Pohi:
faterom 73-ban Chemnitzben szerezte meg a motoros jogsit. Természetesen rég elhagyta és nem is motorozott. Ha megszerzem az igazolást, hogy volt korlátlan A jogsija Németországban, itthon milyen úton jut újra jogsihoz?
Hát ehhez az éjszakai sebességméréshez annyit, hogy bennünket pár éve sötétben mértek be, nem Én vezettem, hanem a párom.Le is fényképezte a tü-tüt a rendszer.
Köszi!
Visszahelyezni nem kell, mert automatice forgalomba helyeződik a fél év lejárta után. De akkor várok pár napot, és kötök biztosítást rá. Gondolom a netrisken is lehet. Már B2-be lesz. Sajnos a másik mocim meg ismét A0, a biztosító balf@szsága miatt, de már nincs kedvem 5000 Ft különbségértért tovább harcolni. Ha elmegy a Bandita, akkor átviszem rá a B2-t.
Gondolom megcserélni nem lehet amíg megvan mindkettő.
Szerencsére nekem az A0 is csak 18-20e körül van a díj.
Szia pohi!A Jó Isten áldjon meg vagy 4-5 apró gyerekkel! Már azt hittem , hogy a túlzásba vitt nemi élet hiánya valami szövődményt okozott, és rádjött a keh.
tangerine kitudod vonatni megint fél évre de akkor ugrik a bonus a biztosításodból.Én ugyanígy jártam,a biztosító természetesen nem hívta fel a figyelmem erre,és kaptam egy szép levelet amiben leírják,hogy érdekmúlás miatt felmondják a biztosítást és B4-ből visszartak B1-be.Ez a kis okosság levan írva minden szerződésben a KISBETŰS RÉSZNÉL!:)))A megoldás,hogy mielőtt megint kivonod forgalomból,előtte visszahelyezteted forgalomba bemész a biztosítóhoz a forgalmival(hogy igazold a forgalomba helyezést)majd befizeted a biztosítást mondjuk 2napra.Ahogy letelt a két nap megint kivonatod forgalomból,bemész a biztosítóhoz lemondod a biztosítást megint és a biztosító BEKAPHASSSA!
Én sajnos nem vágtam ezt a dolgot és a kocsim éves 24ezer forintos biztosítása hirtelen 43ezer lett:(((
Remélem tudtam segíteni.
Ennek az agyakban kell tudatosulnia,sokan,sokszor leírtak már bennünket az ezer év alatt,mégis itt vagyunk,talpra álltunk! Nem véletlen gyűlölik az ellenségeink a főnixmadarat!Ezt a harcot nekünk kell megvívnunk,ha elbukunk gyerekeink tanulhatnak héberül,hogy tudják szolgálni országunk új tulajdonosát !Remélem egyértelműen írok? A többiektől elnézést kérek ezért a 'kis" kirohanásért,meg a topic OFF-ért!
Nincs azzal gond ha nem használod, egy hét alatt nem vonják ki a forgalomból. Ha nincs időd ezzel foglalkozni, menj fel a netre, kösd meg ott a biztosítást. Rengeteg cég ad kedvezményt ha online kötöd meg. A biztosításod pedig attól a perctől érvényes. Kinyomtatod amit a reg végén kidob és berakod a forgalmiba. Később küldik a csekket.
fenyooldrider,
a gazdasági lefolyonk egyre gyorsabban forog amit a politikai elitűnk még jobban megpörget, és kis országunk hamarosan lecsorog a lefolyon,,,,,
Mi van akkor ha hétfőtől van forgalomba helyezve a motorom (ideiglenesen volt kivonva télre),de még nem kötöttem rá biztosítást?
Nem is használom,csak egyszerűen nincs időm ezzel foglalkozni.Magyarul ha mondjuk csak a jövő héten lesz rá köve biztosítás később buzerálhatnak-e miatta?
Szerintem nem,de azért kérdem hátha valaki tudja pontosan...
RONIS-nak üzenem:Egyik haverommal ott voltunk a Magyar Gárda avatóján,de ott a tömegben még csak egy hangos szó sem hangzott el,voltak gyermekes anyukák,családok, idős emberek,akik a Gárdisták egyenruháját simogatták szeretettel mikor elmentek mellettük!Mikor vége volt az egésznek,kultúráltan oszlott fel a tömeg!Csak azt nem értette senki,hogy a DózsaGyörgy úton miért nem engedtek át senkit a ROBOTZSRUK,meg hogy mi a faszt keres egy teljesen békés összejövetelen kb4-500 rendőrkommandós?!?
Ezt nem mutatta a sajtó egészen véletlenül,meg a békés tömeget sem,mert akkor láthatta volna a nagyérdemű,hogy azon a néhányszáz kormánylízinges 'huligánon" kívül MINDENKI BÉKÉSEN,MÉLTÓSÁGTELJESEN VISELKEDETT!(kivétel a Morvai Krisztinára támadó robozsaruk)
Hello, meg tudnátok mondani h motorral hogyan tudnak a rendörök lefényképezni és azonosítani? mert szerintem a motor elejét fényképezik vagy tévedek? Lehet lekaptak a minap Bocs ha hülye a kérdés csak nem volt még velük dolgom.
faterom 73-ban Chemnitzben szerezte meg a motoros jogsit. Természetesen rég elhagyta és nem is motorozott. Ha megszerzem az igazolást, hogy volt korlátlan A jogsija Németországban, itthon milyen úton jut újra jogsihoz?