Mert ugye a dijakat, ami nem is olyan alacsony (és ráadásul kötelező is) szeretik beszedni a retkes biztositók, de fizetni azt büdös. Főleg ha sima az ügy, és a hatóság részéről is megállapitást nyert az ügy "valósága, hitelessége"
Én is most hivtam a kapitányságot, az ügyemmel kapcsolatba, de ugytünik nincs az előadóm, pedig már olyan jó lenne tudni fellebezett e a köcsög vagy végre sinen van az ügyem, és ezütán jön a harc velük, amit tegnap ecseteltél, csak reménykedem hogy nekem simábban fog menni,
Hát jah, de ez a baj, h én meg páran hozzáállhatunk rendesen, ha senki más nem teszi. Én most sem nézem őket többnek, max aki itt dolgozik a soron mellettem...
De igen. Ezekután hogyan bízzak bennük? És még el sem ismerte. Pedig biztos fájt volna neki a -1 bónusz meg az 1000ft-al drágább biztosítás. Így meg ment a hercehurca, és a kva biztosító még engem szivatott meg...
Pedig jó lenne nem lesüllyedni egyesek szintjére az állatok szintje alá. Tudtátok, hogy az ókori egyiptomban a cigányok a rabszlgák alatt helyezkedtek el? Még annyiba sem nézték őket....
Ez eddig is így volt, a KRESZ-t megcsináltam én is 16 évesen már mikor autóra akartam vizsgázni. Mikor betöltöttem a 17-et akkor kezdtem a rutint. Változásról egyenlőre nem tudok. Ami meg találgatás az az is marad egyenlőre....
Pohi. Pár kérdés...
Jövőre tényleg változni fog a motorjogsi?
Mikor lehet elkezdeni a 21+ korlátlan jogsit(nem nekem kell )?
Mármint mondjuk 20 évesen lehet a kreszt csak be kell tölteni a 21-et rutinvizsgára?
Meg előre gondolkodni, mert a füstöst , jogsi nélkül jobb elengedni.Péntek reggel kevésen múlt, majdnem a zebrán csaptak el, még jó, hogy gyors voltam!Utána anyáztam egy sort.
Na ez is olyan, mint a lókolbász...
Miért is tartanám be ezeket, ha az alapszabályt sem tartja be senki? A balesetemnél a rendőr kiröhögött amikor mondtam neki, h evvel mi van, h bízzak, h mindenki betartja(mivel nem adtak elsőbbséget az egyenesen haladónak, nekem)?
"A közúti közlekedés biztonsága és zavartalansága fontos társadalmi érdek. A biztonságos és zavartalan közlekedés alapvető feltétele, hogy a közlekedési szabályokat mindenki megtartsa és számíthasson arra, hogy azokat mások is megtartják. Emellett szükséges az is, hogy a közlekedés résztvevői előzékenyek és türelmesek legyenek egymással szemben."
nem akarok senkit megbántani, de robogót azt aztán nem. max ha majd valami nagyvárosba költözök, ahol azzal a legegyszerűbb megmozdulni.
sajnos nagyon ritka, hogy fősuli/egyetem után egyből egy jólfizető állással indít az ember, amiből a kedvenc hobbijára költhet
bár legyen úgy. mondjuk ahhoz előbb el kéne már végezni ezt a sz*ros sulit
addig meg jó lesz nekem egy 15-20éves vas is,aztán apránként lépegetek felfele
nincsenek nagy igényeim, házilag bütykölgetés is megy, na meg azért persze megnézem, hogy mire adom ki a kuporgatott pénzem.
mindenki óva int, hogy túl olcsó vasat ne vegyek, ekkor hozom elő az mz példáját, amikor megvettük, be se tudtuk indítani (ez mondjuk az árán is meglátszott), aztán egy kis bütykölgetés, és tádám (asszem tényleg megkeresem azokat a képeket, amiből lett szegényem)
na de nem offolom szét a topikot, köszönöm a jótanácsokat
Szerintem ilyen olcsón ne vegyél motort hanem max robogót. Az ilyen árú motorokban több lesz a bánatod mint az örömöd. Várd ki az egyetem végét akkor jön el a te időd ha fix. jólfizető állásod lesz.
persze, ezzel nincs is baj, csak tök durva, hogy olyan áron vannak már bukók, mint amennyi pénzem van, hogy motort vegyek. és akkor még ruhám sincs pl
valamit kezdenem kéne magammal, hogy legyen sok sok pénz ...asszem elkezdem árulni a testem (de előtte kiváltom a vállalkozóit, és kérem az "egyéb, máshova nem sorolható üzleti tevékenység"-et is )
vagy valahogy be kéne jutni a parlamentbe na nem túristaként
Jövőre tényleg változni fog a motorjogsi?
Mikor lehet elkezdeni a 21+ korlátlan jogsit(nem nekem kell )?
Mármint mondjuk 20 évesen lehet a kreszt csak be kell tölteni a 21-et rutinvizsgára?
Miért is tartanám be ezeket, ha az alapszabályt sem tartja be senki? A balesetemnél a rendőr kiröhögött amikor mondtam neki, h evvel mi van, h bízzak, h mindenki betartja(mivel nem adtak elsőbbséget az egyenesen haladónak, nekem)?
"A közúti közlekedés biztonsága és zavartalansága fontos társadalmi érdek. A biztonságos és zavartalan közlekedés alapvető feltétele, hogy a közlekedési szabályokat mindenki megtartsa és számíthasson arra, hogy azokat mások is megtartják. Emellett szükséges az is, hogy a közlekedés résztvevői előzékenyek és türelmesek legyenek egymással szemben."
sajnos nagyon ritka, hogy fősuli/egyetem után egyből egy jólfizető állással indít az ember, amiből a kedvenc hobbijára költhet
bár legyen úgy. mondjuk ahhoz előbb el kéne már végezni ezt a sz*ros sulit
addig meg jó lesz nekem egy 15-20éves vas is,aztán apránként lépegetek felfele
nincsenek nagy igényeim, házilag bütykölgetés is megy, na meg azért persze megnézem, hogy mire adom ki a kuporgatott pénzem.
mindenki óva int, hogy túl olcsó vasat ne vegyek, ekkor hozom elő az mz példáját, amikor megvettük, be se tudtuk indítani (ez mondjuk az árán is meglátszott), aztán egy kis bütykölgetés, és tádám (asszem tényleg megkeresem azokat a képeket, amiből lett szegényem)
na de nem offolom szét a topikot, köszönöm a jótanácsokat
valamit kezdenem kéne magammal, hogy legyen sok sok pénz ...asszem elkezdem árulni a testem (de előtte kiváltom a vállalkozóit, és kérem az "egyéb, máshova nem sorolható üzleti tevékenység"-et is )
vagy valahogy be kéne jutni a parlamentbe na nem túristaként