Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az alapból 2 személyesre volt vizsgáztata, úgyhogy ilyen szempontból nem volt vele semmi. Olyat én is hallottam hogy 1X autó, 1X meg 3 kerekű motor. Utcánkba volt is egy bácsinak, de hogy mi lett vele, na meg a bácsival.
A bőregerekkel mindig bajban voltak a szabálalkotók, évenként más kategóriába estek volt hogy motorkerékpár volt hogy autó rendszámosak voltak.Bár a legtöbb kézikocsiként végezte.
A velorexnek rendes rendszáma volt. Nem tudom motor vagy autó, de a szomszéd olyannal küzdött.....világi volt mikor hátramenetben is megvolt az összes sebesség és 50-el húzott ki hátra az utcából.
Az azt hiszem más elbírálás alá esik, mert mozgáskorlátozottaknak készült.
akkor a velorexvel mit kezdene a bíró
Ebből látszik, hogy a "nagyokosok" mennyire vannak tisztába a szabályokkal...
ja, leesett. Kicsit belassultam
De már tudom a nyugdíjszámítási szabályokat
tata?
az a 4 nap a tatának ajándék
pénteken kerül fel
suhannál el te a tata mögött a yoshi végű béla királlyal
Áh az hogy 45 vagy 50 nem oszt nem szoroz.Én inkább a kínai tescos gépek 70 KM/h jára gondoltam a határnak.
Maximálisan egyetértek abban, hogy a mostani 40 km/ó sebesség sokkal balesetveszélyesebb mintha felemelnék ezt 50 km/ó-ra.
Az adórendszer és annak behajtása egész szépen műkszik.A közpénzek elsíbolása beszerzések normál ár 2x-esén havernak lepasszolása és még sorolhatnám.
Na a viccet félretéve a robogók és egyébb lassú gyöszök rendszámozása és korlátozása azért nem megy mert hozzá kéne tenni az ellennőrzésükhöz szükséges apparátust ami viszont pénzbe kerül.Tehát mondjuk itt a rendszámozás ha az NKH-ra 3-4 hónap alatt rázúdul az a KB 200-400e kismotor egyszerűen lebénul és semmit nem vagy nagy nehezen lehetne elintézni.Ezt a törvényalkotó nem gondolta át majd szóltak neki hogy nem fog menni így visszavonták.Azonkívül a smk 45 KM/h felettire növelésétől meg egyszerűen irtóznak pedig ot csak jogszabályt kéne módosítani.
Nade a média rászállt a motrosokra és ha ezt előveszik mindjárt az lessz húúúú de rossz hogy növelik a sebességhatárt mennyi balaeset lessz.Pedig a mostani szabály ami balesetveszélyes.
Mi műxik normálisan kishazánkban,miért pont ez működne?
nem, ez is fasszopóság mint a sokmás minden.
Lehetséges, na de ilyen ügynek aki nekiáll, hááát ..... nem is tudom?
De érdekes, hogy nincs rendezve ez a mopedautós dolog az egy, de akkor az hogyan lehetséges, hogy B jogsival meg lehet segédmotort vezetni. Ha meg csak simán akarsz segédmotorra jogsit akkor rutinpálya meg forgalomban való vezetés. Ez összeegyeztethető? Csak kérdem.
Van az a pénz
Ő már felépítette a házát, nem praktizál.
Ide már Petrocelli kell
itt az smk-n van a hangsúly, de arra hivatkozott a bíró, hogy nem rajta, benne ült az ember
Igen,csakhogy SMK-n nem lehet utast szállítani....
SMKP only 1 személy...
ez a baj az elektromos robogókkal és motorokkal is. Kurva jó, hogy környezetkímélő, jól gyorsul stb. de ha a hülye autós nem hall akkor életveszélyes. És a gyalogos még ha nem vak is hajlamos nem szétnézni...
elhiszem. Békésen álldogáltam a kocsi mellett, erre érzem hogy elhúz mögöttem egy szellem.....