Hello! Ha szemből valószínű, hogy lekaptak háromlábúval és nem állítottak meg akkor várhatok csekket? Rendszámot ilyenkor tudják valahogy fotózni? Nem voltam még ilyen helyzetben, remélem nem fogok semmit kapni.
Üdv!Pohi nem beszélek senkivel ez egy fórum nem?Ebből a rendszámtáblafelhajtósdiból már láttam vagy 10félét,de a rendőr nem hülye.Csináltam már pár hülyeséget életemben és lekopogom mindig megúsztam,de olyan rendszámtábla felhajtót semmi pénzért nem raknék fel a motoromra(persze csak azért hogy az udvaromon nézegessem!)ami teljesen átlátszó.Amúgyis ez a dolog túl van lihegve.Megnézném azokat az embereket akik ilyen okosság felszerelése után mit csinálnak,ha azt látja a visszapillantó tükörben,hogy szirénázva jön mögötte a rendőr.Akkor már megkell ugye pattanni.Szerintem sok fiatal felsem fogja mibe vágja a fejszéjét amikor ilyen kütyüt rak a motorjára.Persze vannak olyanok akik okosak és mindig megtalálják az egérutat..hehhehh
Te most kivel beszélsz? Egyébként így van pár oldallal árébb pont ezt veséztük ki olvass vissza...... Én nem látom akadályát ennek a rendszámtartónak a jelenlegi szabályok szerint persze addig amíg nincs felhajtva.
RTV 29§ (6) A rendőr az igazoltatott személy ruházatát, járművét átvizsgálhatja, ha azt a személyazonosság megállapítása, a közrendet, a közbiztonságot fenyegető veszély elhárítása, bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésének gyanúja szükségessé teszi.
Ez a vaterás hirdetés nem rossz,de még kéne rajta finomítani.Ha megállítt a rendőr és benéz a keret mögé,meglátja a billenő szerkezetet,akkor már csak azért is megb@ssza a szádat akármire(kopott a gumi vagy amit kitalál)....
Mondjuk érdekes dolog ez, mert itthon nálunk az izzókészletet és biztosítékkészletet valamint az eü csomagot motorhoz a 6/1990-es köhém rendelet követeli meg, de ezt külföldire nem vonatkozik, szóval nem tudom odakint mi alapon kérik ezt.....szerintem ők sem kérhetik tőlünk....a biztosítás az más tészta.
...jaj te kicsit flusztrált vagy mostanában .......zseby -t ha látod valahol valamelyik fórumban ő tud ajánlani méhviaszos szmötyit, ő használja és szerinte jó.
Hát még meg nem ázik nem hiszem, de ha igen, meg ugye az idő vasfoga is közrejátszik akkor lehet kapni méhviaszos kencéket rá. Én nem nagyon kenegetem az enyémet és nem sír miatta, bár már több sebből vérzik szóval lehet meg sem tud szólalni .....volt hogy téliesítéskor átkentem babaolajjal......
Értem.....izzókészletet még nem szereztem be öcsinek, de veszek majd egy h7-est egy irányjelző meg egy helyzetjelző égőt, ülés alatt csak elfér valahogy......zöldkártyát hordtam magammal mikor az R1-em volt, asszem öcsémnek alapból küldik, tehát azzal sem lesz gond.....
Tényleg szabályos vagyok....a sebesség az szokott több lenni a kelleténél, de minden más fitti......még elsősegély csomagom is van, bár nem tudom náluk egyáltalán kötelező e....
Csak egyszer büntettek meg, a szokásos párkányi hídra balra kanyarnál. Viszont nagy túrákat is(1X közel 30-an) is szervezünk arra és többnyire a rendőrök jól állnak a dologhoz. Volt, hogy közénk besoroló veszélyesen előzgető-leszorító audit kaptak ki pedig azt hittük először, hogy minket akarnak megállítani. Az 577-en 2X fordult elő, hogy motorosrendőrök még intettek is, hogy kanyarban előzzük meg őket és a "sportolókat" sem basztatták.