Itt nálunk, a rendőrök nem mertek kiszálni az autóból, miközben a romák, petárdákat dobáltak a rendőrkocsi alá... nem azért mert féltek a romáktól (gondolom) inkább attól tartottak, hogy ha hibáznak intézkedés közben, akkor megüthetik a bokájukat, elveszíthetik az állásukat...
Ugyanezen rendőrök büntettek meg később 5000ft-ra (a hugomnnál maradt a forgalmi)
Nekem az "tetszik" iszonyat módon, amikor Kovács 12 örmesternek van 0,2 másodperce a kocsmai balhénál arra, hogy a százkilós bakcigányt lábon lője, amin utána a parkettás vállaposok hónapokig elvitatkoznak, hogy jogos volt-e a fegyverhasználat. Mert ugye Orsós Dzsokinak jogai vannak.......-de kötelességei nincsenek!
Igen, sok seggfej motoros van, akik szándékosan provokálják, a nem motororsokat (egykerék, szlalom, hangos dob) ...
Nekem is vannak kellemes tapasztalataim... vannak rendőr barátaim is (a motorozás kapcsán)
De ami most megy... amit most várnak le a rendőröktől, az szégyen... ráadásul úgy, hogy a saját vezetőik (felettes, kormány, bíróságok) nem állnak ki a rendőrök mellett, ha bajba kerülnek (fegyverhasználat, hibás inézkedés stb.)
Szlovákiában ez nem történhetne meg... lehet rossz döntés volt (de lehet jó, én ebbe nem látok bele) beküldeni a rendőröket Dunaszerdahelyen a szurkolókra... de maximálisan ki áll mellettük a politika, média, közvélemény... ha ez Magyarországon történt volna, ez újabb lehetőség lett volna a a politikusainknak, hogy civakodjanak...
Mert aki kitöltött adatlappal, nevét, címét, arcát adja a véleményéhez az hitelesebb a többiek szemében. Nagyon sok ember névtelenül, nicknév mögé bújva mocsokódik a neten, osztja az észt rendületlenül, sokszor a legbunkóbb módon. Ne értsd magadra, de szerintem erre gondolt a kolléga amikor ezeket a sorokat írta. Jó motorozást és széles utat neked.
Én 14 éves kromtól motorozom, vezetek autót... baleset nélkül! (eddig csak versenypályán hasaltam)
A féktelen száguldozás (limiten, csúszáshatáron, a veszélyek mérlegelése nélkül) ,és a "vasútiátjáróban 30 helyett 60-al" között van különbség... de alapból igazad van! Én is szeretnék még sokáig motorozni...
Az adatlapom kitöltése miért fontos Neked? A véleményem fontosabb szerintem, és ezt leírtam...
Ne haragudj, de én nem minősítettelek... mert nem ismerlek... ha ismernélek valszeg akkor sem minősítenélek...
Úgy tudom, ahhoz hogy rendőr legyél, már érettségi sem kötelező... ha tarafik kezeléséhez nem kell túlsok inteligencia... ami viszont kellene ahhoz, hogy egy rendőr jól tudja végezni a dolgát...
Ha rendőrlennék (ma Magyarországon) sajnálnám hogy nem a hazámat szolgálom, hanem az azt irányító bűnözők érdekeit...
nem vagyok rendőr
sőt általánosságban nem is rajongok értük
de jelentős többsége rendes, normális ember ugyanolyan mint mi
volt már olyan helyzet ahol simán tudtak volna büntetni de nem tették inkább figyelmeztettek
azért észreveszem hogy robogóval egyre többet állítgatnak, szőröznek
pár éve nem volt ilyen
de szerintem ez köszönhető a sok seggfej motorosnak.............
és ne keverjük össze a mostani rendőröket a múlt rendszer kiskirály rendőreivel
Először is! Az adatlapodat töltsd ki .A másik: én régóta motorozok ,1973- és remélem még fogok egy ideig.Gyorsan menni is szeretek,mindig annyival amennyivel szabad! A sebességkorlátozást nem azért találták ki hogy legyen hol mérni!Vannak szabályok amiket nem lehet megkerülni.kérdezd meg a börtönben ülő ,szemből frontálisan a másikkal ütköző életben maradt hibás egyént.Vannak akik gyorsan motoroznak ,és vannak akik régen.Ha motorozok ,akkor néha a Km órát nézem, és nem a trafis dobozt.Tudod az okos a más kárán tanul , a buta meg a magáén.Aztán vannak azok aki nem tartják be a szabályokat,és előbb utóbb szembetalálkoznak a másikkal, aki szintén nem tartja be,és ilyenkor ki a hülye?
