Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te egy állat vagy.....mégpedig medve.....tudom..... .....jól megy a seggednek.....belső ellenőrzés nem keresett még? Ha nem akkor figyelnek az tuti .....Szép motor csak értelmetlen a agy erő, mert lefúj a szél, de ha neked ez jön be....te tudod.....én már inkább valami idomosat vettem volna....hiteles?
nem.a buzik fognak megbaszni
A lényeg hátrafelé ne világítson......a fénye a rendszámra essen, ha halvány ez van.....nem szól érte senki
Na ugye másik okos nem hittetek nekem
pohi ezért keresztre feszítenek?
Hello!
Pohi lenne gy kérdésem. Lett rendszámvilágítás kompletten a lámpával együtt, csak az a baj hogy nem nagyon világítja meg a rendszámot hanem inkább a rendszámtartót tetejét világítja meg. az nagyon gáz?
Ajjaj.
Van benne valami....
Ha jól emlékszem 94-ik évében halt meg!
Pohi! Ne sportolj! Látod hová vezet, szegény fehérvári srác.Churchill mondta : (nagy példaképem) Csak semmi sportot kérem!A szivar szinte állandóan a szájában lógott, és a whiskit is nagyon szerette! A füst tartósít a szesz fertőtlenít ! Ez egy jó tanács?!? Vagy nem?
Persze visszamegyek. Amúgy is hallgatok az öregebbre, tuti tapasztalatból beszél.
püvölni.....hát leginkább "F"-el lejet püvölni a boxzsákot
Örülök, hogy jól vagy a dokihoz menj vissza ebben a korban már nem leht viccelni a betegségekkel ....
Hogy kell a boxzsákot püvölni? Lehet, hogy ott a baj.
Nem úgy van, hogy Magyarországon nincs üldözés? Nem tom, de úgy hallottam valakitől.
Ááááá.......nemhogy füvet nem, hanem egyáltalán nem cigizem, nem iszom alkoholt, nem drogozom, csak dugni szeretek, de azt nagyon cigi alkohol és drog helyett is inkább ........csakhát elég béna, hogy döglődöm a betegségekben, mert elhízva sem vagyok, sportolok is mostanában, már ha a kondizás meg a boxzsák püvölése sportnak elmegy....

Tehát tanúság, ha egészségesek akartok maradni cikizzetek, igyatok, drogozzatok, zabáljatok ,ne sportoljatok és ne dugjatok
Nem is fáj a fülem. Igaz kicsit tyüket vagyok még rá, meg vissza is kéne mennem a dokihoz, de amúgy minden ok.
Ritkán megyek annyival, általában a sebességkorlátokat betartjuk, csak kergetőzés közben tekerem neki oda...
Bagoly mondja fülfájós
Szerintem a FŰVEL vigyázz,azt hagyd abba!
Azért a 260 -körüli sebességekkel vigyázz!
Egy szóval, hikomat vagy.
Inkább tanulj meg ügyesen kanyarodni...
Mondjuk 5.5 lityiből elvan a picike így általános járatban, ha van benne egy kis 260 környéki kergetőzés akkor 6.5, de szerintem 5 literből elketyegne túratempóban....
Korlátlan MOL aranykártya