Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy látszik minden boszi ezen nyomja
Ééén? Egy angyal vagyok.
R6-os seprűn száguld
hádde télleg az
óóóóÓÓÓÓ te boszorkány....
Valamire fogni kell. Azt mégsem mondhatod, hogy fáj a fejed.
olyan is lesz majd.ugyanis 2 keréken szédülök
soha
mindnekinek ez az út.. na jó 1000-ből 1 öregen is sportos mocit hajt, de sztem utolér minket is a végzet egyszer.
fujjj
Rendszerhiba volt
Én a haveromat ugyanígy szoktattam rá a motorozásra!Csak annyi különbséggel,hogy én vittem,tökrészegen (mármint én voltam mákos!)Ez a sokkhatás a azt eredményezte,hogy az addigi szimózásból elege lett,ma 1.2-bandija van!
Látom már öregszel, 1 perc alatt kétszer mondod el ugyan azt. Akkor nem kell sokat várnom a chopperes keróra.
Hát majd végelegyengülésem pillanatában esetleg chopperezem addig sportmotor vagy minimum fjr szintű sport túra.
Hát majd végelegyengülésem pillanatában esetleg chopperezem addig sportmotor vagy minimum fjr szintű sport túra.
Hát ültem fent hátul sportmotoron. Egyik barom haveromat megkértem hogy hozzon haza a yardról mert lerakom a rendőrmocit, de motoros ruhában jövök haza mert hajnalban korán kell indulnom. Ez az állat meg (új gixer 750) ahogy felültem egyből ellenkező irányba megindult mint az állat végigszabályoztatta az egész városon a mocit. Szép látvány lehettünk, és nem gyengén éreztem magam szarul hátul. Minden egyes gyorsítás fékezés ami elől mókás, az hátul halálfélelmet keltő a nem megfelelő stabil és magas ülőhelyzet miatt. Na többet nem ülök fel senki mögé ezt megfogattam.
Azért azt megnézem majd, amikor chopperrel egykeróztok.
asszony muszály volt ezt megszokni,de mán birja.kaptt bőrrucit mindent.mondjuk az egykerót annyira nem csípázza
Nálunk is van egy kolléga aki hayabusa majd gixer1000 után vett egy choppert, mert asszonykájával azzal jó együtt menni, hát nem tudom meddig fogja bírni?
Hát akkor ez lesz, ha lesz még raktáron nekik. Holnap utánajárok.
A choppert gyalog jó hogy meg nem szakadsz. Mint huszár a lovát mi?
én ugyanezt mondtam asszonynak.merthogy ő azt akar meg mondtam még hogy hiányzik hozzá 50 kilóm is
gecijó,geciszép-én kb 5 tudását használom ki,bár a geci usb port már mocskosul meglazult rajta.na ezért is a pannon a hibás mert a mobilnet modemje mindig benne van-oszt faszom tudja.jobban teccik mint a toshi.
én 150-é vettem volna euronicsben de mivel kiállítási darab vót mán csak ,és még mellé csapattam egy dzsémszbondos szonieriksont meg még pár apróságot,ezé becigánykottam 120 ba.mer én ilyen rohadtalkudós gennyláda vagyok.még jó- én pénzem.
Ha láttad a felhasználói lapomat,akkor tudod,hogy én is csak utcán,gyalog használom!