Én is járok át szloviba túrázgatni de még rendőrrel sem nagyon találkoztam, nem hogy megbüntessenek....najó én szabályos vagyok a sebességet leszámítva
szlovákokról annyit hogy 2/A-n a köcsög a dkeszi kijárónál megáll a belső sávban és indexel hogy ő ki akar hajtani.2 sávval beljebbről kb 15 en vertük majdnem telibe,nem tudom min mult hogy nem...a jo kurvaanyját a szlovákoknak.ugy rühellem mint a szart,mint köcsög sunyi magyarellenes rohadék
hali,
lehet eléggé szőke kérdésem lesz, de kell e zöldkártya motorra?
a forgalmiban a környezetvédelmi besorolása 00, ugyanakkor van benne katalizátor.
köszi
Hali! 8-kor indulunk előreláthatólag Balassagyarmatról. Katalinpusztánál mikor átlépünk pest megyébe akkor rádcsörgög és megmondod jó e az időpont meg, hogy melyik mol kútra menjek, bár nekem a város 2/a felöli részén lévő lenne jobb az amelyik az autókereskedésnél van. De nem gond a másik se. Majd egyeztetünk.
Mindenképp, azonnal! 2001-ben eladtam egy tgk-t és a letépett(akkor még úgy kellett) forgalmi darabbal bekocogtam az okmányirodába ahol azt mondták, hogy fölösleges és ezzel ne is fáradjak többet. Azóta több járművet adtam-vettem és nem jelentettem le bízva abban amit mondtak. Tavaly jött felszólítás, hogy cirka 4 volt járművem után fizessem meg a súlyadót mert még a nevemen vannak. Volt közte 20 tonnás is. Vittem az adás-vételiket, de leszarták és ki akarták vonni az összes járművemet ha nem rendezem. Törzstartozás 350 a kamat 250rugó volt. Nem sok választásom volt ha melózni akartam. Persze perelhetem a vevőket, de akik ezt eljátszották abból 2-en cigók, 1 nincstelen és 1 eltünt. Nincs kin behajtani. Farok voltam.
A te érdeked, mert onnantól kezdve nem felelsz a gépért, nem téged vesznek elő. Én eladás után azonnal bementem és bejelentettem. Így a rendszerbe bekerült......ha valamit csináltak volna a géppel a 15 átíráson belül vagy ha át sem íratják én már védve vagyok......most meg a 300.000-es csekkek korában alap az azonnali bejelentés.
Én is járok át szloviba túrázgatni de még rendőrrel sem nagyon találkoztam, nem hogy megbüntessenek....najó én szabályos vagyok a sebességet leszámítva
lehet eléggé szőke kérdésem lesz, de kell e zöldkártya motorra?
a forgalmiban a környezetvédelmi besorolása 00, ugyanakkor van benne katalizátor.
köszi
a héten megprobálok bemenni!
Csak ezek olyan idöbeosztásban dolgoznak,illrtve nemdolgoznak hogy ember legyen,aki idöt tud akkora szakitani!
gondoltam!mértis lenne másképp!
Ha eladok egy jármüvet(ténylegesen a személyautomat),akkor be kell jelentenem az önkormányzatnál,vagy ez már automatikus?
(Az adásvételi dátumára kell figyelni még, mert hiába nem adsz csekket, ha az eladás tényét nem fogod tudni igazolni.)