Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyél, ne írogass
sérülés mértékétől és javítás módjától függ.pl:számlás gyári alkatrészes écs kevesebb mint javításos egyezségi,de még itt is van okosság.csak tunni köll a jogaid
jójaz...küggyé belőle...lefojtom vele a bakonyi gombás izét
kárbonárá italy fos
nekem nem egészen két hónaposra 200.000 volt az értékcsökkenés.....
remélem nem halat eszek boxkesztyűben...
erről még megkérdezlek...bár én is így beszéltem a szakértővel
eszek.utána.tudom most jön hogy mindíg zabálok
kikerülhető
itt vagy? megyünk most kicsit?
van még egy két tétel amit ki lehet fizettetni a biztosítóval persze ők önmaguktól nem fogják felajánlani
Csak nehogy számlára fizessen majd a bizti...(vagy javító számlájára)
Értékcsökkenés megállja a helyét.
igen erre már kell fizetni.ha elakadsz keress meg
karugyintezes@freemail.hu
elég sok az ÉCS értéke,de abból is van 3 féle
akkor jó, amit mondasz...csak ez a cccp lökött és nem hallgatott rád
szevasztok!
a héten kaptam egy jogerős rendőrségi határozatot, h a srác aki belémjött összel ő volt a hibás! ezt bevittem a biztosítohóz akik tobábbküldték a mabisznak a papírokat! véleményetek szerint erre már kell fizetnie a biztosítónak? nagyon remélem h fél év után fizetni fog vagyis remélem!
ja és még vmi, a motorom a baleset napján volt kereken 1 hónapos, benyújtottam értékcsökkenésre is egy kérelmet erre mennyire szokott fizetni a biztosító? 1 hónapos motor volt zsír új
hát ez az lesz
Csak büntető ügyben "él" az ártatlanság védelme.
ekkora hülyeséget még nem hallottam te idióta.ártatlanság vélelme.ismered ezt a kifejezést?amíg nins határozat vagy bírói végzés addig nyista vád-ergo addig természetesen nyugodtan befejezheted a már elkezdett tanfolyamot.mi köze ennek a beszopáshoz?nagyon hülye vagy.a rendőrségi határozat ellen 8 napon belül kifogást terjeszthetsz elő amelyben tárgyalás tartását kéred.mondom nyolc!nap.ez fontos.onnantól hogy a kezedbe vetted a határozatot.miután ezt visszaküldted a rendőrségnek ,fogsz kapni egy pappert amelyben az ügyet továbbítják a területileg illetékes bírósághoz.no amíg az nem hoz jogerős ítéletet adig te nem vagy bűnös faszikám,ergo leteheted a jogsit és használhatod a motorod jogosan.de már 2x mondom el ugyanezt.az oktatót meg hugyozd le hogy ilyen hülye?kaptál papírt arról hogy nem folytathatod a tanfolyamot?nem .akkor tul.képp miről is beszélünk?
nem lehet
beszéltem az oktatóval....
Azt mondta,hogy volt ilyen eset és a gyerek jol beszopta a faszt...
Csak az a megoldás lehetne,amit emlitettél,hogy vigyem bíróság elé az ügyet,mert az jócskán sok idő,mig odáig eljutunk...
abban maradtam vele,hogy várjuk meg mire büntetnek aztán segit ..
amugy jó csóka...volt már ilyen szituban,ugyhogy meg lesz oldva....
abban maradtunk,ha megjön a büntetés felkeresem átnézi és segit abban,hogy minden zsír legyen
ugyhogy amig nincs semmi biztos addig ugy állok hozzá,hogy no jogsi...
mindenesetre 1-2 hét és kiderül,hogyan csinálhatunk kiskaput
Hát remélem nem fogsz megsértődni.De most kijelentem rád sosem fogok hallgatni.
Nem kötekedek csak tényeket közlök.
mondtam hogy felejzd be azt a kurva jogsit amig meg nem jön a határozat agyas
hát igen.....
Szerintem kibírod
meg tudod csinálni
képes vagy rá
bár szerintem ha le is igazolnak,aminek kicsi az esélye...elnézik...
Nekem is elnézték egyszer amikor elkezdtem a jogsit és még csak a kreszvizsgám volt meg...
azt mondták sipirc haza
szal szerintem ilyekor már nem kötekednek,bár rendőrtől is függ....
ez a leguttóbbi eset a pia miatt volt...akkor is azt mondták elengednének egy 20.000 es csekkel,ha nem lennék itta,de igy nem tehetik
ugyhogy ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz...
vagy nem..de az biztos
Hát ez szopás a köbön.Én pont ezért kérdezek utána mérleglem hogy menni vagy nem menni.
Így lehet otthon maradok.Vagy nem, még alszok rá csak rohadt messze az a 09.-e.E van bár nem kockáztatom a szezont.
Bazz a végén még tényleg felelős mintapolgár leszek.Húúúúú hol a laposüveg.
A gondom az, hogy kaptam egy 10.000 Ft-os bírságot, amit a közterület-felügyelet rótt ki....na mindegy, megnéztem a jogszabályt, sajnos fizetnem kell
Akasztják a hóhért.....pedig csak egy táblát néztem be, felfestett parkolóba álltam, és befizettem a parkolási díjjat is
az én jogsim most ugy áll,hogy ....
már csak a forgalmi vizsag lett volna,amikor történt az az ominózus eset,hogy lemeszeltek a zsaruk 3 hete...
előreláthatólag 1-max 2 év eltiltás ezt a majdnem kész jogsit meg elfelejthetem
Ugyhogy egy darabig no jogositvány
ez szopás.....
igy utólag nem érte meg...
bár ha tudja az ember hogy elesik,leül...na de....