Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazából egy olyan 125-öst néztem ki, amiből van 50-es is és ránézésre ugyanaz..
50-es vázban, 50-es órával (szinte) semennyire.
Fater évek óta ilyennel jár - nem csesztetik.

Bármilyen nagytestű gép, 130-as gumival, 140-ig órázva...hagyjuk.
125-ös robogót 50-esként használni mennyire gáz?
Igen...szar szöveg.
Tegyél fel egy darab kartont, filccel ráírva a rencám adatait. Persze nem árt ha hordod is magadnál a ragasztót/filcet, hogy elhiggye: épp egy órája írtad rá, amikor észrevetted h elhagytad...

Másrészt lesz jövő héten is meleg, meg talán aszfalt is: bírd ki ezt a pár napot.
Jogosítvány, forgalmi megvan még.
Sziasztok.

Szóval a kérdésem a következő: mi a menete az új rendszám beszerzésének?

Merjek-e motorozni 180km-t gyök kettővel (úgy hogy nincs rendszám) bízva abban hogy talán meglesznek a cuccaim?

Ha megállít a rendőr hogy nincs rendszám azt mondanám: Baaaszus, ez elveszett- azért ez elég szar szöveg, nem?
90nél nincs akkora szél vazzeg
ott még simán állok a motoron
Na ja, pont kipróbáltam, h a 4.-em hol ér véget. 265...
L aza menetszél mi Oszi! 250-nél?
Én is gémkapcsozom mióta az headset-emet elhagytam, mert kizippzáródott a laza menetszéltől...
Igen, ez a táska dolog valóban így van, én egy póló és egy rövidnadrág árán tanultam meg... Megszoktam, hogy csak középre összehúztam mindig és jó is volt. Persze, csakhogy gyalog, na de nem motoron... Azóta alulra összehúzva(mert dupla), és most már általában össze is drótozom egy gémkapoccsal
A rendszám odacsavarozva jó.
Az iratok és a tárca a ruha belső zsebében jó, kulcs pl. nyakbaakasztón, hogy kesztyűben is előjöjjön. Hátizsák zipzára lehúzva jó, ha pl duplazipzáras, és fent van összehúzva a szél kinyitja.
Nem balszerencse kérdése az ilyesmi, hanem az emberi tényezőn és annak előrelátásán múlik.
Vélelenek sorozata? A balszerencse áradása mióta meg van ez a motor. Lesz rendszám megy a hasznaltauto.hu-ra.
Jó ötlet. Én mostanság összebefőttesgumizom a cipzárokat.
A hátizsák kinyílt (előtte ilyen sosem volt se síelésnél - pedig estem is nem egyszer - se motorozásnál), a felül lévők pedig elszálltak - telefon, tárca.

A rendszám meg egy külön téma...reggel megyek ki és se rendszám se rendszámtábla tartó...gondolom az se bírta a sebességet.
Véletlenek sorozata, vagy bekerült az is a szütyőbe...
a rendszámtartó le, rendszám kifúr, két csavarral felfúr.
ezért teszek én sisakhálót plusszba rá, ha az ülésre rögzítem. Így 240-nél sem volt gond vele.
és a rendszám?
Beteszed a cók-mókod a hátizsákodba, az meg szépen szétszakad 90-nél és kirepül belőle minden és szétszóródik pár száz méteren. Ilyen egyszerű.
hogy a pi....ba lehet egyszerre elhagyni mindent egyszerre ?
Nem viccből mondtam!1973-óta tartom magamnál az irataimat!Most olyan tokban, ami lánccal van kapcsolva a zsebemhez!Neked is javaslom! Olcsóbb!Én már küldtem vissza iratokat a gazdának, szét volt szórva 100 m-en !
Bocs, most nem vagyok valami humoros kedvemben.
Édesapa! Nem lenne egyszerűbb ha magatok dobnátok el?Nem kellene keresni! Nincs egy darab pl:zsebóralánc , vagy telefon-nyakba akasztó. és akkor nem kellene keresni?