Ne haragudj, de egy barom vagy.
Rendőrként is teljesítheted úgy a szolgálatot, hogy a saját erkölcsi értékrendszerendnek megfelelően dolgozz.
Ha multinál vagy, szégyelld magad, miért nem a magyar vállalaltokat gyarapítod?
Ha nem vagy teljes fizetésre bejelentve, szégyelld magad, miért én fizessek helyetted is. És még folytathatnám...
Ha rendőre lennék, büszkén szolgálnám a hazámat és próbálnék az értékrendemnek megfelelően élni és dolgozni.
Én is megyek. Holnap eljön velem az asszony is. Megyünk kajálni valami szomszéd helyre. Jó hogy már itt a jó idő. Nagyon hiányzott már. Reméljük mostmár marad.
Tökéletesen egyet értek veled mindenben. Abban nem, hogy szégyellném a munkám. Ha egy multinak dolgozol mivel jobb? Ha alkalmazott vagy akkor nem jobb. Lehet, hogy nem gondolkozok annyira globálisan mint te, de én örülnék, hogy van munkám és tudom nevelni a családom és tudom fizetni a számlákat. Egyébként meg tényleg gané ez az ország. De ne politizáljunk.
Kell rendőrség és kell szabályzás! De most úgy érzem törvényesen vadásznak rám (mert én be tudom fizetni a büntetést) ma, az ottfelejtett 30-as táblánál mértek... ez nem gáz?
Te nem érted miről írok... vannak országok, ahol szivesen adóznak (mert tudják nem sikkasztják el az adójukat) ,és kifizetik a több száz eurós büntetéseket is... mert van miből, az országuk olyan körülményeket teremt számára, hogy meg tud élni a munkájából... de itt nálunk? átláthatatlan adórendszer (ha adózol, tudod hogy nagyon könnyű hibázni) és a jövedelmekhez képeset, irreálisan magas bírságok... és ennyi trafi, sehol a világon nincs mint nálunk...
Az országot is szégyenlem... de ha te úgy gondolod, hogy minden rendben van... és nem lehetne sokkal jobban működtetni Magyarországot... akkor nekem ne írj, mert úgy sem nem tudsz meggyőzni...
Ebben nagyon igazad. Dolgozniuk kellene és előre juttatni az országot. Sajnos csak arról megy téma, hogy minél többet lopjunk és hogy minél több mindent jutassak a saját portámra és ha nincs érdekem akkor nem csinálok semmit.
De ettől függetlenül szerintem egyet lehet érteni, hogy rendőrség és szabályzás kell, még akkor is ha a politikába nincs igazság és előrehaladás.
A rendőrség egy végrehajtó szerv. Szégyellnéd, hogy rendőr vagy? Kíváncsi lennék te mivel foglalkozol. Én nem szégyellném ha az lennék, és úgy megbüntetnélek ahogy kell, ha nem tartottad be a szabályokat. Ennyi. Ők azért dolgoznak, hogy betartassák a szabályokat. Te gondolom utálod az APEHet, Rendőrséget, Államot, Bírákat mindenkit aki büntethet téged.
Én arról írtam, hogy az állampolgárok álltal megválasztott kormánynak... választóik (a nép, az ország) érdekeit kellene hogy képviseljék... a mostani magyar politikusok (Mszp, Fidesz, Szdsz, Mdf stb) bűnözők... a saját érdekeiket képviselik, zsebre dolgoznak... ez a céljuk.... nem pedig egy ország irányítása, tisztelet begbecsülést szerezni a választó polgároktól...
Ha én rendőr lennék, úgy érezném, hogy ezen bűnözők érdekeit szolgálom... pedig normál nem erről szólna a rendőri hivatás...
Ugyanezen rendőrök büntettek meg később 5000ft-ra (a hugomnnál maradt a forgalmi)
Szerinted?
Nem szeretnék semmit (nem vagyok exhibicionista, nem mocskolódom, nem uszítok) ,csak a váleményem írom...
