Csak akarok míg rendőr nem integet utána magyarázkodom.Én sosem mondtam hogy mintapolgár vagyok azt te mondtad.Jogsi megvan csak a fránya technikai akadályok kevés a műanyag a gyártósorban. stb.Hogy áll a te jogsid.Sikerült már letenni?
Amúgy tényleg viszket a seggem ilyen mikor a hóhért akasszák na.
nocsak nocsak..a nagy mintapolgár
viszket a tenyered vagy mi....
na üljél szépen a seggeden és várd meg amíg megkapod a jogosítványt....
hmmm..mik vannak
jogositvány nélkül akar motorozni
Ha feljelentettek, alkalmazhatnak pénzbüntetést és vezetéstől vagy kategóriától való eltiltást. Majd írnak papírt róla, de megúszhatod figyelmeztetéssel is ha még eddig nem volt semmi ilyesmid...
A megállni tilos benne van. Meg még jópár dolog. A megállni tilos fix 30.000 Ft, benne van még a tilos jelzésen áthaladás, kötelező haladási irány, behajtani tilos ezek asszem 100.000 Ft, ha van róla felvétel, ha nincs akkor szabs feljelentés.
Mindenki mást mond erről évek óta. Én mentem vele, kérte is a rend őre, elfogadta gond nélkül nem is egyszer. (Ha jól emlékszem az elejére rá vannak írva a kategóriák, és a papír igazolja hogy folyamatban van a jogsid)
Sziasztok!
olyan problémám van hogy elkaptak a rendőrök egy125 ös motorral és nincs rá jogsim de van b.kat.jogosítványom!azt is elveszik ?mennyi lehet a büntetés? amm feljelentettek ...köszönöm:)
Ez Gödöllő.Itt minden lassabb és nehezebb.De ez van közel.A forgalmit is március elején vittem a papírokat aszongya a néni majd április 17-re ad időpontot.Frászt akkor volt időm bementem az árpád híd melletti irodába 1 déllelőtt megvolt.Viszont most a meló miatt nem tudok szaladgálni jogsi miatt.
Szal akkor egyezkedés a rendőrbácsikkal vagy maradjak a seggemen 09.-éig?Áhh nem igaz.
Inkább ne, van aki elnéz van aki nem. Elvileg amíg nincs meg a "rendes" addig a papírral csak a már addig is meglévőket használhatod. De egyébként nem szokott 2 hét lenni, pár nap.
Ez pont időszerű kérdés.Én kicsit előrébb tartok.Okmányirodában voltam a vizsgaigazolással.Kaptam egy A4-es lapot fényképpel adatokkal az okmányirodás nénitől.Namost 2 hét mire legyártják a jogsit addig mehetek az A4-es papírral vagy inkább hanyagoljam 09.éig?
Nekem is az volt.
Nem is vártam ki. Sőt a KF-re menet egy rendőrtől kértem útbaigazítást, aki megállított, mert szándékomon kívül kb 5 métert járdán haladtam.
szerencsére nem kért iratokat. Megizzadtam rendesen.
Ettől megkímélheted magad, ha kivárod azt a pár napot.
Még hideg van amúgy is.
Éevényes vezetői engedély nélkül közlekednél viszont már nem valósítanád meg az engedély nélküli vezetést. Attól függetlenül 3-20.000-ig bírság vagy feljelentés.......szerintem várd ki azt a pár napot Tudom nehéz nekem is az volt, de jobb a békesség...
Egy kérdésem lenne, tegnap sikeres városi vizsgát tettem A21-ből.
A közlekedés felügyelet, még nem adta ki az okmány irodába való vizsga igazolást, és így még okmány irodában sem voltam.
A kérdésem az az lenne hogy mi van ha most megyek motorral és megállít a rendőr? Rendelkezem én már a motorozás jogával. Egy fényképes vizsgaigazoló lapom van, amit esetleg fel tudok mutatni. Amin be vannak jegyezve a vizsgák! Illetve egy forgalmi vizsgát igazoló papír. Számíthatok a rendőrbácsik jóakaratára? Vagy ugyan azt várhatom mint ha jogsi nélkül mennék?
Itt a jó idő és nehéz megállni hogy ne csavarjon az ember egyet a gázkaron! Kösz előre is a választ!
Amúgy tényleg viszket a seggem ilyen mikor a hóhért akasszák na.