Értem ez alatt a fellépésed is. Látom, hogy a motorral együtt vagy 50 kiló, gondolom a szád is csak itt nagy, szóval értem a kisebbségi komplexusod gyökereit.
Amúgy voltam már bent igazoltatni harnadmagammal Ork kocsmában, ahol 8-an voltak, és egy kötekedett csak. Kicsit, amíg le nem állítottam. Érdekes dolgok ezek, meg kell élni.
kívánom neked, hogy ne szembesülj majd azzal, hogy nem lesz aki megvéd a tücsköktől. Azt is kívánom neked, hogy soha ne találkozzunk ellenfelekként, mert megtudod miről beszélek. És azt is, hogy ne nekem kelljen majd a családod lemészárlásánál nyomozni. Engem nem köp le, mert nem tudja ki vagyok, nem igazolvánnyal a nyakamban dolgozok, más a területem. Amúgy meg egyszerűen csak bekaphatod......
ez a bevetéses duma gyenge megnézném mit csinálsz akkor ha az utcán szembe talál veled jönni egy tucat tücsök és pl leköp beszól ok nélkül! sztem rendőrként is csendben meghúzod magad és mész tovább na csá! ja és megneszakadjanak a rendőrők a nehéz fizikai kávécsésze emelő munkában illetve az újság olvasásban szolgálat idején! csá!
Szia Pohi. Tudnál szerezni 1 malaguti centrohoz papirt? Nincs meg a papir,mert valki(k) lenyulták a villamoson személyimmel,meg még 1 pár irattal együtt.Ha tudsz kérlek segits. köszi.
szia POHI! Én most már 1974 őta motorozok az utakon. Nagyjából 34 éve. érdekes módon, engem nem @szogatnak. Ha esetleg valamiért megállítanak, elvégzik a dolgukat, és megyek .Az az éretlen szervdonor aki ezt nem érti meg,hogy kapott jogsit? Pedig egyszerű.Aki nem áll be a sorba, az vagy így vagy úgy de be fog!Buta rendőrrel utoljára 1982-ben találkoztam.
és a 25 évről: ma az országban nincs ezer rendőr, aki el tudna menni majd 25 év után nyugdíjba, mert ránk már más szabályok vonatkoznak, abba lehetne hagyni. Gyere és csináld amit mi, és változtass belülről. De ha leköpnek, vagy mint én a bevetés helyett mégy be fegyvereshez mert a bevetés nincs a közelben akkor majd becsüllek én is. Addig az ilyen dumák
Mondom, nem rendőrként születtem, jó pár évig nem voltam az, de így sem vagyok az csak a környéken ismerős kollégák szemében, ugyan olyan ember vagyok mint más ott ahol nem ismernek. Túlkapással még nem találkoztam. Ezt értsd meg.
na mindegy Pohi én lépek motorozni vita lezárva részemről ja és rád nem haragszok amúgy! csak a helyikre!a polgár akkor fogja tisztelni a rendőrt ha a rendőr is tiszteli a polgárt és nem a felesleges basztatással zaklatja!
csá
A kérdésedre, hogy mi van akkor ha külföldön vagy és akkor jön a fizesd be a csekket papír, az a válasz, hogy "2x-i kikézbesítés és nem átvétel után a határozat jogerőre emelkedik, függetlenül attól átvetted e vagy nem, aztán majd a behajtók keresik a személyt pár hónap múlva ha nem fizette be amit kellett volna"
nem értetted! nem civilként értettem a rendőrség mellett hanem ha soha nem lettél volna rendőr vagy majd ha egyszer 25éves szolgálat után ami jogtalan másokkal szemben leszerelsz majd akkor remélem megtudod milyen a rendes civil élet a rendőri túlkapásokkal szemben!
Hát elég sokat vagyok civilben jártam már jó pár helyen az országban és szlovákiában vagy lengyeleknél is motorral.....de valamiért nem szívózott velem egy rendőr sem, pedig nincs a fejem tetejére kék villogó felvarrva még csak meg sem állítottak, talán azért mert az általam vezetett járművek szabálynak megfelelőek és szabályosan közlekedem. De tudod az orkoktól már annyi fenyegetést és lakásfelgyújtásról szóló fenyegetést kaptam, hogy egy életre elég lenne neked...én tudom milyen civilnek lenni, de te nem tudod milyen rendőrnek lenni.
elhiszem h fárasztanak a "sablon szövegek" de van alapja az ilyen tücsök szövekegnek! kivánom h legyél egyszer majd az életben civil ember és téged is ilyen aljas módon próbáljanak a rendőrők szívatni állandoan! na mindegy csá
pedig én csendben meghúzom magam
csá
A kérdésedre, hogy mi van akkor ha külföldön vagy és akkor jön a fizesd be a csekket papír, az a válasz, hogy "2x-i kikézbesítés és nem átvétel után a határozat jogerőre emelkedik, függetlenül attól átvetted e vagy nem, aztán majd a behajtók keresik a személyt pár hónap múlva ha nem fizette be amit kellett volna"