Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ha a gépjármű hátsólámpaburája színezett vagy fóliázott ,az első lámpafoncsor zöld színre van fújva, de hátul piros elöl fehér fényt ad átalakításnak minősül -e?
a mérési eredmény mikor lesz meg?kiváncsi vagyok a kütyüre hogy jól műkszik e.
Ennek örülnék, azt jelentené, hogy eljött a Kánaán, válság vége, leköröztük az USA életszínvonalát.
Ott volt nagy dobozom is. Az ülés alatt tényleg sok hely van, strandon befért a mobil, iratok, stb. - okos, biztos páncélszekrény.
Az a baj, hogy a kezemet vágtam fel úgyhogy most olajkályhát terelgetek mert nem bírom beleerőszakolni a kesztyűbe... Amúgy tökéletes a ZZR, mindig is ilyenre vágytam. Kicsit gyorsan eszi a gumit de abban én is ludas vagyok
vagy majd mindenki Burgonyát vesz.
"elakadásjelzőt legfeljebb a hasamra cipzározva tudnám vinni"
a GSX-be beférne (a kisebb fajta) az ülés alá.
eej, mióta gőzmozdonyt terelgetünk de felvágták a nyelvünket.. faja a gép? úgy utállak, nekem is annyira tetszik..
Meg Pótkerék, 1/4, 3/8 és 1/2" dugókulcs készlet, satupad, állványos fúró, kompresszor, tartalékcsavar minden típusból ja és persze menetjavító készlet... Holnaptól ellenőrzik
há szerintem simán, csak akko legyen minden egyéb szar (eücsomi, izzókészlet talán mellény is)
Ez is igaz, erre nem is gondoltam.
Hát ugye akinek van csomagtartója....
Az elakadásjelzőt legfeljebb a hasamra cipzározva tudnám vinni...
Az mindegy ilyenkor, hogy melyik oldalon lopakodik előre? Jobbról, balról?
Nálam van egy a csomagtartóban, nem foglal el nagy helyet. Ha kell még elakadásjelzőt is viszek magammal.
Azért az szép lehet, amikor a motoros guggol a bokor tövében a fényvisszaverős mellényben.
Ezek szerint ellenőrzéskor nem kérhetik úgy, mint az eü. csomagot és az izzókészletet, ugye?
hát azért dt-n elég jól látszik...
nem évekig kellene csak pár hónapig itt a jó idő menne vele melóba
csak fele költség egy motor mint az autó
hát nemtom baze, rengeteget halllottam akik így járnak, van spanom akinek 3 ugyanoylan zöld transportere van mondjuk nekem éjjel 2kor találja meg a rendőr a motorszámoit az fzr-en pl. a kocsin meg aztán fogalmam nincs holvan.
a rendőrök mennyire egyeztetik a forgalmit és a motoron lévő számokat?
egyik ismerős vett egy rendszámos, de szétvert váltós dt-t a meglévő rendszám nélküli mellé
amíg nem rakja össze a rendszámos blokkját addig áttenné a rendszámot a másik motorra,
vagy a blokkot cserélné ki....
hát ez tényleg nagyon érdekes, mondjuk csak akkor haladok el, ha nagy a sor, s sokat kellene várni, akkor is kis tempónál, döcögök, hogyha vmi gubanc van fék s már állok is.
8948-ban közben beírtam, megtaláltam...
Akarták, de nem lett, nincs pénz festékre, és ha engedélyezték volna akkor fel kellett volna festeni a motorosok helyét......ez a kommentjük. Szóval nem lehet. De menj nyugodtan senki nem szól érte, bár nam szabályos, mert nem haladhatsz el ugyanazon sávban egy autó mellett, csak forddítva, ami ugye baromság. Kollégám levezette ezt elméletben.

Autós mellett elmegy motoros:

autó 160 cm + 0,4 oldaltáv (ajtónyitási oldaltáv)+ 0,7 méter a motor = 2,7 méter

Motor mellett autós:

motor 70 cm + 80 cm oldaltáv (fél autónyi) + 1,6 méteres autó = 3,1

Az egyik belefér az átlag útszélességbe a másik nem érdekes nemde és amelyik nem fér bele az a szabályos.
úgy vonhatod ki végleg a forgalomból, hogy leadod egy bontóban, nem akármilyenben a helyi okmányirodában van egy lista, ahonnan válaszhatsz, s ők állítanak ki neked egy papírt, hogy bontóba kötött ki a gépjármű, s nem pedig vmelyik közeli erdőben, majd ezután lehetséges a végleges kivonás
még január környékén hallottam olyat, hogy a kresszben engedni fogják, hogy a motoros a lámpánál előre jöjjön, erről mit tudtok?

illetve, ha előre megyek s meglát a rendőre mit tehet?-apropó ma megkoccoltam egy autós tükrét, mert nem sok helyet hagyott maga mellett a lámpánál, de nem lett semmi baja, csak hozzá ért.