Te egy állat vagy.....mégpedig medve.....tudom..... .....jól megy a seggednek.....belső ellenőrzés nem keresett még? Ha nem akkor figyelnek az tuti .....Szép motor csak értelmetlen a agy erő, mert lefúj a szél, de ha neked ez jön be....te tudod.....én már inkább valami idomosat vettem volna....hiteles?
Hello!
Pohi lenne gy kérdésem. Lett rendszámvilágítás kompletten a lámpával együtt, csak az a baj hogy nem nagyon világítja meg a rendszámot hanem inkább a rendszámtartót tetejét világítja meg. az nagyon gáz?
Pohi! Ne sportolj! Látod hová vezet, szegény fehérvári srác.Churchill mondta : (nagy példaképem) Csak semmi sportot kérem!A szivar szinte állandóan a szájában lógott, és a whiskit is nagyon szerette! A füst tartósít a szesz fertőtlenít ! Ez egy jó tanács?!? Vagy nem?
Ááááá.......nemhogy füvet nem, hanem egyáltalán nem cigizem, nem iszom alkoholt, nem drogozom, csak dugni szeretek, de azt nagyon cigi alkohol és drog helyett is inkább ........csakhát elég béna, hogy döglődöm a betegségekben, mert elhízva sem vagyok, sportolok is mostanában, már ha a kondizás meg a boxzsák püvölése sportnak elmegy....
Tehát tanúság, ha egészségesek akartok maradni cikizzetek, igyatok, drogozzatok, zabáljatok ,ne sportoljatok és ne dugjatok
Mondjuk 5.5 lityiből elvan a picike így általános járatban, ha van benne egy kis 260 környéki kergetőzés akkor 6.5, de szerintem 5 literből elketyegne túratempóban....
Pohi lenne gy kérdésem. Lett rendszámvilágítás kompletten a lámpával együtt, csak az a baj hogy nem nagyon világítja meg a rendszámot hanem inkább a rendszámtartót tetejét világítja meg. az nagyon gáz?
Tehát tanúság, ha egészségesek akartok maradni cikizzetek, igyatok, drogozzatok, zabáljatok ,ne sportoljatok és ne dugjatok