ne hidd......
régen volt egy ismerős rendőr csepelen, akkor újították fel a szabadkikötő utat
mahartnál kirakták a cuccot és ahogy jöttel le a hídról a lejtőn már ott mért az meg tuti van 2km
mire megláttad már rég bemért.....
annak az 1-2 km-es mérésnek max autópályán van értelme
városon belül, pár százméter és valami módosítja a megengedett sebességet.. nem tartom valószínűnek, hogy 1 km-ről rámérnek egy lakott területen kívülről érkező járműre városon belülről vagy fordítva
Szia Pohi !
Csak annyit szeretnék kérdezni , a lézeres mérésnél milyen messziről tudja leolvasni aműszer a rendszámot ?
Ha látom hogy mérnek és gyorsan megyek , megfordulhatok ?
Szép napot, jó egészséget neked.Esik az eső ,igaz nincs hideg legalább. Megnyugtattál! Ami elszomorít, az az ,hogy tegnap is meghalt motoros. Mikor térnek észhez ?
Nem hallottam ilyenről. Ha lenne akkor is NKH-val közösen. De felénk max. súlytmérni szoktunk együtt, meg most majd AETR lesz orba szájba.....abban van a pénz, ezt hajtják fentről, a kipuff nem nagyon érdekes ilyen szempontból, tehát ilyenre nem hiszem, hogy közös akciót szerveznének.
Szia pohi.
Arra lenék kíváncsi ma Hajdúszoboszlónál trafizták a városba behajtó kocsikat mi meg pont kifele mentünk a városból én 50 max 60al mentem haverom kicsivel többel. nézik a kifele haladó járművek sebességét is?
Szia pohi.Ma mentem 160 km-t a ruhában és az első 20 percben kicsit furcsa volt , de aztán szinte elfelejtkeztem róla.Meg úgy néstem ki mint egy motoros . Igaz kicsit színesnek találom.
Crazy, azért az ártatlanság vélelmét ne értelmezzük már tettenérésre is...amúgy büntetőjogi kategória, ami a szabsban is érvényesül, kivéve objektív felelősség.
Az oktatója tudja jól.
az a baj h ez egy mabiszos ügy! a csávonak nem volt kötelezője aki belémjött:S
a garanciában azt mondta az ügyintéző h továbbította a papírokat pestre a kárügyintézőkhöz és elvileg 15 napon belül fizetni kell! ha kifizetik nekem a 371ezer ft kárt + az Écs-re 200at akkor ok lenne! amúgy a motorra 2.598.000ft adtam meg h ennyiből számoljanak! a garanciában csak a papírokat intézték és küldték fel pestre velük nem tudok egyezséget kötni:S lehet fel kell hívnom a mabiszt h akkor mennyi is az annyi!
régen volt egy ismerős rendőr csepelen, akkor újították fel a szabadkikötő utat
mahartnál kirakták a cuccot és ahogy jöttel le a hídról a lejtőn már ott mért az meg tuti van 2km
mire megláttad már rég bemért.....