Én a haveromat ugyanígy szoktattam rá a motorozásra!Csak annyi különbséggel,hogy én vittem,tökrészegen (mármint én voltam mákos!)Ez a sokkhatás a azt eredményezte,hogy az addigi szimózásból elege lett,ma 1.2-bandija van!
Hát ültem fent hátul sportmotoron. Egyik barom haveromat megkértem hogy hozzon haza a yardról mert lerakom a rendőrmocit, de motoros ruhában jövök haza mert hajnalban korán kell indulnom. Ez az állat meg (új gixer 750) ahogy felültem egyből ellenkező irányba megindult mint az állat végigszabályoztatta az egész városon a mocit. Szép látvány lehettünk, és nem gyengén éreztem magam szarul hátul. Minden egyes gyorsítás fékezés ami elől mókás, az hátul halálfélelmet keltő a nem megfelelő stabil és magas ülőhelyzet miatt. Na többet nem ülök fel senki mögé ezt megfogattam.
Nálunk is van egy kolléga aki hayabusa majd gixer1000 után vett egy choppert, mert asszonykájával azzal jó együtt menni, hát nem tudom meddig fogja bírni?
gecijó,geciszép-én kb 5 tudását használom ki,bár a geci usb port már mocskosul meglazult rajta.na ezért is a pannon a hibás mert a mobilnet modemje mindig benne van-oszt faszom tudja.jobban teccik mint a toshi.
én 150-é vettem volna euronicsben de mivel kiállítási darab vót mán csak ,és még mellé csapattam egy dzsémszbondos szonieriksont meg még pár apróságot,ezé becigánykottam 120 ba.mer én ilyen rohadtalkudós gennyláda vagyok.még jó- én pénzem.
én 150-é vettem volna euronicsben de mivel kiállítási darab vót mán csak ,és még mellé csapattam egy dzsémszbondos szonieriksont meg még pár apróságot,ezé becigánykottam 120 ba.mer én ilyen rohadtalkudós gennyláda vagyok.még jó- én pénzem.