Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne hidd......
régen volt egy ismerős rendőr csepelen, akkor újították fel a szabadkikötő utat
mahartnál kirakták a cuccot és ahogy jöttel le a hídról a lejtőn már ott mért az meg tuti van 2km
mire megláttad már rég bemért.....
annak az 1-2 km-es mérésnek max autópályán van értelme

városon belül, pár százméter és valami módosítja a megengedett sebességet.. nem tartom valószínűnek, hogy 1 km-ről rámérnek egy lakott területen kívülről érkező járműre városon belülről vagy fordítva
Terep függő, de olyan 1-2 km max. Persze mire észreveszed máe sokkal közelebb vagy.
Szia Pohi !
Csak annyit szeretnék kérdezni , a lézeres mérésnél milyen messziről tudja leolvasni aműszer a rendszámot ?
Ha látom hogy mérnek és gyorsan megyek , megfordulhatok ?

Válaszod előre is köszi !
Aki túlél egy nagy esést az pillanatnyilag észhez tér egy időre, de van aki nem éli túl az első nagy esést sem....sajnos...
Szép napot, jó egészséget neked.Esik az eső ,igaz nincs hideg legalább. Megnyugtattál! Ami elszomorít, az az ,hogy tegnap is meghalt motoros. Mikor térnek észhez ?
Erről van szó
a sógorom NKH-s. Ő azt mondja, van ilyen cuccuk, de még soha nem mértek vele motort.
Nem hallottam ilyenről. Ha lenne akkor is NKH-val közösen. De felénk max. súlytmérni szoktunk együtt, meg most majd AETR lesz orba szájba.....abban van a pénz, ezt hajtják fentről, a kipuff nem nagyon érdekes ilyen szempontból, tehát ilyenre nem hiszem, hogy közös akciót szerveznének.
Pohi! Lehet tudni már valamit az itthoni decibel mérésekről konkrétan nyáron várható ilyesmi a frekventáltabb helyeken?
Az jó hosszú idő Na jó, még az unokáid is hordhatják
Fogalmam nincs, ha olyan rendszerük van mint nekünk akkor valószínű. 50-nél 68-tól van közig bírság, alatta szabs.
Ha lézeres akkor lehet.
Csak addig?
Szia pohi.
Arra lenék kíváncsi ma Hajdúszoboszlónál trafizták a városba behajtó kocsikat mi meg pont kifele mentünk a városból én 50 max 60al mentem haverom kicsivel többel. nézik a kifele haladó járművek sebességét is?
A fekete nem szín, az a kis sárga meg belefér Egyébként szép és tartós ruha életed végéig tuti kitart
Szia pohi.Ma mentem 160 km-t a ruhában és az első 20 percben kicsit furcsa volt , de aztán szinte elfelejtkeztem róla.Meg úgy néstem ki mint egy motoros . Igaz kicsit színesnek találom.
Nem szabs. értéket fújt? Én úgy emlékszem.....
köszönöm Pohi
Crazy, azért az ártatlanság vélelmét ne értelmezzük már tettenérésre is...amúgy büntetőjogi kategória, ami a szabsban is érvényesül, kivéve objektív felelősség.
Az oktatója tudja jól.
az a baj h ez egy mabiszos ügy! a csávonak nem volt kötelezője aki belémjött:S
a garanciában azt mondta az ügyintéző h továbbította a papírokat pestre a kárügyintézőkhöz és elvileg 15 napon belül fizetni kell! ha kifizetik nekem a 371ezer ft kárt + az Écs-re 200at akkor ok lenne! amúgy a motorra 2.598.000ft adtam meg h ennyiből számoljanak! a garanciában csak a papírokat intézték és küldték fel pestre velük nem tudok egyezséget kötni:S lehet fel kell hívnom a mabiszt h akkor mennyi is az annyi!
az enyémet szakszervízben számlára gyári új alkatrészekkel csinálták. akkor gondolom nem nagyon akarnak majd fizetni Écs-re
az nem sokat jelent.de én előbb kötnék valami egyezséget,mert ha már átutalják,nem sok mindenel tudsz élni
az én bankszámlaszámomat adtam meg:D
én most is jogosan használom a motoromat