Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megteheti, de te mást mondasz és ha nincs megalapozva akkor nem lesz belőlle semmi. Én mindent fényképezek, sőtt a főmajmokról videót készítek. Így feleslegesen nem tudnak panaszkodni vagyis igen de nincs értelme....mert bizonyítékom van mindenre.
Hajrá...biztos sikered lesz Nem unalmas ez a sablonszöveg? Tudod mennyi majomtól hallom én ezt? És mennyi tücsöktől azt, hogy csak velük van foglalkozva? Vagy a kis fehér autóstól, hogy miért nem a nagy fekete BMW-vel foglalkozom? És a bmw-s-től, hogy miért nem a szakadt trabantal foglalkozom? Sorolhatnám még de remélem megérted, mindenkivel van foglalkozva, és remélem meg is nyugtat ez, de ne érdekeljen ki mit csinál, te csináld jól és akkor nem kell ilyenen idegelned magad, meg engem se
csak érted ilyen alapon akkor jelent fel a rendőr amikor akar! kezdjük ott h ismernek, a motorom rendszámát akármikor megtudják tehát szerezni ennyi! akkor jelent fel amiért csak akar!
az az ügy már lezárult!
Azt majd eldöntik a bizonyítékok alapján.....
holnap majd elmegyek a helyi kapitányságra azt majd ott csinálok egy kis balhét ezeknek a köcsögnek vegyenek vissza a rendes adófizető polgárt merik csak bántani a tücsköket már nem azoktól már félnek
Jajjj, már megint ott tartunk, hogy te akarod elmondani ki mit csináljon.....tudják ők hidd el. Egyébként a balesetes ügyed lezárult már, mert ha téged marasztalnak el az is lehet ilyen....
Mi lenne ha felhívnád az ügyintézőt, hogy milyen ügyben hívatnak be?
Pár éve engem megidéztek egy két évvel előbb történt balesettel kapcsolatban, azt sem tudtam mi történt. Felhívtam Őket és elmondták milyen ügyben hívatnak, bár először gőzöm sem volt miről is beszél, mert az idézésben nem szerepelt konkrétum csak szabványszöveg.
a rendőr állít vmit én meg mást állítok. kinek lesz igaza? és ha a rendőr csak haragból jelentett fel és semmi alapja nincsen akkor is neki lesz igaza?
ez az h én se tudsom h miért kaptam az idézést ki és miért jelentett fel? kurva anyját annak a rendőrnek amelyiknek volt bőr a képén ehhez, cigányokat jelentenék fel akik műszaki nélkül, kötelező nélkül meg stb... semmi se műkődik autóval járnak! na mindegy majd kimagyarázom magam
Simán Nem érdeke ilyet tenni, nem lesz neki jobb ettől, valamint azért könnyen utánajárható, hogy valósat állít e vagy nem, de ebbe ne menjünk bele. Ha akar törvényesen is halálra szívat, ha mással nem azzal, hogy egy nap 3x megállít...
Hát nem tudom ti hol vagytok, de itt a szlovák határ mellett szedtük épp ami jött kifelé, és nagyobb számban voltak a szlovákok meg a lengyelek......csakhát náluk rendben volt minden.....a magyaroknál meg nem.
Persze vannak ilyen esetek.....
30.000 a max., ez a szabs. sokmindent magában foglalhat.....csak te tudhatod mi, sebességtúllépés semmiképpen, mert azt nevesíti a rendelet külön.
Nem azzal van a bajom, hogy megbüntetnek ha én vagy a kollégáim balfaszok vagyunk hanem a mértékével ami nem erre az országra való. Egy sima 80-100 rugós bünti is elég ahhoz, hogy jogkövető legyen a polgár, de a mostanival anyagi romlásba dől a sofőr és a vállalkozó is ami hosszabb távon szerintem nem túl jó mert ha szlovák, román vagy franc tudja milyen vállalkozó fogja ezután a melókat elvégezni akkor abból nem lesz dó és járulék bevétel. tegnap meg ma a telephelyünk mellet voltak az NKH-sok és a magyarokat tömegével vették ki, de külföldi rendszámosat nem láttam az igazoltatásra váró sorban. Persze erre nem sok ráhatásod van(ha csak el nem engeded) és az NKH-s csókáknak sem.
megteheti a rendőr h csak feljelent bizonyíték nélkül mert haragszik rám?
Szeva Pohi!
ma kaptam ezt az idézést! Igazából nem tudom mire! nem állítottak meg sehol néha gyorsan megyek akkor max bemérnének, néha egykerekezek de semmi extra! mi a következménye egy ilyen idézésnek egy ilyen szabálysértésért? mit lehet kapni érte?
Mesélek itteni sztorit, bár nem alkoholos, de a barátom és a zsaruk között történt:
80-as évek közepén volt a Szépművészeti Múzeumban a képrablás és eléggé intenzív volt a hajtóvadászat a képek után. Barátomék lementek Sikondára öten egy Ladával és bemásztak a strandra éjszakai fürdeni. Persze, a medence szélénél belökték-berángatták egymást ruhástól. Hazafelé a csurom víz ruhákban nem akartak beülni, ezért kicsavarták és betették a csomagtartóba, majd tök meztelenül elindultak haza. Yard egy sötétebb helyen megállította őket: "Jó estét, kérem, hogy mindannyian szálljanak ki az autóból és nyissák ki a csomagtartót!" (nem is vette észre a bent lévők "állapotát") -Mire öt meztelen srác éjjel fél kettőkor kiszállt az autóból..... Zsaru meglátta, azt hihette hogy öt buzi és elordította magát: -Tudják mit? Üljenek vissza és tűűűűűűűűűnjenek innen a büdös picsába! (csomagtartóra már nem is volt kíváncsi)
Tudod te hogy a német rendőr megküld ha 55 w-os izzó helyett 65 w-os van bent azért is. Kint is nézik ezt és megy is a bírság rendesen. Van 2 barátom akik nyomják külföldön, megfogták egyiket a németek és mivel tudták hogy haza jön átszóltak az osztrákoknak akik megfogták ismételten túlsúlyal......Szóval van ám kint is bírság, csak a rend is nagyobb, itthon több mindent megengednek maguknak az emberek mert gyengébb a felszereleés ritkább az ellenőrzés....
köszi! akkor türelmes leszek, a napokban hátha itt is lesz
Várd meg az eredeti forgalmit.....a cm50-ről pénteken beszélünk, át kell nyálaznom a jogszabályt, mert sokminden változott....ez csak azért ugrott be mert kollégám olvasta és mondta reggel, de én még nem jutottam odáig....
na jah.....mi a 2-es főút 50 kmsz-nél voltunk.... Hétfőn a szlovák tengelytúlsúlyosak lapátoltak jó darabig....ma is volt 2 nagy kőszállító akiknek ugrott a forgalmi, majd holnap mehetnek tovább, útvonalengedéllyel...
Hát tudod nem volt kötelező korongok nélkül meg 24 órán túlfutott korongokkal járni.....meg nem rendesen kitöltöttekkel...
de már annyit sírtam erről az egészről, hogy nem akarom folytatni, már én is unom