szerény számitásaink szerint,hogy lefedjed egy auto teljes elejét,4-7 blokkolora van szükség!Ez az elfogadhato minöségböl,ugy 300-420-ezer forint!Ráadásul a rend éber örei is okosodnak,és halottam már arrol,hogy folyamatosan válltozo frekin fognak müködni a trafik!Akkor meg már beis hányt a blokkolo!
Tisztában vagyok a gyengéivel is, nem az ismeretlenbe ugrom bele. Ahol mérésre számítok ott úgyis ésszel megyek de ha meglepnek valahol akkor legalább van egy esélyem és a yardok mellett már a megengedettel megyek el. Ennyi a célom vele, nem több de azért köszi!
ja a radarelőjelzőre gondoltam. Pedig úgy néz ki a leaser interseptor lézerblokkolom mellé venni kell még egy ilyen kütyüt is, mert gombamód szaporodnak a fix trafik
ha veszel lézerblokkolót csak jót válassz! ócsó pénzért szart kapsz ne felejtsd szavam
Pl én pont azt a szakaszt nem ismerem nagyon, és idegesíteni sem akarlak, de a villanó vörös fény bizony nem jelent túl jót. Az MO a melletem lévőt pont láttam, hogy leveszi, ahogy a belsőben elment melettem vagy 120-al a hid előtt. Az szép vöröset villant.
A napokban az M7-en száz kilóméteren belül négy lézert blokkoltam, kizárolag a hídon lévő közeget láttam a másik hármat, csak mikor már mellettük voltam, úgy megbújtak. (ez autóval) A moccon nincs hj mert nem szeretném, ha kettőnyolcvannál befigyelne egy trafi, vagy egy lézer. A rendőrségi erigyektől még nem szarom össze magam, de már láttam rendőrségibe kawa tucatost az már ellenfél, ott már csak a kimagyarázóképesség és a közös hobby szeretetére alapozott jóindulat segíthet.
Radarra gondoltál nem? Azt lehet jelezni csak az a baj, hogy érzékenyre állítva még a benzinkutak automata ajtajának a szenzorára is beizgulnak ha meg visszaveszed akkor nem jelzi elég messziről radarost traffit sem. A lézerblokkolók jók, húsvétra meg is lepem magam vele
mérnek ezek lézerrel és trafiznak is. Nekem van egy ilyen blokkolóm az autómon az ilyen fáma és hasonló kistársait kiiktatja de a trafit nem. Ahhoz külön kütyü kell, de az csak előjelezni tud és sokszor tévesen informál. Gondolok itt arra, hogy minden szarra bejelez nem csak a trafira. asszem a detektorbolt.hu vagy ilyesmire emlékszek egész pontossan leírják, hogy melyik készülék mit tud, de az árak igen borsosak.
szerintem az inteligencia,meg a jomodor,esetleg joindulat,nem,illetve nemkéne hogy iskola függö legyen!
inkább ki mit hoz otthonrol,milyen nevelést kapott!
Embere válogatja. Köztünk is vannak akik kissé ütődöttek, miért lennének ők különbek?Főleg az olyan aki azért ment rendőrnek hogy a tejút a vállán legyen , azt egy nyeszlett krumplivirág szédeleg rajta.A rendszerváltás környékén bekeveredtem egy nyári rendőrszállásra és lehetett Velük beszélgetni , fizikáról csillagászatról ,elektronikáról stb.Kellemesen csalódtam bennük.
regi szep idok..igaz csak 26 vagyok de eddig az utcan sosem allitottak meg motorral.
Egyszer azonban bevittek fogdaba es mikor elvettek minden cuccot cipofuzot nadragszijjat telefont,akkor az igen kedves rendornek sikerult megkarcolni az eleg draga telefonom.mar azelott is lekezelostilust kaptam pedig megadtam minden tiszteletet.ormester volt ami nagyon alacsony rang es ugy el volt szalllva magatol
Nagyon el volt szallva magatol a kis pocs,es tudom nem minden rendor ilyen de nagyon sokan meseltek csak rossz tapasztalatot.
Ezek utan Mar nem tudok mit hinni roluk.
Lekezeloen viselkednek,szarba sem vesznek,csak ezek utan nehez megadnom a tiszteletet...
Jó nektek mert közületek szinte senki nem találkozott pl. 1978-ban olyan rendőrrel, aki azért lett rendőr mert máshova nem vették fel. Most érettségijük van és az már az alap, ha ezek a tejescsupor politikusok meg nem változtatják.
nekemis van rendör barátom!És sokszor sirni lenne kedvem,mikor sorolja,milyen körülmények között dolgoznak!És igenis teljesen normális hétköznapi emberek!
Nézzétek Pohit!szerintem az egyik legsegitökészebb emberke a forumokon!Bár lehet,ha idegenként,állittana meg közuton,más lenne a véleményem,de az itteni irományaibol,nekem az jön le,hogy ottis normális hangnemet üt meg,amig veleszembeis megteszik!
Ebben sajnos igazad van.
Valóban szégyenérzet is társulhat a rendőrben a munkájához, bizonyos esetekben.
Ennek ellenére fenntartom, hogy a munkáját tisztességesen végző rendőr nem a politikai hatalmat szolgálja.
egyenlőre még engem nem igazoltattak, szal nincs se jo se rossz tapasztalatom. jah és a hátsó szomszédom rendőr, 3 házzal arrébb is rendőr van, valamint az utca másik végén is, szal mondhatjuk, h biztonságba érzem magam
A minősítéssel valóban igazad van. Nem kellett volna minősítenem téged.
Visszavonom
A véleményeddel azonban továbbra sem értek egyet. Itt sztem mindenkinek megvan a politikai preferenciája, mégsem hírdetjük.
A jelen lévő rendőrökről pedig csak szuperlatívuszban lehet sztem beszélni.
szerény számitásaink szerint,hogy lefedjed egy auto teljes elejét,4-7 blokkolora van szükség!Ez az elfogadhato minöségböl,ugy 300-420-ezer forint!Ráadásul a rend éber örei is okosodnak,és halottam már arrol,hogy folyamatosan válltozo frekin fognak müködni a trafik!Akkor meg már beis hányt a blokkolo!