Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is rá fogok......de ez az ellenőrzés 1600km horvát út után volt, addigra bele is fulladhatott szerencsétlen szűrő az olajba
Értem "tútótuk Béláim" .

Kis járatás után felvesz valamennyit a szűrő. Én aznap és még másnap is rá szoktam nézi az olajszűrőre nem csöpög e és az olajszintre is.
hát, miután állványon állva nézte az értéket...a múltkor a 4 literrel nem látszott a levegő az ablakban. Olajcsere szűrő nélkül előírt: 3.3 liter, szűrővel: 3,6 dl.
Ez nekem marketigszagú.
A lényeget én itt olvasom:
"Amúgy még azt lehet elérni, hogy "kap egy feketepontot" a szerviz....és amilyen szigorú módom ellenőrzik a munkájukat, leminősíthetik őket...ami nekik ugye nem forgalom növekedéssel jár...
Mellesleg te pedig kapsz egy "jelöletlen" szervizfüzetet."
Nem megarázom, mert látom nem érted...csak vagdalózol a szavakkal...
Miről beszélsz te? Miért zárnák be a szervizt ilyenért?
Van értelme a levélírásnak, mert van nyoma és azt nekik fel kell dolgozniuk..... Mert ellenőrizve vannak, hogy a panaszokkal miként intézkedtek.
Amúgy még azt lehet elérni, hogy "kap egy feketepontot" a szerviz....és amilyen szigorú módom ellenőrzik a munkájukat, leminősíthetik őket...ami nekik ugye nem forgalom növekedéssel jár...
Mellesleg te pedig kapsz egy "jelöletlen" szervizfüzetet.
Köszi Bár remélem nem lesz baja...
Értelmezés kérdése, normális helyen megértik....
Amúgy ~500 km túlfutás megengedett, de mivel az olajban nem lesz túlfutás....az ellenőrzési pontoknak meg mindegy.....elvileg nem vonhatja meg a garanciát. Ha igen....másik szerviz......ha ott is szarakodnak...akkor Magyar Suzuki Zrt...
Nem biztos, hogy a gyári a jó érték. Én nekem olajszűrő csere miatt mindíg több kellett bele. Én mindíg cseréltem azt is. Az sokat felszív. A lényeg, hogy vízszintes terepen állva optimumon legyen az olajszint a kis ablakban, sőtt én 3/4-re töltöttem mindíg biztos ami biztos, és nem ette soha.
nem értünk egyet. Ha sok az olaj azzal szétverheti a szelepszárakat, és eheti az olajat tőle.

Pohi, nem hiszem.
Osamu haver a vezír. Nem is ez a lényeg, hanem hogy szerintem elfecsérelt idő a levélírás. Mit érsz el vele? Bezárják a márkaszervízt? Sokkal hatásosabb ha nem viszed oda töbet és elhinted a haverok körében a jó hírét a helynek.
Semmi baja nem lett volna tőle...
Salgótarján
A gari ugrik ha 6000 helyett 7000-nél volt az olajcsere? Ezt mondjuk benéztük, mert 1000 után én abban a hitben voltam, hogy 6000 múlva azaz 7000-nél kell vinni legközelebb...
ja, nem is pampogtam, szerintem is.....mondjuk a szerelő halálra sértődött, amikor mondtam, hogy csak a gyári mennyiség mehet a motorba, nem úgy mint a múltkor, 4 liter 3,6 helyett...
melyik Suzuki ez?
Az jogos is....
Nagyon vicces vagy haver....
Csak neked elismétlem: Magyar Suzuki Zrt. ...... érted? Magyar.....
Képzeld van magyarul beszélő, magyar és magyarul beszélő japán reklamációs emberke, aki ilyen dolgokkal foglalkozik.....
hehe, nekem meg literenként 200 ft. Környezetvédelmi termékdíjjat számoltak a vitt olajra...
pedig néhol beleírják....láttam pár ilyen füzetet...
Hozzánk is sokat hozzák az olajat..... megnézem, ha megfelelnek azoknak a követelményeknek, amiket a gyár támaszt, beleöntöm. Ha nem, szólok, hogy nana.....
Oszt kinek írsz? Osamu szannak?
Hmmmmm.......
És miért álltál meg?
É miért nem hagytad ott?
Nem volt joguk ilyen megjegyzést beleírni a szervízfüzetbe!
Ha a gyár által támasztott követelményeknek megfelelt a vitt alkatrész, olaj, akkor megfelel és kész. Nem garancia feltétel, hogy a szervizben kell megvásárolnod a dolgokat.
Egy szép, elmesélő levél a Magyar Suzuki Zrt.-hez, hogy mi történt és mit csinált a szerviz. Majd a következő bekezdésben sérelmezd, hogy ezt miért csinálták és szerinted nincs ehhez joguk, hogy ilyen módon "megkülönböztessenek", ami lehet a későbbi eladásnál hátrány is lehet majd. A végén pedig kérd, hogy küldjenek egy üres "megjegyzéstelen" szervizfüzetet, amibe majd belekerülnek a már meglévő dolgok..... Ennyi
Ez attol függ!

De ezt te pontosan tudod!Egy biztos,itt nincs nyelvi nehézség!
Ja és nem türtem volna el(szo nélkül)ilyen hangnemet!Egy rendörnek mégha "anyagyilkos" is az ember higgadtnak,és pártatlannak kell lennie!
Itthon azt vettem észre,ha normális hangnemet üt meg az ember(nem ugy szál ki,hogy ö a vagyány,kemén csávo),akkor az esetek töbségében meglehet beszélni mindentAz itthoni birságolási összegekkel,inkább az a gondom,hogy némelyik indokolatlanul sok,mig a másik indokolatlanul kevés!De erröl,nem ti rendörök tehettek,hanem akik megszavazták!