Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

/orosz/ én még nem fogyasztottam szeszt
Most konkrétan mi is jött meg, mert ez nem köziges, hanem simán szabálysértés. Ott igazoltattak, vagy távollétedben?
Hu benge-----ez így elég durva. Felénk ilyen nincs. Szegény kamionost ma beszivattam, gondoltam is rátok. Nyerges vontathatja a 333479 kg megengedett legnagyobb ösztömegű pótkocsit.....pótkocsi: 35000 kg megengedett legnagyobb össztömeg. Szegény vakarta a fejét.....eddig nem is figyelte. Na meg reg.matrica is csak kitört üvegen volt.....
Gondolod majd eldobom a kávét a kezemből és rohanok?
Pohi!
Tőled mint mindenki védőjétől kérdezném, 8 hónappal ezelőtti járdán parkolás( motorral) most jött meg, nem évült el? Mennyi időn belül kell kiszabni a bírságot? Köszi
Nem,nem!

Végig láttuk a történést,mivel ott volt tali!
Megjöttek szemböl a behajtani tilosba,oszt irány a kutra kávézni!tudom mert utánna mentünk meglesni!Ja a kisautos balrol szeretett volna (szabályosan)kihajtani.Mikor ezt szovátette,laza közönnyel azt mondták,tolasson ki!
Na tudod Pohi itt a baj!És utánna az ilyen kéri tölem számon a kreszt,és büntet!Persze tisztelet a kivételnek!
Ezt FülöpGabesznak lőttem, van ilyen tábla megnyugodhat és itt meg is fordulhat
Azért áltak meg ott, hogy a járdán szabálytalanul állót megbüntessék.....gondolom, bár ilyen esetekben és kapcsolok kéket. De az állampolgári bunkóságot én is megkaptam, megálltunk egy megállni tilosban állót elhajtani kidobtuk a mobil kéket, erre a csatlakozó behalt, tehát nem villogott, állatpolgár azonnal fényképezte a dolgot....bekaphatja...semmit nem ér vele.
nee politizáljatokmmáááááááááááá
igyatok szeszt . . . addig se írkáltok
Szerinted? Amennyit kappot annyit kapott......ez mostantól él a 3 év akkor meg 2 év volt, tehát az akkori szabályozás szerint jár le.
Elég egyenes szakasznak tünik, szeritem 260-al!
Hogy mondhatsz ilyet?!

Még hogy a mi rendöreink!
azok sose szabálytalankodnak(mert ugye elhagyni az objektumot annak számit).Ezt például én löttem nemrég!
Aki pedig mondjuk abban a rendszerben kapot vmennyi pontot amire 2év járt anno azt most 2 vagy 3év múlva törlik ? mert ez is egy nagy kérdés
Az tripodost lehet, de megnézném ahogy eltekeri az anyósülést az Octaviában
Mostanában divat lett automata módban otthagyni a kocsiban és elmenni teljes létszámmal a közeli vendéglátóipari egységbe.
Nem tudja valaki véletlen hogy ezen a szakaszon mennyivel lehet menni?
Valamiért incs kép bocsi
Állítolag Párizsban igy néznek ki a Yard
Köszönöm, akkor nincs para mert 1. tuti nem fordult utánam 2. csak a szembe jövőket mérték mert ketté van választva az út ilyen bizbasz hálóval, (Budakalász-Szentendre közti egyenes szakasz) , Egyébként ez ilyenkor videót vesz fel vagy képet csinál? Mennyi idő az elévülés? 30nap?
Ahogy mondják
na ebből már értened kell kismotorcombosító
Hali! Az aktuálisan szerzett büntetőpont elévül 3 év után. Nem göngyölődik. Mindennap elévül a pont 3 évvel azelőtt kapott pont.
Tehát a 2006. március 15-én kapott büntetésért járó pont ma törlődik, de még megmaradnak az az után kapott pontok.
pohi lenne egy kérdés

pont rendszerrel kapcsolatban. HA mondjuk 2007ben kapok 2pontot az ha minden igaz 3év múlva törlödik. De ha én 2009ben kapok még 2 pontot akkor a 2007es 2010ben törlödik vagy 2009től várhatok 2012ig míg az a 4pont törlödik ha nem szerzek mellé pontot ? Ezen vitáztunk este faterral hogy ez most miként mzajlik le ...
Ahogy Milka mondja, ha szemből mér még rádfordíthatja. Mi a szemből jövőt és az elhaladót is mérjük egyszerre, szóval nem biztos, hogy mindíg szemből fogsz jönni.......és akkor ráfordítani sem kell.
Ha utánnad forditja a kamerát,és folyamatos a felvétel,akkor igen!

azaz bajban vagy!De Pohi mester majd hivatalosan is elmondja!