8 kilót akkor is kiszabhatnak már ha nincs nála a kék igazolólap az engedélyről, a tacho gond 450000, a menetlevél 250 rugó és ezeket össze is adhatják. Egyszerüen tönkretesznek embereket, ennyit még nyugaton sem szabnak ki, mondjuk ott nem is kötik ennyi engedélyhez a fuvarozást pont úgy mint az összes többi vállalkozást. Nálunk rengeteg tanfolyam és engedély kell bármit is akar az ember csinálni, persze csak azért, hogy a sok bürokrata igazolhassa a saját szükségességét.
Pohi!
A cm50 -nel kapcsolatban, nekem egy 2005-ös 50ccm-es aprilia robeszom van, szalonból vásárolva számlával, stb(nem én vettem ), de abban nincs benne a cm50 ,csak vázszám, ez igy ok?. A másik kérdésem ha lehet:
mult héten vettem egy nagymocit Pesten, hazajöttem vele 250km-ert, van egy adásvételim, biztositás kötve rá, meg egy forgalmi másolat, rajta ,hogy eredetivel megegyező, az eredeti átirás alatt, a kereskedő által lepecsételve, mindez azért mert a moci banki lefoglalt volt igy az átirást Pesten kell intézzék . A meglévő papirokkal használhatom a gépet? vagy jobb ha ki sem hozom a helyéről amig meg nem jön az uj forgalmim? köszi
Jah...és a sofőr beszélgetett a tulajjal.....hallani lehetett...."semmmi semmi főnök csak kpm ellenőrzésem van".....és akkor tartottak 800.000 Ft-nyi bírságnál neki a számolásban.... .....
Tartalékold még azt az ücsit.....kicsit sok minden van most egyben....munka, lakásépítés, barátomnak lagzi.....stb. eléggé sok a dolog, de tuti lesz rá még alkalom....
Bange néztem tegnap....nagyon ott van a videó......ilyennel még nem találkoztam, de kollég a volt már úgy hogy intett a bukó nélküli simósnak a 4-es kereszteződés másik oldaláról, hogy gyere ide, ez jött is de nem azért mert kolléga intett, hanm mert nem látott, kolléga mellett menne le erre megfogja a vállát, hogy ácsi van.....erre az öreg...."hát te meg ki vagy?"....lion szonda kiakadt, a vér visszajött valami 3,7-el
Természetesen mivel a függőlegestől ez elég távol áll fokban így 3000-20000-ig bírság helyszínen ha nem veszed át akkor fénykép és feljelentés ami 3000-30000-ig......a rendszámhuziga szintén ezen eset sokaknál ......ha erre harapnék akkor szintén fénykép és feljelentés aztán a szabs előadó ad érte valamit....
Szerintem nem érdemes ezzel kínlódani. Ha nekem furcsa lenne nem kínlódanék hanem berendelném az NKH-hoz. Ez neked idő és pénz főlleg ha bukik a motor és ezen esetben bukna + a feljelentés e miatt. Az új 35/2000 szerint minden segédmotorba benne kell lennie a cm50-nek kivétel nélkül amiben nincs benne vagy nem tudod megmutatni az alpból bukta......
Hát egy 3 sávosban gondolom nem a vonalon megy végig hanem kicsit itt kicsit ott, tehát egyszer az egyik sáv bal oldalán lesz egyszer meg a másik sáv jobb oldalán......de mindenképpen balról javaslom az előremozdulást....
Pohi!
Mire számíthatok ha a rendszámot úgy teszem fel, hogy jól meg van döntve és határeset, hogy le lehet fotózni vagy sem?
Másik kérdés felnyithatós rendszámért ha igazoltatnak és észreveszik milyen bírságra lehet számítani?
Ilyesmire haraptok ti motoros rendőrök, ha éppen túra közben(nem száguldozáskor) igazoltatásnál kiderül vmi?
Köszönöm az infókat!
Széles utat, gumi fákat!
Nem vagyok megbízhatatlan: Ha küldesz számot,vagy mailt:
0630 644 8009 fenyooldrider@freemail.hu
Előre is köszi! Telefonálok , aztán legurulok,aztán megbeszéljük!
Széles utat!(Csak jelezd vissza az elérhetőségedet!)Köszi:fenyooldrider
AETR? A héten minden autómat naponta legalább kétszer állították meg, de ma az egyiket 4X. Semmi nem volt, de nem irigylem az áruterítőket. Nem akarom többé csinálni.
Pohi! Látom a sok kérdést amit feltettek neked, ezért én is feltennék egyet. Te mint motoros rendőr /a képeidről ítélve/ mi a véleményed a 125/50 kérdésről venni szeretnék egy 125-ös tzr-t de 50 esként jogsim lenne rá ha 25-ösként menne akkor is de hát mivel inport így az nincs rajta. Az lenne a kérdésem mennyire érzékenyek erre a témára a rendőrök egy közúti ellenőrzésnél pl.: elkéri a biztosítás meg a jogsit megnézi és jó utat kíván, ez a legegyszerűbb eset és mi az esélye hogy el kezd kötekedni hogy ez még sem az ami a papíron van ekkor mi van elkezdi keresgetni az alvázszámot stb.-t ás ha mégis sikerül megbüntetnije mire számíthatok? Köszi szépen előre is!
Ui.:Egyik rendőr haverom szerint a motoros rendőrökkel kell vigyázni mert azok nagyon ge*ik ez szerintem nem mindenkire igaz élő pl. :D !
Pohi!
A cm50 -nel kapcsolatban, nekem egy 2005-ös 50ccm-es aprilia robeszom van, szalonból vásárolva számlával, stb(nem én vettem ), de abban nincs benne a cm50 ,csak vázszám, ez igy ok?. A másik kérdésem ha lehet:
mult héten vettem egy nagymocit Pesten, hazajöttem vele 250km-ert, van egy adásvételim, biztositás kötve rá, meg egy forgalmi másolat, rajta ,hogy eredetivel megegyező, az eredeti átirás alatt, a kereskedő által lepecsételve, mindez azért mert a moci banki lefoglalt volt igy az átirást Pesten kell intézzék . A meglévő papirokkal használhatom a gépet? vagy jobb ha ki sem hozom a helyéről amig meg nem jön az uj forgalmim? köszi
http://www.indavideo.hu/video/...
Öreg: "menj a picsába, most fújjam, vagy húzzam? "
Mire számíthatok ha a rendszámot úgy teszem fel, hogy jól meg van döntve és határeset, hogy le lehet fotózni vagy sem?
Másik kérdés felnyithatós rendszámért ha igazoltatnak és észreveszik milyen bírságra lehet számítani?
Ilyesmire haraptok ti motoros rendőrök, ha éppen túra közben(nem száguldozáskor) igazoltatásnál kiderül vmi?
Köszönöm az infókat!
Széles utat, gumi fákat!
0630 644 8009 fenyooldrider@freemail.hu
Előre is köszi! Telefonálok , aztán legurulok,aztán megbeszéljük!
Széles utat!(Csak jelezd vissza az elérhetőségedet!)Köszi:fenyooldrider
Ui.:Egyik rendőr haverom szerint a motoros rendőrökkel kell vigyázni mert azok nagyon ge*ik ez szerintem nem mindenkire igaz élő pl. :D !
Nagyon kéne a telszámod!Nagy bajba kerültem!
Itt az enyém,ha megcsörgetsz visszahivlak!06-30-9446636
Köszönöm!