, hogy az olajat és olajszűrőt magával hozta. Ez elég bunkó dolog szerintem, mert ugyanazon olaj volt 1700-ért amit ők öntöttek volna bele 4000-ért, még márkára és típusra is. Hát nem visszük oda többet még ezért sem.
Na ugye, hogy mégsem rossz anyira az itthoni helyzet
Igen!

Sajnos!
Ez kint így megy, nem kockás papír hanem igazolás, nyugta, és az egyenruhája jelvénye igazolja csakúgy mint itthon.
Bunkók mindenhol vannak.
Valszeg az utobbit választom ezután!

Nem kelél nekem az Euromat ott elkölteni!Vannak más országok is,ahol tudnak az emberrel normáűlis hangon beszélni,mégha megis boltlik!
Igen!

De azért ez a tempo,tán nem nevezhetö fékevesztett száguldásnak!?
Én arra gondoltam,hogy Magyarok vagyunk,és motorosok!Valszeg ezt nem szerette!Illetve egyiket se szerette!
Csak én eddig megvoltam gyözödve,hogy ilyen magatartás Németországba,vagy Ausztriába nem történhet meg!És mégis!
Sajnos a magyar "gyári" importőrők nem fogadják ezt el, lehet, hogy egy garis dolgot mégis megnyernénk a japán gyárral felvéve a kapcsolatot, de az akár több hónapot(évet) is igénybe venne így nincs értelme. Ha lejár a gar. akkor érdemes az olyan szervizekbe mint a mienk hordani a gépet. Nem csak újra cserélünk mindent hanem megpróbáljuk a legolcsóbban kihozni a dolgot.
Az nem úgy van, hogy abban az esetben, ha a gyár által előírt anyagokat használod, akkor marad a garancia? Az Opel-t is beviheted egy Renault szervízbe pl.
Akkor sajnos marad a márkaszervíz. Köszönöm az őszinteséget!
A gar. sajnos akkor nem marad. Független szervíz vagyunk bár pecsételünk ha van könyv.
Tudnék még mesélni a szerb üzamanyag minőségről is, de ez nem az a topic.
Hát nem nehéz árban alájuk igérni az biztos.
6000-es szervíz lenne. A garancia mardad ha nem vagy esetleg hivatalos partner?
jó ezt tudni.....én is utálom a korrupciót.....főleg amióta megszüntették.....
eléggé jól látod.....és nem annyié' mint a sógorok.....
Lehet, nem tudom. Viszont jól csalódok hogy szervízelsz motorokat?
Komolyra fordítva, ha valaki készül ki, nagyon figyelje a táblákat, mert nincs sebességkorlátozó tábla kamerás rendőr nélkül. Az első, hogy elveszi a papírokat és akkor kapod vissza, ha fizettél. Azt viszont tudnod kell, hogy nem kapsz semmilyen papírt, mert törvény szerint nem vehet el tőled pénzt, hanem az útlevélbe kell írnia és a határon kell befizetni..... De szerencsére ott sincs korrupció.
én is csak a történelmi hűség kedvéért írtam, a sógorok már nem félnek, hogy vissza kell adniuk a földet, a többiek igen .... ezért más a hozzáállás....
azért az rendesen elmarad a mienktől.......nálunk meg a bolgárok fellógatják magukat ha büntit kapnak,.....
Ezt a részét nem ismerem, csak a jelenlegi hozzáállásukat. kicsit több mint egy éve vagyok bécsben és eddig csak előnyöm származott a magyarságomból. Ezt nem mondhatom el mondjuk bukarestről.
Durván 145Ft 1 Leva.
ez mennyi huf? lusta vagyok utánanézni....
hát, nem erős,....csak annyiban, hogy kultúráltabban utálnak.....ott szüntették meg először a magyar iskolákat és büntették a magyar nyelv használatát......a vicc, hogy a német bevonulás mentette fel a magyarokat mert azok bevezették a birodalmi szabályokat amik emberségesebbek voltak az addigiaknál.....