Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mondtál nagyot, mert a vakoknak a hibridek és az elektromos verdák nagyon is komoly gondot jelentenek. a világ fejlettebbik felén foglalkkoznak is a problémával.
pontosan. kötelező, E szabvány sisak, eü csomag, izzókészlet..
ez a sebességkorlát egy sm esetén sem állna meg. Viszont az, hogy az elektronyos hulladékokkal is lehet menni bukó nélkül az a halálom. A múltkor elsuhant mellettem 50-el egy tata, majd beszartam. Lopakodó üzemmód Semmi hangja nincs.
Az már gyorshajtás.
viszont egyrésze simán megy 40-50km/h-val
A bicikliben nincs akkor teljesítményű motor, hogy smkp legyen.
engem érdekelne mi van az elektromos biciklikkel mert akkor az itt írtak alapján már megelelnek az SM kategóriának?
50ccm belső égésű vagy 4 kw egyéb motor hajt. A dízelmotor belső égésű tehát szerintem bukta. Az hogy hol ül meg szerintem végképp hülyeség. Személy nem szállítható még ha akkor sem ha csak a kerék alá tudod tenni, vagy a fogaskerekek közé. Érdemes ezt a dolgot hanyagolni szerintem, mert előbb utóbb csak hoz valaki olyan döntést, aki ismeri a betűket, olvas is, a kresz is előkerül valahogyan és még tudja is mi a belső égésű motor, ennek híján eszébe jut a gugli.
Én ismerem a definiciót.
Szerintem és a definició szerint sem smkp.
ENNYI!
50ccm kétkerék vagy 4kW egyéb, de az oldalon sztem megtalálsz mindent, én csak átfutottam
Meg kéne felelni az 50 ccm-nek is....
http://www.mopedauto.hu/index2...
ha jól tudom jogszabály szerint is smkp

nem rajta, hanem benne ülnek
Ezt mondtam én is, hogy nem segédmotor, pláne hogy 600 köbcentis... De tételezzük fel hogy segédmotor, akkor meg hogy ülhetnek benne ketten? Szerintem sehogy. De amradjunk annál hogy nem segédmotor.
azért azt tudd, hogy motoros rendőr kevés zsaruból lesz. A legtöbben flaszterkoptatók maradnak.
Előtted az élet....bele kell vágni....

Na jó éjt....megyünk holnap Crazy városát rendbetenni. .
Őszíntén szólva egy 1998-as és 1994-es ötvenes robesz ára között jelentéktelen a különbség... És simán lehet egy régebbi jobb állapotban, mint egy pár éves leharcolt gép... Én egy Vespát vettem, 2001-esnek hirdették, de igazából 1997-es. És akkor mi van? Nem az évjáratot néztem, hanem a gépet. Motorikusan tök jó, az öregedő gumialkatrészek meg ígyis-úgyis cserések ilyenkorra.
jaja, ha vállalsz valamit, akkor valami 16 is lehet asszem. de ha cigónak vallod magad akkor lehet valami alapitványi téma havi 50 vagy 60 plusz.
a testnevelési egyetemhjez képest kibírható.. ez kellett volna nekem..
Már most lehet több az ösztöndíj...fene tudja...de biztosan nem sok.
A nevek ismerősek, tesi tanárok voltak, a sz...t is kihajtották belőlünk. első 2 hétben minden nap dupla tesi volt. A fele társaság le is szerelt. Aztán egész első évben durva tesik, futás a köbön életemben nem futottam annyit, a 250 méteres körpályán 1 perces körök, az elején még elment de a 15-ik már durva volt, főlleg úgy hogy ha nem értél be időben 60 fekvő, aztán futás....tovább. Kinek lett volna kedve karatézni is...
jha, aki kijön 6zerebő.. faszom de jó is lenne.. stukker, motor, egyneruha. jahj..
Én nem bunyóztam, viszont rendszerint részegen a nyóc kerben kampajogtunk...meg mikor merre volt éppen molyosan ismerjük meg Bp-et éjszaka........és mégis élek.....

Amikor a LION készüléket behozta a tanár, megkérdezte ki fújja meg. Hát én .....naná, hogy az eredmény "POZ".....kicsit kikerekedett a szeme pedig nem is ittam sokat, csak épp versenyeztünk, hogy 1 húzásra 0,5 dl, aztán 1 húzásra 1 dl, aztán 1 húzásra 2 dl tömény, mondjuk én ouzo-ztam haverom vodkával ugyanezt csak a 2 dl-es nem sikerült neki, persze mindez 15 percen belül, tehát gyorsan fejbe ért......áhhh hol van ez már....gondtalan diákélet.
és jártál karatézni a Hartyányi Attilához, meg az kisedző talán sanyi volt ?
1999-2001
áá, pénzileg bajos. De ha most lennék 18 egyetlen kibebaszott percig nem filóznék.. Te mikor jártál? én úgy 2004 felé bunyóztam a kerepesi úton..