Inkább nagy volt a pofim. Üvöltöttek elviseltem, még1szer, elviseltem, még1szer, leüvöltöttem a főnök haját, kimentem az összes kerekét kivágtam és hazajöttem...
Ha testi épségét fenyegetve érezte volna,simán előveszi a szolgálati fegyverét,és ha kell használja is,és híd el, több lőszer van a tárban mint 6db.
Szal,az osztrák rendőrrel nem érdemes kekeckedni,még akkor sem ha úgy érzed hogy egy darab szarként néz rád, és üvölt veled.
Figyi okostojás! Nem ismersz...nem tudod milyen vagyok!
Már kirúgtak pár melóhelyről, szted miért?
Túl nagynak képzeled azokat. Azok is fosnak az ügyvédtől, főleg ha van 6 tanú...
Az vagy....
Nem másztál volna te bele sehova....szépen meghzod magad aztán ennyi....
Ha megpróbáltál volna erősködni, szerintem még mindig kint ülnél az osztrák böribe és folyna ellened az eljárás hivatalos személy elleni erőszakért...... hiába mondod, hogy egyedül volt, nem látta senki..... semmire nem mész ott ezzel a dumával......szuuuuuszáááá
Elég buta vagyok, lehet belemásztam volna az arcába, h velem ne üvöltözzön... Lehet még fel is jelenteném, főleg ha látták páran az esetet.
Barátaid is megálltak? Látták az esetet? Őket is megbüntette?
Szal,az osztrák rendőrrel nem érdemes kekeckedni,még akkor sem ha úgy érzed hogy egy darab szarként néz rád, és üvölt veled.
Már kirúgtak pár melóhelyről, szted miért?
Túl nagynak képzeled azokat. Azok is fosnak az ügyvédtől, főleg ha van 6 tanú...
Nem másztál volna te bele sehova....szépen meghzod magad aztán ennyi....
Ha megpróbáltál volna erősködni, szerintem még mindig kint ülnél az osztrák böribe és folyna ellened az eljárás hivatalos személy elleni erőszakért...... hiába mondod, hogy egyedül volt, nem látta senki..... semmire nem mész ott ezzel a dumával......szuuuuuszáááá
Barátaid is megálltak? Látták az esetet? Őket is megbüntette?
De nem ugy nézett ki!Inkább mint akit rögtön megüt a guta!Verekedni? Szerintem nem ez az elintézési mod,föleg nem idegen országban!
Hmmm azért 6an még meg is verhettétek volna. Nem félt és azért kiabált? Mindenkit megbüntetett?
Nem szokásom meglogni!Másodszor többen voltunk(6 motor).és vallom,hogy igenis ha "sáros" vagy viseld a következményeit!Én az eljárást nehezményezem!
Én szervizben dolgozom, azért járok mindennap szervizbe.... a motorommal....
Oda vihetsz olajat, szűrőt, nem kell náluk venni.
Korrektül végignézheted mit csinálnak a vassal.