Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziaszok.

Tegnap este motorozás közben a Kaposvár-Dombóvár-Hőgyész-Szekszárd melletti gyorsforgalmi- Sükösd- Kecel - Kiskunhalas útvonalon elvesztettem a rendszámtáblámat ( UIR-853 ), telefonomat és fekete bőr pénztárcámat.

Ha a rendszám nem lesz meg akkor gondolom új forgalmi, új rendszám csináltatás lesz a dolgom az ocsmányirodában. vagy nem ennyire egyszerű? Az kb mennyi lesz mire megint lesz rendszám a gépen?

Bálint
Múltkor láttam, azokra is rádudáltak, akik álló motorú motoron ültek sisak nélkül. Igaz elhaladtukban nem tudhatják, jár-e a motor.
ha menet közben állok a motoron az miért fáj a rendőrnek?
már alig éreztem a seggem, aztán még hümmög nekem reggel 4 kor........
aztán megmondtam neki a frankót, hogy nincs már vér a seggemben a szar ülés miatt, elzavart hogy borogassam otthon.........
ki érti ezt.........
Ma engem is megbasztak 10kilóra ... koszos a rendszám ... helyszíni ... még menekülni se lehetet hála a kedves fellocsoló autoknak max a nyakam törtem volna mire leérek a betonról :S
Zavar támadt az erőben aztán becsúszott némi nyelvi nehézség. De szerintem csak azt akarták hogy lassítsak. Ha meg akartak volna állítani hajtóvadászat lett volna mintahogy pár éve egy kollegánál. Persze az is lehet hogy volt hajtóvadászat csak nem vettem észre.
Perszeee, azt integették, h állj meg...te meg 1keréken mentél tovább...
Nem eszik olyan forrón. Én egy éve osztrákiába járok ( előtte meg 6 évig németekhez ausztrián át ) és eddig még nem volt semmi gondom velük. A felhajtott rendszámért egyszer szóltak, de semmi büntetés nem volt csak egy ejnye-bejnye. No meg egyszer intettek hogy lasabban ( én legalábbis így értelmeztem ).
Viszont járom az országot egy szép,nagy teherautoval!

Rendszeresen megyek Ajkára!Mintha Veszprémen keresztül vinne at utam?!
Mocskos buzik, tök kiakasztó. Amúgy is a németekhez akartam menni motorral, de az ilyen köcsögök miatt inkább ki is kerülöm az osztrákokat... Kicsi o-val...
Akkor nebocsájtkozztényközlésbehanemismersz!
Nem erőszak! Csak hatásos fellépés! Biztonsági őröknek, illetve testőröknek is tanítják.
Nem, nem fizikai dologról beszéltem a "belemászok a képébe"-vel.
Itthon is meg van határozva a rendőröknek, h hogyan szóljanak az emberhez. Sztem ez kint is megvan, sőt még lehet szigorúbb a jardoknak ez a szabálya. Azt meg már lehet perelni...
Voltam már fogdán, mert a honvédségnél sem szerettem amikor üvöltöttek.
Tudom, h nem jó. Párszor már meg is égettem magam.
még jó,hogy messze laksz.
Ez van,köszönhetjük sok jó hazánkfiának és lányának, akik öregbíttetek a hírnevünket némi bűnözéssel.
Itt a kisvárosomban is tudok olyanról, aki odaát 5évet hűsölt, lopásért és orgazdaságért,és örül hogy csak 5 évet kapott.
Kapoloklistára kerülsz!
Akkor 2 év összesítve.
többen voltunk!
Mondjuk nem is csodálkozok,hogy milkával ordítozott....

Ránézésre úgy,hogy nem, szólal meg minimum 6 hónap felfüggesztett bolti lopásért

Csak g..ciskedek.
Elég baj ez.
Azért több kultúrát nézek ki belőlük, főleg, mert itthon is normálisan hozzádszólnak, igazoltatnak, vagy büntetnek. Velem a jópár esetből talán 2szer volt bunkó a rendőr...
Pontosan
Kb. Valószínű a svájcival nem ordít a labanc.
Nem az osztrák imázzsal van gond,hanem rólunk magyarokról kialakult képről,amit a külföld lát,és ez alapján viselkedik veled így,a saját hazájában.
Ergo, inkább néznek minket Balkán bűnözőnek,mint európai állampolgárnak.
Majd ha tele lesz Bécs minaretekkel máshogy fognak gondolkodni...
Engem le is szophatnak!
Ne okostojásozz le!
Mivel én nem okoskodom, csak tényközlésbe bocsájtkoztam.
Nem ismerlek és nem is érdekel, hogy milyen vagy..... de elég buta dolog azt hinni, hogy sokmindennek az erőszak az elintézési formája....
Hidd el, még mindig azt állítom, hogy lehet megütöd a rendőrt vagy csak meg akarod és nem sikerül, de akkor készülj fel egy kicsit a hüvösre....
Én éltem kint 5 évet Ausztriában, talán többet tudok, tapasztaltam az ottani körülményekből.
Annyit még elmondok, hogy ők nem fosnak az ügyvédtől....semmire nem mész a 6 tanúddal....majd a bíróság elhiszi, hogy elesett egy banánhéjon a rendőr, mi? Az ottani bíróság, ügyészség TUDJA, hogy a rendőr 1000000% nem kezdeményezett erőszakot...és ez ellen te nem fogsz tudni bebizonyítani semmit. Ja és te kint egy külföldi vagy....sok jóra ne számíts.
Nem észosztásnak szántam, csak szóltam....hogy nem jó forrón a kása....