Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pl.leovince ovál,kerek slip-on titanium zsír uj 35.000.-
a pöttyös laszti nem eladó
OK!Előre is köszi!
szoltok hogy mi köll és hozom.előleg küldése után,mert már néhány cucc maradt a nyakamon.akár lánc akár kuplung akár gyertya vagy gumi akár kipuf akár ruha akármi.kb 2 hetente járok ki.most is vannak cuccosok.
És hol vásárolsz crazyjoe?
ausztriában?
Én 40-ért vettem a láncszettet +fogaskerekeket még tavaly.De az kurva sok.most is kellene majd vennem.
Hát igen,ezt aláírom ,csak nem mehetek ki minden szarért külföldre!Gondolom te is a melód miatt jársz ki,és egybekötöd a kellemeset a hasznossal!
vagyis 110 ájró.RK lánc.semmit nem veszek itthon.lehúzás van
tévedsz.én nagyon vigyázok a motoromra.csak nem nagypapisan használom.ezt kéri ezt bírja.még gyári gyertya gyári szelepállítás stb.mondjuk most jön a nagyrevíz.láncszett 30e.
olajcsere 7000ként.
Márkától,minőségtől,lóerőtől függő!De kb 35-60eft között van a láncszett!
Látom a motoros csajoknál már klubtag vagy!
Egyébként igazatok van,akinek nem tetszik:
Most már leesett mi az a ájró. Mibe fáj egyébként egy lánc és fogaskerék csere csak úgy az érdekesség kedvéért? Mondjuk tudom ha nekem lenne ilyen gépem ami neked 1 év az nekem 10.
a nevében van hogy megoldások
mi most megoldunk vmi kurva nagy kérdést osz kész
és ki fog kidobni?legalább csinálunk egy kis forgalmat.menjünk a motorozó nőkbe taglalni ezt az jobb?Ugyse bánt senki aki meg igen azt elvitetjük Pohival Baracskára.na
Szerintem euró-ra gondol!
10 ájró =2600 ft.lánc kb 15 ezret bír a sok keró miatt.láncszettet cserélek mindíg fogaskerekestül,minden szezon végén.láncspray?csak Motul Road.azt dobálja legkevésbé.50 e.km es tapasztalatom.
Szerintem meg mindjárt kib@sznak minket ebből a topic-ból!(Nem győzünk OFF-olni!)
soha nem szarakodtam a bemelegítéssel.egy két intenzív kigyorsítás és hatásos fékezés és üzemmeleg.bár ez a Metzeller Racetec-re igaz,a Pirellire annyira nem.az valahogy nehezebben melegedett és jobban hűlt.nem is lesz fenn többet.slickkel sosem csúsztam meg utcán normál gumival annál inkább
A 10 ájró=10e=10rugó? Láncot meg fogaskerekeket milyen időközönként kell cserélned?
szerintem ez nem igaz
a hringen az első kör végére gyakorlatilag koppra le lehetett dönteni a gp raceremet,míg a pályagumi két kört kívánt a pannónián.hozzáteszem a pringen hidegebb volt,de akkor is biztos vagyok benne,hogy előbb felmelegszik a sportgumi,de előbb el is olvad/folyik.a pályagumit meg tovább tart felmelegíteni,de később folyik el.
szerintem

szerintem karácsony
nem sűrűn égetem csak amikor már végképp szar a széle.kb 6 ezret bír elől 4-et 5-öt hátul.kintről hozom őket általában 10 ájró per db.használt pályagumi.
csak nehezebb felmelegíteni és még nehezebb hőn tartani,nem?
országúton term
a puha pályagumi még hidegen is többet fog .nekem legalábbis ez a tapasztalatom
Egyébként mibe fáj egy hátsógumi egy ilyen szekérre mint neked van? Gondolom sűrűn kell cserélned, ha ennyire szereted égetni.
Nekem eddig a Michelin Pilot Race jött be legjobban medium/soft variációban!Ez alkalmas utcára is,meg nem kell tartani attól sem,hogy túlmelegszik a hőségben!(Sajnos ezek most koptak le,nem ez van fenn!)
Szerintem simán tudja azt az utcán mint a pályagumi,és nem kell egy örökkévalóságig melengetni!