Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megfogadom
Hagyd fent a bukód, maszkkal és sötét plexivel! Olcsóbb, mint a pofadoki.
Előletek nem? Lehet el kellene mennem arcplasztikára .
Értem én, csak nem akarom
Uff
Mi van, a nők már bújócskát játszanak?
te tényleg nem vagy nős megfelelő nőt mikor felel meg ?házasság előtt vagy után?áhh mind1 ezt ugyse érted
Talán csak a megfelelő nőt kell megtalálni és akkor nincs nagy gond bár mire megtalálod kihullik a hajad ugyanúgy
kawa70-nek gondoltam, ha a szavaid nem nyugtatják meg....
De most, hogy bevallottad te is szeded....
Hajfesték? Kopaszodás? Hm...valakik fizetnek azért, hogy kopaszok legyenek, neked ingyen van!
hja.majd ha nős leszel..
Azért egy kicsit puhábban fogalmazz ha lehet
Már szedem és még csak 7 és fél éve vagyok rendőr, az őszülés és a kopaszodás csak a plusz
Hadonászhatsz otthon magánlakásban, vagy elkerített magánterületeden, addig amíg másnak nem okozol sérülést, vagy az érces ordító hangod meg nem zavarja a szomszédot amikor a részegségől megbotolva szétvágod a láncfűrésszel a fejedet.
Vagy ez....
Hogy is kezdődik a KRESZ?

1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelet
a közúti közlekedés szabályairól (alias: KRESZ)

I. RÉSZ
Bevezető rendelkezések
A rendelet hatálya

1. § A rendelet a Magyar Köztársaság területén levő közutakon és közforgalom elől el nem zárt magánutakon folyó közlekedést szabályozza.
Én teljesen nyugodt vagyok,ellenben az mélységessen felháborít hogy részegen nem hadonászhatok a láncfűrészemmel vagy a baltámmal,igenis jogom van bebaszva kaszabolni,de ha nem vigyáznak a zsaruk szólok az unakaöcsémnek ő a Texasi lánfűrészes,és a szekrényből félkézzel helyrerakja az egész munkavédelmis brigádot.
Lejártak azok az idők. 1996 előtt felszereltekre még vonatkozik az az utániakra nem. Remélem ez megnyugtat .
Nem.
Nem megyek el előbb nyugdíjba csupán 5 év korkedvezmény van az sem 100% nyugdíjal, azok az idők már rég lejártak, holott Szlovákiában asszem 15-20 év után 100%-os fizetéssel mehetnek nyugdíjba, szerintem megérdemelten.
Miért nem lehet részegen fát vágni?
Rendőr erdőben, a haverom és csapata legálisan fátvágott, jard bement az erdőbe, és igazoltatott,
és szondáztattak.

Hali!
A hamarabb nyugdijba menetel nem lenne olyan nagy gond, de talán még a több évtizedig adott átlagfizetésnél magasabb nyugdij sem. Ami a bosszantó: a korkedvezményt SZOLGÁLATI idő után kellene megállapitani (bár ezt is szorzózzák ám rendesen még a raktárosok esetén is). Ezzel szemben beleszámítják a középiskolától kezdve mindent. A sorkatonai még érthető, mert fegyveres szolgálat. De mondjuk a tsz-ben eltöltött idő? Sajnos keverik az illetékesek a szolgálati időt a nyugdijalap számitásánál figyelembevett idővel. A barátom 38 évesen már nyugdijas, holott rendőr csak tizensok évig volt, de elszámolták a szakmunkásképzőt, uránbányát, tsz-t mint szolgálati idő. Nagyon sok életerős rendőr ismerősöm dolgozik mindenfelé a nem kevés nyugdija mellé teljesidőben, többnyire feketén. Miért nem tölthetnének pl. ügyeletesként, raktárosként mittudomén miként bizonyos életkor eléréséig szolgálatban , és nem a társadalomnak kellene eltartania már lassan a 30 éveseket is nyugdijasként. Bár az utcán posztolóknak azért semmiképp nem könnyű az életük. Félreértés ne essék, semmi bajom a rendőrökkel (tűzoltókkal pláne, de ott másabb a rend), rengeteg ismerősöm, barátom volt vagy most is az, egyszerüen csak a rendszerrel van bajom.
HóHóHó volt már rá példa amikor utánam jöttem a bokorugrók(határörök) A földes úton a nissan terepjárkálójukkal de esélyük nem volt
Igaz utána ey jó darabig nem motoroztam mert ha megláttnak nekem "löttek"