Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát itt valami beszaopatás ment....lehet ingyen dugták a luvnyákat és cserébe eltekintettek attól hogy kint vannak az utcán vagy hasonló....ezt el tudom képzelni ez akár még életszerű is lehet, de hogy egy ismeretlen ártatlan nőt több rendőr.......ez hihetetlen.
az tuti
de a rendőrök sem voltak ártatlanok sztem
mégha nem is úgy volt,ahogy a picsa állította
Szerintem több 100-an
Az már nem biztos, hogy jó kresz szerint, de mintha ezt engedélyezték volna......erre emlékszem halványan....szerintem tuti nem illegál módon mérnek ott, mert sok lenne a panasz....

k) járműforgalom elől elzárt terület (157. ábra); az útburkolati jellel jelzett területre járművel ráhajtani tilos;
gyere le ide és kiviszlek az autopályára
zsanettet meg sztem vki csak megdugta...
Ha már így leállósávoztál kénytelen voltam utánnanézni

Autópálya és autóút úttestjén - a forgalmi okból szükséges megállást kivéve - megállni tilos. Műszaki okból megállni csak a leállósávon, illetőleg az útpadkán szabad, a járművet azonban onnan is mielőbb el kell távolítani. Egyéb okból megállni a leállósávban és az útpadkán is - kivéve a forgalomellenőrzés céljából történő megállást - tilos. A forgalomellenőrzés során használt járművet úgy kell elhelyezni, hogy az kellő távolságból észlelhető legyen.
Én láttam mondjuk. Az M1 és az M0 ahol szétválik Budaörsnél a pályán ott szoktak állni a csíkos vonalon...
De nem zavar. Mert sztem megtehetik, azért mert rendőrök. Ez a dolguk.
Jaja!
Én meg dolgozni...majd onnan folyt köv.
Hát mondjuk nem értem miért lenne balesetveszélyes? A leállósáv leállásra van kitalálva nem? Van aki azért használja mert lerobban van aki mérésre.....bár megmondom őszintén még nem láttam ott trafit mérni. Felénk lakott területen belül mérnek vagy azon kívül szabályos helyen megállva.....sok helyen a hídról gyalogosan....Igazából szabálytalan helyen mérést még nem is láttam.....
Te meg ott maradsz, mi?
Hazatalál egyedül? Elég baj az, mi?
Én meg megyek Pécsre, összeszedem a hitves feleslegemet és hazamotoroztatom
Húúúú, de felpörgettem a topikot!
Na, megyek műhelyt takarítani.
Ez megint "egyenlő" lenne....
Az én autóm ha a leállósávon áll, az balesetveszélyes....ha a rendőrautó áll ott, akkor az nem balesetveszélyes...
Beszélsz te már mindenről..
Tudom mit akarsz, de sose fog az lenni...
Na igen teljesen egy kis szűznek ézett ki a csaj és életszerű a dolog naponta erőszakolnak meg gyanútlan nőket hordában rendőrök....az egy vicc az a per...koholmány
Ebből én tuti nem csináltam volna ügyet....tényleg semmi hátánya nem lett senkinek.

Fletó is táncolt.....na, abból nekünk lett is hátrányunk!
Egyetértek. 10 idióta motoros a környéken, és máris a környéken lakók az összes motorosra úgy néznek mint a szaros kenyérre.
Sajna ezért nehéz őket kiszűrni. De nem is lehetne, mert most kit veszel etalonnak? Neked lehet hogy én nem vagyok jó motoros, nekem meg lehet, h te nem vagy az...
Nem erről beszéltem pohi mester...olvass tovább.
Az, hogy szabálytalan helyen áll a tréfitrafi az nem jelenti azt hogy szabálytalan a mérés. Ez is 2 külön dolog, max egy szabálysértés lenne nekik, de úgy tudom engedélyezett bizonyos helyeken a megállás a tréfitrafi autóknak, pl:leállósáv..... ezzel most 100%-ig nem vagyok képben mert mindíg az út jobb oldalán szabályosan állunk meg ha mérünk télen, de volt ebből perpatvar aztán úgy rémlik engedélyezték a dolgot...
Szerintem az előjog az itt nem pont a helyes megnevezés.
Úgy gondolom, hogy az akarjon valakit/valakiket a szabályok betartására ösztönözni (akár sebességméréssel, akár mással), aki eközben maga is betartja azokat!
Ebből alakulna ki a respect, ami sok helyen meg is van, csak sajnos itthon a sok nem rendőrnek való rendőr eljátszotta....
Ez pont olyan, mint a sok őrült motoros, akik miatt kialakul(t) a közvélemény a motorosokról....
Igen, azon én is kiakadtam! Most azért miért kellett őket basztatni? Én is tök jót nevettem és kész. Sztem sokkal barátságosabbak voltak akkor mintha bunkóznának. Nem azt néztem, h most miért nem dugják seggbe a Gyurcsányt...
Természetesen így is értettem, az élet minden területén vannak nem odavaló emberek.
vagy zsanett...
Ezt úgy mondod, mintha az összes motoros között nem lenne olyan akit ki kéne szűrni! Mindenhol van olyan! Munkahelyeden, rendőrök között, motorosok között, diszkóban, kocsmában, mindenhol...