Benéztem ide... és tervezett bírság emelésekről olvastam, na meg arról hogy milyen radar blokkolókat terveznek páran beszerezni...
Hasonló jókat Neked is!
Nekem is vannak kellemes tapasztalataim... vannak rendőr barátaim is (a motorozás kapcsán)
De ami most megy... amit most várnak le a rendőröktől, az szégyen... ráadásul úgy, hogy a saját vezetőik (felettes, kormány, bíróságok) nem állnak ki a rendőrök mellett, ha bajba kerülnek (fegyverhasználat, hibás inézkedés stb.)
Szlovákiában ez nem történhetne meg... lehet rossz döntés volt (de lehet jó, én ebbe nem látok bele) beküldeni a rendőröket Dunaszerdahelyen a szurkolókra... de maximálisan ki áll mellettük a politika, média, közvélemény... ha ez Magyarországon történt volna, ez újabb lehetőség lett volna a a politikusainknak, hogy civakodjanak...
A féktelen száguldozás (limiten, csúszáshatáron, a veszélyek mérlegelése nélkül) ,és a "vasútiátjáróban 30 helyett 60-al" között van különbség... de alapból igazad van! Én is szeretnék még sokáig motorozni...
Az adatlapom kitöltése miért fontos Neked? A véleményem fontosabb szerintem, és ezt leírtam...
Úgy tudom, ahhoz hogy rendőr legyél, már érettségi sem kötelező... ha tarafik kezeléséhez nem kell túlsok inteligencia... ami viszont kellene ahhoz, hogy egy rendőr jól tudja végezni a dolgát...
Ha rendőrlennék (ma Magyarországon) sajnálnám hogy nem a hazámat szolgálom, hanem az azt irányító bűnözők érdekeit...
És próbálnék minél toleránsabb, emberibb lenni...
Nekem ez a véleményem... én sem vagyok kíváncsi a véleményedre, a hangnem miatt...
sőt általánosságban nem is rajongok értük
de jelentős többsége rendes, normális ember ugyanolyan mint mi
volt már olyan helyzet ahol simán tudtak volna büntetni de nem tették inkább figyelmeztettek
azért észreveszem hogy robogóval egyre többet állítgatnak, szőröznek
pár éve nem volt ilyen
de szerintem ez köszönhető a sok seggfej motorosnak.............
és ne keverjük össze a mostani rendőröket a múlt rendszer kiskirály rendőreivel
Rendőrként is teljesítheted úgy a szolgálatot, hogy a saját erkölcsi értékrendszerendnek megfelelően dolgozz.
Ha multinál vagy, szégyelld magad, miért nem a magyar vállalaltokat gyarapítod?
Ha nem vagy teljes fizetésre bejelentve, szégyelld magad, miért én fizessek helyetted is. És még folytathatnám...
Ha rendőre lennék, büszkén szolgálnám a hazámat és próbálnék az értékrendemnek megfelelően élni és dolgozni.
És a városokban azt fogom figyelni, hogy mérnek-e... pedig a forgalmat kellene néznem, és a gödröket kerülgetnem...
A vasútiátjáróban pedig a vonatot... nem pedig azt hogy melyik bokorból mérnek...
És sajnálom, ha a fórumozó rendőröknek sértő volt amit írtam (ez nem volt szándékom) Jó motorozást mindenkinek! RR
Az országot is szégyenlem... de ha te úgy gondolod, hogy minden rendben van... és nem lehetne sokkal jobban működtetni Magyarországot... akkor nekem ne írj, mert úgy sem nem tudsz meggyőzni...
De ettől függetlenül szerintem egyet lehet érteni, hogy rendőrség és szabályzás kell, még akkor is ha a politikába nincs igazság és előrehaladás.
Én arról írtam, hogy az állampolgárok álltal megválasztott kormánynak... választóik (a nép, az ország) érdekeit kellene hogy képviseljék... a mostani magyar politikusok (Mszp, Fidesz, Szdsz, Mdf stb) bűnözők... a saját érdekeiket képviselik, zsebre dolgoznak... ez a céljuk.... nem pedig egy ország irányítása, tisztelet begbecsülést szerezni a választó polgároktól...
Ha én rendőr lennék, úgy érezném, hogy ezen bűnözők érdekeit szolgálom... pedig normál nem erről szólna a rendőri hivatás...
Ez egy ostoba ország... sajnálom hogy így van...