Én jól vezetek, csak nem engedik mert 15 liter a fogyasztás ha kenem az 1.6-osnak .....egyébként már vittem le 4.8-ra is mikor arra játszottam. Az FJR-nek kenhetem 6.5 megfogja, ha meg normál tempó lenne folyamatosan akkor 4-5 lityiből elélne....
Ilyenkor a gyalogos rendőr kiugrik az útra, maga elé tartja a jelvényét és az első autót megállítja. Majd felszólítja, hogy a a törvény nevében azonnal adja át az autót! Emberünk kiszáll, átadja az autóját a rendőröknek és jó utat kíván. Aztán ő hív egy taxit és bemegy vele a rendőrségre, ahonnan folytathatja az útját miután a rendőrök dolguk végeztével lemosva, kitakarítva, megtankolva visszaérkeznek a kölcsön kapott kocsival.
Na igen rádiózni a többieknek mintha lennének többiek....na jó talán volt valahol egy gyalogos járőrpár is csak a éjjeli járat ritkán közlekedik és lekésték a dolgot .....vagyis inkább...
Valahogy így, majdnem teljesen ahogyan leírtad. Van benne több igazság! Elég közel voltam. Valaki írta, hogy nem kicsi város az Érd. Ebben teljesen igaza van. Meg hogy nem rádiózott a többieknek. Kik a többiek?
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Nézzétek, ezek romák(nekem cigányok voltak és lesznek mindíg is) akiket mindíg a pillanatnyi indulataik vezérelnek. Nekik eszükbe sem jut mérlegelni a tetteik következményeit, tojnak rá nagyívből(lásd kézilabdás balhé:()...
10 magyar emberből hány sodorja el a rendőrt, hajt el jogsi nélkül? Velem is előfordult már hogy nem voltak nálam az irataim és igazoltattak. Na bumm... Nem haltam bele, kis magyarázkodás és elengedtek. A cigány gyerek nem állt meg mert nem akart és kész! Én éltem egy darabig a tengeren túlon. Ott igaz hogy nem állítanak meg ok nélkül, viszont ha igen akkor illik betartani a rendőt utasításait. Na ott próbáljon meg elsodorni egy intézkedő rendőrt:D Nem védem őket, mert kerülöm a közeget ha lehet... Sztem jól tette amit tett és ez nem cigány kérdés. De azért szerintem már mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében a cigány bűnözéstől! Na további szép napot! T.
Az elkövető családneve Sztojka. A kocsiban betörőszerszámok voltak. El akarta ütni a járőröket, akik meg is sérültak. Lőttek a kerékre is. Szerintem nem kell magyarázkodni, jól csinálták amit tettek.
Jaja,megjelent jópár kigyúrt kancigány a szerény 50-60 millás villa előtt.Még nekik állt feljebb,
Aki meg védi a gyereket gondolkozzon el rajta mi lenne ha a jogsi nélkűl jaszkarizó bodzaszedő elüti a családját...
Szerintem ez úgy történt, hogy ismerték ezt a "X"-et és messziról kiszúrták maguknak, hogy már megint a szabályokat leszarva vezetői engedély nélkül vezet. Meg akarták állítani ez gyorsított, erre nyomtak egy figyelmeztetőt vagy kerékre lövést (a jogszerű, de baromság mert nem egyszerű kilőni egy szembejövő autó kerekét szerintem sőtt megkockáztatom hogy lehetetlen hacsak nem hason fekszel). Fellökte őket. ekkor vagy "vétlen lövés" következett be esés közben vagy szándékosan utánalőttek ami valószínűtlen . Természetesen utána mentek aztán nem lehetett egyszerű egy ork barlnagnál bármit is tenni. A videón ahogy látom átszakadt szteroidot sosem látható testvérek vannak akik tisztességes építési vállalkozók vagy MÉH telepesek..... ...vagy bodzások...mindegy jól megy soruk....szarnak a törvényekre és a magyarokra.
Ez keeee' csinyááániiiieeee.....!
Jusson csak eszébe mindenkinek, hogy ha nem áll meg, akkor mi várhat rá....
10 magyar emberből hány sodorja el a rendőrt, hajt el jogsi nélkül? Velem is előfordult már hogy nem voltak nálam az irataim és igazoltattak. Na bumm... Nem haltam bele, kis magyarázkodás és elengedtek. A cigány gyerek nem állt meg mert nem akart és kész! Én éltem egy darabig a tengeren túlon. Ott igaz hogy nem állítanak meg ok nélkül, viszont ha igen akkor illik betartani a rendőt utasításait. Na ott próbáljon meg elsodorni egy intézkedő rendőrt:D Nem védem őket, mert kerülöm a közeget ha lehet... Sztem jól tette amit tett és ez nem cigány kérdés. De azért szerintem már mindenkinek kinyílik a bicska a zsebében a cigány bűnözéstől! Na további szép napot! T.
Egy ilyenért szerintem kérdezés nélküli főbelövés járna függetlenül attól, hogy cigány-e az elkövető. Bár ha az, akkor mindenképpen
Aki meg védi a gyereket gondolkozzon el rajta mi lenne ha a jogsi nélkűl jaszkarizó bodzaszedő elüti a családját...