Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pohi:
faterom 73-ban Chemnitzben szerezte meg a motoros jogsit. Természetesen rég elhagyta és nem is motorozott. Ha megszerzem az igazolást, hogy volt korlátlan A jogsija Németországban, itthon milyen úton jut újra jogsihoz?
tehát a megoldás!

Elölre-hátulra bazi erős lámpákat!Ja hogy a többi közlekedő?!
A lényeg,akkor éjszaka merhetünk mint vaddisznó!
Az SCS-en van éjszaki mód, de nem mérünk este. Előlről nem jó, mert elvakítja a lámpa, hátulról tökéletes képet készít.
Hát ehhez az éjszakai sebességméréshez annyit, hogy bennünket pár éve sötétben mértek be, nem Én vezettem, hanem a párom.Le is fényképezte a tü-tüt a rendszer.
A lézer nem lát. Amúgy működik éjszaka is, megméri a sebességet, csak a kamera nem tud értékelhető felvételt késziteni.
Szia Pohi.
Szakmai kérdés: éjszaka, tök sötétben szoktak-e trafizni? A lézer sötétben is lát?
Próbálom. Már lassan egy éve.
Köszi!
Visszahelyezni nem kell, mert automatice forgalomba helyeződik a fél év lejárta után. De akkor várok pár napot, és kötök biztosítást rá. Gondolom a netrisken is lehet. Már B2-be lesz. Sajnos a másik mocim meg ismét A0, a biztosító balf@szsága miatt, de már nincs kedvem 5000 Ft különbségértért tovább harcolni. Ha elmegy a Bandita, akkor átviszem rá a B2-t.
Gondolom megcserélni nem lehet amíg megvan mindkettő.
Szerencsére nekem az A0 is csak 18-20e körül van a díj.
Próbáld a páros izzadást !
Már megyegetek ki belőlle.....bár még tegnap is fújtam rendesen...
Szia pohi!A Jó Isten áldjon meg vagy 4-5 apró gyerekkel! Már azt hittem , hogy a túlzásba vitt nemi élet hiánya valami szövődményt okozott, és rádjött a keh.
vér nélkül nincs változás...
ki lehet
de addig menj,míg le nem telik...
Akkor inkább add el minek van ha nem használod?
tangerine kitudod vonatni megint fél évre de akkor ugrik a bonus a biztosításodból.Én ugyanígy jártam,a biztosító természetesen nem hívta fel a figyelmem erre,és kaptam egy szép levelet amiben leírják,hogy érdekmúlás miatt felmondják a biztosítást és B4-ből visszartak B1-be.Ez a kis okosság levan írva minden szerződésben a KISBETŰS RÉSZNÉL!:)))A megoldás,hogy mielőtt megint kivonod forgalomból,előtte visszahelyezteted forgalomba bemész a biztosítóhoz a forgalmival(hogy igazold a forgalomba helyezést)majd befizeted a biztosítást mondjuk 2napra.Ahogy letelt a két nap megint kivonatod forgalomból,bemész a biztosítóhoz lemondod a biztosítást megint és a biztosító BEKAPHASSSA!
Én sajnos nem vágtam ezt a dolgot és a kocsim éves 24ezer forintos biztosítása hirtelen 43ezer lett:(((
Remélem tudtam segíteni.
Jut eszembe. A Banditámat fél éve kivonattam a forgalomból, asszem jövő héten telik le. Ki lehet vonatni ismét fél évre mexakítás nélkül?
Ennek az agyakban kell tudatosulnia,sokan,sokszor leírtak már bennünket az ezer év alatt,mégis itt vagyunk,talpra álltunk! Nem véletlen gyűlölik az ellenségeink a főnixmadarat!Ezt a harcot nekünk kell megvívnunk,ha elbukunk gyerekeink tanulhatnak héberül,hogy tudják szolgálni országunk új tulajdonosát !Remélem egyértelműen írok? A többiektől elnézést kérek ezért a 'kis" kirohanásért,meg a topic OFF-ért!
Nincs azzal gond ha nem használod, egy hét alatt nem vonják ki a forgalomból. Ha nincs időd ezzel foglalkozni, menj fel a netre, kösd meg ott a biztosítást. Rengeteg cég ad kedvezményt ha online kötöd meg. A biztosításod pedig attól a perctől érvényes. Kinyomtatod amit a reg végén kidob és berakod a forgalmiba. Később küldik a csekket.
visszamenőleg megkötik....kötelező, ez a neve is.
fenyooldrider,
a gazdasági lefolyonk egyre gyorsabban forog amit a politikai elitűnk még jobban megpörget, és kis országunk hamarosan lecsorog a lefolyon,,,,,

és a szél becsukja a mesekönyvet,,,,,

2009 M.O. reality,,,,,,,,,
Sziasztok!

Mi van akkor ha hétfőtől van forgalomba helyezve a motorom (ideiglenesen volt kivonva télre),de még nem kötöttem rá biztosítást?
Nem is használom,csak egyszerűen nincs időm ezzel foglalkozni.Magyarul ha mondjuk csak a jövő héten lesz rá köve biztosítás később buzerálhatnak-e miatta?
Szerintem nem,de azért kérdem hátha valaki tudja pontosan...
RONIS-nak üzenem:Egyik haverommal ott voltunk a Magyar Gárda avatóján,de ott a tömegben még csak egy hangos szó sem hangzott el,voltak gyermekes anyukák,családok, idős emberek,akik a Gárdisták egyenruháját simogatták szeretettel mikor elmentek mellettük!Mikor vége volt az egésznek,kultúráltan oszlott fel a tömeg!Csak azt nem értette senki,hogy a DózsaGyörgy úton miért nem engedtek át senkit a ROBOTZSRUK,meg hogy mi a faszt keres egy teljesen békés összejövetelen kb4-500 rendőrkommandós?!?
Ezt nem mutatta a sajtó egészen véletlenül,meg a békés tömeget sem,mert akkor láthatta volna a nagyérdemű,hogy azon a néhányszáz kormánylízinges 'huligánon" kívül MINDENKI BÉKÉSEN,MÉLTÓSÁGTELJESEN VISELKEDETT!(kivétel a Morvai Krisztinára támadó robozsaruk)
Pl. úgy, hogy ide beirsz egy hozzászólást és önmagadra terhelőt teszel
Hello, meg tudnátok mondani h motorral hogyan tudnak a rendörök lefényképezni és azonosítani? mert szerintem a motor elejét fényképezik vagy tévedek? Lehet lekaptak a minap Bocs ha hülye a kérdés csak nem volt még velük dolgom.