Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi a válaszokat!
Hali! Jó lett a plekó? Gondolom.

Én is járok át szloviba túrázgatni de még rendőrrel sem nagyon találkoztam, nem hogy megbüntessenek....najó én szabályos vagyok a sebességet leszámítva
engem még nem.sosem álltam még meg.rendszám nélkül megy ott is a móka
Ez így van, a határ mellet nem túl barátságosak. De sajnos hozzájuk tartoznak az elérhető környék legjobb szerpentinjei. És büntettek már meg.
azok mindig mindenért,ha magyar vagy
szlovákokról annyit hogy 2/A-n a köcsög a dkeszi kijárónál megáll a belső sávban és indexel hogy ő ki akar hajtani.2 sávval beljebbről kb 15 en vertük majdnem telibe,nem tudom min mult hogy nem...a jo kurvaanyját a szlovákoknak.ugy rühellem mint a szart,mint köcsög sunyi magyarellenes rohadék
a szlovákok büntetnek ha nincs.........
illetve , csak ha unión kívülre mész ....
Környezetvédelmi nem kell, csak a biztosítási "zöldkártya" kell ha külföldre mész.
hali,
lehet eléggé szőke kérdésem lesz, de kell e zöldkártya motorra?
a forgalmiban a környezetvédelmi besorolása 00, ugyanakkor van benne katalizátor.
köszi
jah..... ......szerintem 9-9.30 között leszünk ott, ha nem jó nem baj majd megoldjuk valahogy......csörgök és akkor majd tudod tutira jó e.
átléptünk pest megyébe szakmai ártalom?
akkor okés ugy még jó.akkor odamegyek a fenti molra
Hali! 8-kor indulunk előreláthatólag Balassagyarmatról. Katalinpusztánál mikor átlépünk pest megyébe akkor rádcsörgög és megmondod jó e az időpont meg, hogy melyik mol kútra menjek, bár nekem a város 2/a felöli részén lévő lenne jobb az amelyik az autókereskedésnél van. De nem gond a másik se. Majd egyeztetünk.
holnap mikor jössz erre?mert 10.00kor bírósági progim van .előte vagy kb 11kor ?
Mindenképp, azonnal! 2001-ben eladtam egy tgk-t és a letépett(akkor még úgy kellett) forgalmi darabbal bekocogtam az okmányirodába ahol azt mondták, hogy fölösleges és ezzel ne is fáradjak többet. Azóta több járművet adtam-vettem és nem jelentettem le bízva abban amit mondtak. Tavaly jött felszólítás, hogy cirka 4 volt járművem után fizessem meg a súlyadót mert még a nevemen vannak. Volt közte 20 tonnás is. Vittem az adás-vételiket, de leszarták és ki akarták vonni az összes járművemet ha nem rendezem. Törzstartozás 350 a kamat 250rugó volt. Nem sok választásom volt ha melózni akartam. Persze perelhetem a vevőket, de akik ezt eljátszották abból 2-en cigók, 1 nincstelen és 1 eltünt. Nincs kin behajtani. Farok voltam.
Köszi4

a héten megprobálok bemenni!
Csak ezek olyan idöbeosztásban dolgoznak,illrtve nemdolgoznak hogy ember legyen,aki idöt tud akkora szakitani!
A te érdeked, mert onnantól kezdve nem felelsz a gépért, nem téged vesznek elő. Én eladás után azonnal bementem és bejelentettem. Így a rendszerbe bekerült......ha valamit csináltak volna a géppel a 15 átíráson belül vagy ha át sem íratják én már védve vagyok......most meg a 300.000-es csekkek korában alap az azonnali bejelentés.
Értem!

gondoltam!mértis lenne másképp!
Okmányirodába, adásvételivel.
Nos egy kérdés!

Ha eladok egy jármüvet(ténylegesen a személyautomat),akkor be kell jelentenem az önkormányzatnál,vagy ez már automatikus?
Jah.

(Az adásvételi dátumára kell figyelni még, mert hiába nem adsz csekket, ha az eladás tényét nem fogod tudni igazolni.)
an benne valami, de havernak azért megteszem. Igaz olyanból egyre kevesebb van.
Mondjuk az alap, hogy nem kap tőlem biztosítási csekket, de kölcsönadásit sem....max megkötheti nálam a neten.